Astana – Valletta 5:1 (kon.) | Larnaka – Gent 1:1 (kon.) | Sparta – Trabzonspor 2:2 (kon.)
Pjunik – Wolverhampton 0:4 (kon.) | Universitatea Craiova – AEK Atény 0:2 (kon.) | Brøndby – Braga 2:4 (kon.)
Ventspils – Guimarães 0:3 (kon.) | Šeriff Tiraspol – AIK Stockholm 1:2 (kon.) | Neftçi Baku – Bnei Yehuda 2:2 (kon.)
Malmö – Zrinjski Mostar 3:0 (kon.) | Haugesund – Eindhoven 0:1 (kon.) | Mariupol – Alkmaar 0:0 (kon.)
Thun – Spartak 2:3 (kon.) | Molde – Aris Soluň 3:0 (kon.) | Ludogorec – New Saints 5:0 (kon.)
Maccabi Tel Aviv – FK Sūduva 1:2 (kon.) | CSKA Sofia – Zorja Luhansk 1:1 (kon.) | Lokomotiv Plovdiv – Štrasburk 0:1 (kon.)
Feyenoord – Dinamo Tbilisi 4:0 (kon.) | Antverpy – Plzeň 1:0 (kon.) | FK Sarajevo – BATE 1:2 (kon.)
Dudelange – Kalju 3:1 (kon.) | Rijeka – Aberdeen 2:0 (kon.) | Midtjylland – Rangers 2:4 (kon.)
Norrköping – Beer Ševa 1:1 (kon.) | Vaduz – Frankfurt 0:5 (kon.) | FCSB – Mladá Boleslav 0:0 (kon.)
Austria – Apollon Limassol 1:2 (kon.) | Luzern – Espanyol 0:3 (kon.) | Partizan Bělehrad – Yeni Malatyaspor 3:1 (kon.)
Legia – Atromitos 0:0 (kon.) | Turín – Salihorsk 5:0 (kon.)
konec
Royal Antverpy
1:0 (1:0)
FC Viktoria Plzeň
Čtvrtek 08.08.2019, 19:30 • King Baudouin Stadium, Brusel • Evropská liga (předkola) • 3. předkolo
Předzápasové kurzy
     
    Stále ale Plzni stačí doma neinkasovat a nějaké branky dát, situace není ztracená. Odveta se hraje příští čtvrtek.

    Já se s vámi loučím, díky za pozornost a zase někdy na počtěnou. (21:34:52)
     
    Je dobojováno. Plzeň vinou jediné branky Rodriguese prohrála na hřišti Antverp 0:1. Viktorka ale vůbec nepředvedla výkon hodný jejich ambicím a jestli jednou nebezpečně zakončila, tak je to moc. Jinak jsme ale sledovali vyrovnaný boj, domácí celek měl v zádech podporu a byl na hřišti o něco více vidět. Mimo vstřelené branky tam ale nic nebezpečného nebylo.

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 8:15.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Nakonec se Plzeň přecijen dostala alespoň do jedné střelecké pozice. Patrik Hrošovský se objevil v největší šanci utkání ze strany Plzně, ale jeho rána nebyla důrazná a Bolat pohotově chytá.
     
    90+3
    Poslední pokus o tlak ze strany plzeňského mužstva. To kombinuje hodně blízko vápna, ale není tam moc místa a hosté nevidí žádná místečka v obraně.
     
    90+2
    Nejaktivnějším Viktoriánem je dnes Joel Kayamba. Opět šel po pravém křídle a pokusil se o centr. Ten byl ale zablokován a není z toho ani roh, ani aut.
     
    90
    Na konci devadesáté minuty atakoval vysoko jednoho z hostů plzeňský hráč. Antverpy budou rozehrávat ze středu hřiště a nikam nespěchají, čtyři minuty se nastaví.
     
    89
    Svěřenci Pavla Vrby se snaží, ale směrem do útoku jim to opravdu nelepí. Obrana Antverp je nepropustná, všechny nájezdy svého soupeře odvrací.
     
