Motor ČB – Plzeň 1:2 (kon.) | Chomutov – Sachalin 1:5 (kon.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 6:5 (2:1 po s.n.)
Liberec – Novokuzněck 3:4 (po pr.) | Kladno – Litvínov 2:5 (kon.) | Jihlava – Irtyš Pavlodar 2:3 (kon.)
Havířov – Cracovia 3:2 (kon.) | Litoměřice – Ústí n/L 8:2 (kon.) | Sparta – Slavia 5:0 (kon.)
Kometa Brno – Trenčín 4:1 (4:3 po s.n.) | Opava – Nový Jičín 2:2 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Slavia Praha
Úterý 06.08.2019, 18:00 • Tipsport arena (Praha) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí hala je na nohou, protože odbila pomyslná „pátá“. Další branku obstaral MARTIN JANDUS, který si najel mezi kruhy a střelou k levé tyči popáté překonal Michajlova. Asistence: Lukáš Pech, Miroslav Forman.
     
    48:51
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí zvyšují už na 4:0. Slavia teď pořádně zazmatkovala v obraně a lehce přišla o puk. Smejkal následně našel úplně volného ALBERTA MICHNÁČE a útočník, který se do Sparty vrátil po třech letech v zámoří, se nemýlil. Michajlov už s tímto nemohl nic moc dělat. Asistence: Jiří Smejkal, Kevin Klíma.
     
    30:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá se Slavií hodně špatně. Při souboji u mantinelu se zbytečně ze hry vyřadilo několik hráčů hostů, kteří mezi kruhy trestuhodně nechali neobsazeného VLADIMÍRA RŮŽIČKU, který rychlou střelou zamířil přesně k tyči. Ve svém prvním zápase za Spartu se tak do sítě svého bývalého klubu trefuje už podruhé. Asistence: Jiří Smejkal.
     
    25:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťanská aktivita byla odměněna druhou brankou. Do šance se nejdřív dostal Forman, který ještě neuspěl. Následně si ale znovu našel puk a poslal ho na nehlídaného TOMÁŠE PŠENIČKU, který zamířil do poloprázdné branky. Asistence: Miroslav Forman, Lukáš Pech.
     
    09:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Je tady první branka zápasu, Sparta v přesilovce přeci jen udeřila! A pro fanoušky Slavie to je dost hořká chvilka, protože z dorážky se trefil exslávista VLADIMÍR RŮŽIČKA. Nutno říci, že střelec gólu se z úcty ke svému bývalému klubu příliš neradoval. Asistence: Marek Kvapil, Adam Polášek.

    Daniel Ryl

    Jakub Slunečko

    Branky a nahrávky: 9. Růžička (Kvapil, Polášek), 26. Pšenička (Forman, Pech), 31. Růžička (Smejkal), 49. Michnáč (Smejkal, Klíma), 58. Jandus (Pech, Forman)


    HC Sparta Praha: Machovský (30. Sedláček) – Piskáček (A), Polášek, Blain, Kalina, Košťálek, Dvořák, Jandus – Řepík (A), Růžička, Kvapil – Smejkal, Sukel', Michnáč – Forman, Pech (A), Pšenička – Říčka, Klíma, Kudrna.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Šorf) – Novák (C), Duda, Hořava, Steinocher, Ryzák, Barák, Hejda – Vrdlovec, Vlček, Doležal (A) – Sladkovský, Šagát, Ondráček (A) – Šťastný, Všetečka, Šmerha – Martínek, Šteiner, Heldák – Brož.

    Diváci: 6103
    thejrc.org