    88
    Opět nebezpečný domácí celek na pravé straně. Nakonec přišel i do vápna míč, ale ten byl naštěstí plzeňskou obranou odvrácen. Do protiakce jdou Západočeši.
     
    87
    Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Lior Refaelov, přichází Amara Baby.
     
    86
    Joel Kayamba šel po pravé straně do otevřené obrany a rychle zakončoval. Jeho rána šla na první tyčku, ale nebyla přesná. Míč skončil jen na boční síti.
     
    85
    Radim Řezník pak mohl na pravé straně odcentrovat, ale dával si na čas a po kličce našel jen na první tyčce bránícího borce v červeném. Viktoria si míč poté vybojovala zpátky.
     
    84
    Domácí se dostali do slušné akce. Na pravé straně se jeden z hráčů uvolnil rychlým sprintem a odcentroval do vápna. Tam se ale nikdo neprosadil, míč byl odehrán.
     
    83
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Michael Krmenčík, přichází Tomáš Chorý.
     
    81
    Z levé strany vymysleli Plzeňští míč do vápna, ale hlavička Tomáše Hořavy nebyla vůbec přesná. Balon šel od jeho hlavy vysoko nad branku Antverp.
     
    80
    Plzeň dostala svého soupeře na pravé straně pod tlak a bránící hráč musel odehrát jen na aut. Viktoria má na zdramatizování posledních deset minut základní doby.
     
    79
    Viktorka přežila rohový kop soupeře a mohla jít do útoku. Přihrávka podél levé lajny byla ovšem velice špatná a k míči se tak opět dostal čtvrtý tým posledního ročníku Jupiler League.
     
    78
    Joel Kayamda vymyslel první finální přihrávku ze strany Plzně. Patrik Hrošovský ovšem ve vápně míč nezachytil, ale bránící hráč jej balonem nastřelil. Nakonec si ale Balot s celou akcí poradil.
     
    76
    Domácí nyní vymysleli centrovaný míč na levou stranu, ale tam akce nepokračovala. I tak ale budou Antverpy rozehrávat autové vhazování.
     
    75
    Patnáct minut před koncem základní hrací doby probíhala menší přestávka. Po ní se bude pokračovat odkopem od branky domácí jedničky, která se v brance nejspíše nudí.
     
    74
    Po rohovém kopu se do protiakce dostala Plzeň, ale v útoku to byl opět velký chaos. Nakonec se ale hosté i tak dostali do akce, ale střela Hrošovského skončila vysoko nad brankou.
     
    73
    Didier Lamkel Zé dostal přihrávku na levé straně za obranu, kde na hranici brankové čáry přihrával do ldepší pozice. Bránící hráči Viktorie ovšem odehráli na roh.
     
    72
    Buta se dostával do rychlé akce na pravé straně, ale David Limberský jej poslal k zemi a všechny ty zákroky mu byly nejspíše sečteny. Zkušený levák dostává žlutou kartu.
     
    70
    Na druhé straně další rychlý protiútok. Po centru z pravé strany přišlo odvrácení, ale míč se dostal jen na kopačku volného hráče. Tomu se ale z voleje balon trefit nepovedlo.
     
    69
    Radim Řezník dostával hrozně těžký centr na pravou stranu. Přenesení hry se sice počítá, ale centrovaný míč nebylo lehké zpracovat a vhazovat tak bude domácí celek.
     
    68
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Jan Kovařík, přichází Joel Ngandu Kayamba.
     
    68
    Západočeši se nyní dostali do slibné akce, která byla zakončena centrem z levé strany. Michael Krmenčík ale zahrál rukou, dnes se mu opravdu nedaří...
     
    66
    Rozjet akci se pokoušel na pravé straně Jan Kopic, ale ten trefil jen Lamkela Zého. S tím pak soupeřil ve sprinterském souboji, Antverpy míč udržely a hrají na vlastní polovině.
     
    65
    Viktorka pokračuje v útoku, bylo by fajn, kdyby se jim podobné tempo povedlo udržet. Centrovaný míč z pravé strany ale nebezpečný nebyl a skončil v rukavicích Bolata.
     
    64
    Kombinační hra Plzně byla zakončena střeleckým pokusem, možná je ovšem k zamyšlení fakt, že střílel obránce. Lukáš Hejda střílel z nějakých pětadvaceti metrů jen do boční sítě.
     
    63
    Ve středu hřiště se pokoušel zbavit bránícího hráče Tomáš Hořava. Ten byl nakonec faulován a Viktorka bude rozehrávat standardku z pozice, ze které nelze zakončovat.
     
    62
    Míč na pravou stranu dostával do rychlostního souboje útočník Mbokani. Tomu se nakonec nepovedlo udržet balon na hřišti a pokračovat se bude autem.
     
    61
    Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Geoffry Hairemans, přichází Didier Lamkel Zé.
     
    60
    Hodina hry je za námi a stále čekáme na první střelecký pokus hostující Plzně. Belgičané nyní zahrávali rohový kop, ale z penalty se neprosadili.
     
    59
    V protiakci měli hosté veliké štěstí. Domácí se dostali ve větším počtu do vápna, kde pak Refaelov zakončoval po kličce do prázdné branky. Předtím tam byl ovšem ofsajd.
     
    58
    První povedenější akce Plzně v utkání. Radim Řezník se po akci Hořavy dostal do vápna a u brankové čáry dával pod sebe. Michael Krmenčík se ale ke střele nedostal, obrana Antverp zasáhla.
     
    56
    Viktoria se nyní dostávala do útoku, ale David Limberský nemohl na levém křídle dále pokračovat. Jan Kovařík fauloval naprosto zbytečně mimo hru a hrát budou domácí.
     
    55
    Naprosto zbytečná komplikace před brankou Plzně. Hejda hrál s Hruškou, který byl ovšem bleskově napadán. Hostující jednička jen odehrála do autu, Antverpy získaly míč naprosto zadarmo.
     
    54
    Po faulu na Mbokaniho ve středu hřiště zahrávali domácí standardní situaci. Míč šel na pravou stranu vápna, ale tam se Butovi nepovedlo na míč doskočit. Odkop od branky.
     
    53
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň: ze hřiště odchází Dominik Janošek, přichází Tomáš Hořava.
     
    51
    Rychlá protiakce domácího celku byla nyní opravdu nebezpečná. Refaelov již přihrával na penaltu, ale tam plzeňská obrana nakonec zafungovala a míč odkopla.
     
    50
    Jan Kopic se snažil dostat za obranu podél pravé lajny, ale míč mu byl odebrán. Bývalý hráč Jablonce ovšem vybojoval alespoň aut blízko branky Bolata.
     
    49
    Aleš Hruška nyní zachytil centrovaný míč do vápna, kde se o něj ale nikdo v červeném nesnažil. Jednička Plzně hned rozehrávala, ale Západočechům to dnes v útoku moc nelepí...
     
    48
    Belgický tým se nyní dostal až na hranici malého vápna. Na konci akce byl Refaelov, kterému se sice nepovedlo trefit branku, ale situace to byla alarmující. Ani moc nezáleží na tom, že celá akce byla nakonec ofsajdová.
     
    47
    Lukáš Kalvach centroval před vápno, kde se do vzdušného souboje dostávali útočící hráči Plzně. Obrana Antverp ale pohotově zakročila a jde do útoku.
     
    46
    Druhý poločas začal nákopy na obě strany, ale ani jeden celek se do ničeho nedostal. Hraje Plzeň, která získala autové vhazování zadarmo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první polovina duelu, která se českému fanouškovi asi moc nelíbila. Plzeň sice začala aktivně, ale v prvním poločase vlastně nic nepředvedla. Vyrovnaný boj má zatím jednoho střelce, parádně se totiž trefil po půlhodině Ivo Rodrigues. Plzeň se musí hodně zlepšit...

    Druhý poločas začne ve 20:34.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Jakub Brabec šel aktivně a individuálně do útoku, ale pár metrů před vápnem šel k zemi. Plzeňský bek ale podle sudího, který nastavil měřítko vysoko, jen rozpažil a do protiakce jdou Belgičané.
     
    45+2
    Nyní se belgické mužstvo už nikam moc nežene a kombinuje na vlastní polovině i s brankářem Bolatem. Antverpy to s jednobrankovým náskokem budou chtít dohrát.
     
    45+1
    Na levou stranu dostal přihrávku obránce Simen Jukleröd, který na hranici brankové čáry zakončoval. Aleš Hruška se ovšem rychlým skluzem postaral, aby z toho byl roh.
     
    45
    Ivo Rodrigues si nyní před levým vápnem pokoušel prohodit míč přes dvojici bránících hráčů, ale upadl a nezakončil. Sudí mu pak jasným gestem naznačil, aby se zvedl a pokračoval ve hře.
     
    44
    Plzeňským se vůbec nedaří dostat se do nějakého zakončení. Dominik Janošek nyní v útoku nic nevymyslel a jen fauloval. Pokračovat se bude odkopem z hloubi hřiště.
     
    42
    O první střelecký pokus Plzně v utkání se nyní postaral Michael Krmenčík. Ten si s míčem naběhl před vápno a po zemi zakončoval. Jeho přízemní rána šla vedle branky a nebezpečná nebyla.
     
    41
    Abdoulaye Seck si dobře pohlídal levou stranu a nepustil plzeňského Kovaříka k míči. Následně domácí bek hrál s brankářem Bolatem, Antverpy jdou do útoku.
     
    40
    Domácí nyní přenášeli hru z levé strany na pravou. David Limberský se celou akci pokoušel odvrátit, ale míč mu jen přejel přes hlavu a skončil v zámezí. Pokračuje se autem belgického družstva.
     
    39
    Abdoulaye Seck poté na levé straně odzbrojil Michaela Krmenčíka o míč, ale o faul se podle sudích nejednalo. Nešlo o nic nebezpečného...
     
    38
    Středem hřiště pak postupoval Jan Kopic, ale ten se do svých kliček spíše zamotal. V protiakci šel míč na Mbokaniho, ale ten u levé lajny míč na hřišti nezachytil.
     
    37
    Davidu Limberskému byl odpuštěn už druhý faul během prvního poločasu. Sudí ale nechává hru plynout a domácí budou pokračovat autovým vhazováním.
     
    36
    Dlouho nám hostující celek nepředvedl nějakou nebezpečnou střelu a stejně jako naposledy v lize dosud nevystřelil na branku. Snad se to brzy změní...
     
    34
    Mbokani pak šel do kličky v šestnáctce, ale míč byl odvrácen na roh. Po něm přišel útočný faul a odkopávat se bude od branky Aleše Hrušky.
    33. Šance Rodriguese
     
    33
    Viktorka nyní měla obrovské štěstí! Antverpy se dostaly po obrovském zaváhání obrany do vápna a Rodrigues šel do zakončení. V rozhodující moment ovšem upadl...
     
    32
    Akce ovšem nevyšla a domácí celek šel do protiakce. Tu ukončil svým faulem Patrik Hrošovský, který vidí žlutou kartu.
     
    31
    Hosté se pokoušeli hned dostat do útoku, kde hned vybojovali standardní situaci. Po faulu na Řezníka uvidíme přímý kop z pravé strany, zahrávat bude nejspíše Kovařík.
    29. Ivo RODRIGUES - 1:0
     
    29
    Antverpy právě vstřelily branku!
    Bohužel hned z první střely na branku je tu také první trefa. Refaelov si navedl míč na střed, aby pak na levé straně našel spoluhráče. IVO RODRIGUES si ránu připravil a krásnou ranou do pravé šibenice otevřel stav duelu.
     
    27
    Útok Viktorie byl ukončen v útoku a do protiakce se dostali domácí. Lior Refaelov se na druhé straně dostal do zakončení, ale jeho rána po zemi nebyla přesná.
     
    26
    Plzeň poté rozehrávala u pravé lajny a do vápna nakonec přišel centrovaný míč, jehož autorem byl Dominik Janošek. Nikdo se ovšem do zakončení nedostal, Bolat kryje.
     
    25
    Střídání v týmu Royal Antverpy FC: ze hřiště odchází Júnior Pius, přichází Dylan Batubinsika.
     
    24
    Na hřišti nyní probíhá menší občerstvovačka. Domácí kotel si zatím utkání užívá a vnímá aktivitu Antverp. Zatím je to ovšem bez střeleckých pozic na obou stranách.
     
    22
    Nejdříve se domácí dostali po pravé straně do dalšího ofsajdu. Po výkopu ale přišla další Krmenčíkův faul, nyní před bránícím hráčem udělal stoličku. Jasný faul.
     
    21
    Do útoku šel nyní Michael Krmenčík, ale ten si v souboji s bránícím hráčem pomohl faulem a akce je u konce. Škoda, Plzeňští mohli jít do šestnáctky.
     
    20
    Hodně nebezpečný útočník Mbokani nyní dostával přihrávku za obranu, ale ta si celou situaci pohlídala a nechala domácího ostrostřelce v naprosto jasném ofsajdu.
     
    19
    Úvodní tlak a aktivita českého celku je pryč a hraje spíše celek z Antverp. Plzeňská obrana je v posledních minutkách v menším zápřahu...
     
    18
    Po pravé straně šel do útoku Buta, který před vápnem spadl přes Davida Limberského. Tomu byl nyní odpuštěn faul v pozici, odkud Antverpy mohly zahrozit.
     
    17
    Utkání je od prvních minut celkem útočný a oba celky se pokouší hrát spíše do útoku. Ani jeden tým ovšem zatím neohrozil brankáře druhého celku.
    15. Radim Řezník si málem dal vlastence
     
    15
    Po centru z pravé strany přišla první šance utkání, do které se dostali domácí! Radim Řezník nyní ohrozil Aleše Hrušku a ten nyní intuitivně zakročil proti pokusu svého obránce!
     
    14
    Výborně si individuálně naběhl až do vápna Lior Refaelov, jenž už přihrával do lepší pozice. Tam ale před spoluhráčem zakročil parádně plzeňský bránící hráč.
     
    12
    Právě levý bek Plzně si nyní počíhal na Mbokaniho, kterého rukou stáhl na zem a jasně tak fauloval. Zkušený Limberský pak mohl být rád, že se nežlutilo také na straně Plzně.
     
    11
    Plzeňské mužstvo se dostalo do další útočné akce. David Limberský centroval na levé straně po zemi do vápna, ale tam byl jako první bránící hráč Antverp.
     
    10
    K míči se postavil očekávaný exekutor, kterým byl technicky skvěle vybavený Jan Kovařík. Jeho pokus na penaltu byl ovšem odvrácen hříšníkem posledních minut.
     
    10
    Právě Abdoulaye Seck pak musel hasit akci Krmenčíka, jenž šel nadějne po levé straně do útoku. Po faulu a žluté kartě uvidíme standardní situaci Viktorky.
     
    9
    Antverpy se pokoušely dostat do útoku z obrany, ale nákop Secka nikoho nenašel. Míč šel totiž vysoko nad hlavy hráčů a hraje tak opět Plzeň.
     
    8
    Míč do útoku dostával Jan Kovařík, který si balón dobře zpracoval a tělem pokryl. Do zakončení se ovšem přes bránícího hráče nedostal, protiútok ukončoval faulem Radim Řezník.
     
    7
    Podobnou akci se pokoušeli vymyslet také domácí, ale přihrávka do vápna byla po špatném prvním dotyku zpackána. Míč skončil v autu a Aleš Hruška bude rozehrávat od své branky.
     
    6
    První útočná akce z dílny týmu Pavla Vrby. Jan Kopic potáhl míč a na malé vápno centroval do míst, kde byl měl být Michael Krmenčík. Jeho skluz ale nepřišel, Kopic centroval nepřesně.
     
    5
    Za obranu Antverp nyní letěl dobrý centr z pravé strany, ale Plzeňští se do zakončení nakonec nedostali. Dominik Janošek pak fauloval u pravé lajny.
     
    4
    Plzeňská Viktoria naskočila do utkání aktivně a zatím kombinuje na útočné polovině. Tohle se fanouškům bude líbit, ale jsme teprve na úplném začátku celého duelu.
     
    3
    Průnik Patrika Hrošovského středovým kruhem zastavil taktickým faulem jeden z hráčů Antverp. Hosté tak budou rozehrávat standardní situaci z poloviny hřiště.
     
    2
    Poprvé zahrozili také domácí, kteří ovšem hrají v Bruselu. Ivo Rodrigues si narazil a šel po levé straně do útoku. Po zákroku plzeňského beka se ale do zakončení nedostal. K překvapení se nekopal ani roh.
     
    1
    O výkop se postaral český vicemistr, který se hned po levé straně dostával do útoku. Nadvakrát se ale plzeňskému mužstvu nepovedlo projít do nějakého zakončení.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba celky jsou na hrací ploše a utkání brzy začne. Domáýcí mají velkou podporu na jedné straně stadionu. Plzeň to dnes bude mít těžké, ale zkušenosti mají Západočeši obrovské!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Royal Antverpy FC: Bolat – Buta, Seck, Pius, Jukleröd – Haroun, De Sart – Hairemans, Refaelov, Rodrigues – Mbokani.
    Náhradníci: Teunckens – De Laet, Lamkel Zé, Bolingi, Baby, Coopman, Batubinsika.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – J. Kopic, Janošek, J. Kovařík – Krmenčík.
    Náhradníci: Kozáčik – Hloušek, Pernica, Kayamba, Procházka, Hořava, Chorý..
     
    ŘEKLI PŘED UTKÁNÍM

    Jakub Brabec: „Na poslední zápas s Antverpami (za Genk) si pamatuji. Měli jsme velmi dobrý vstup do zápasu, vedli jsme o poločase snad 3:0. Pak nás soupeř zatlačil... Vím, že to zítra bude těžké utkání, ale věříme si.“

    Jakub Brabec: „Útočník Mbokani je jeden z nejkvalitnějších hráčů Antverp, silný je také Refaelov. Mají individuální kvalitu a rychlé hráče, ale věřím, že jsme takticky vyspělejší, že se na to připravíme a jejich sílu v ofenzivě přetlačíme.“

    Pavel Vrba: „To, že Antverpy nemohou hrát na svém stadionu, je pro ně nevýhoda. Určitě to nebude takový hukot. Na druhou stranu mají velmi silné mužstvo do ofenzivy a určitě nás čeká těžký soupeř.“

    Pavel Vrba: „Antverpy jsem měl možnost vidět v těch dvou ligových zápasech. Mají mimořádnou ofenzivu, určitě bude rozhodovat to, jestli ji dokážeme eliminovat. Pokud se nám to podaří, máme šanci postoupit a věřím, že dvojzápas bude pro oba týmy náročný. Ať postoupí ten lepší!“
     
    ROYAL ANTVERPY FC

    Antverpy mohou být pro českého fanouška menší neznámou, ale soupeře nelze podcenit. Ten totiž v posledním ročníku belgické ligy skončil na čtvrtém fleku, horší byli například Gent i Anderlecht. Fotbalisté z druhého největší města v Belgii navíc měli neuvěřitelný start do sezóny a po dvou výhrách 4:1 nad Eupenem a Waaslandem-Beverenem se nejen úžasně připravili na Plzeň, ale také jsou aktuálně na druhém fleku Jupiler League.

    Poslední ligové kolo
    Antverpy 4:1 Waasland-Beveren

    3. Mbokani, 32. Refaelov (pen.), 50. Buta, 69. Mbokani – 42. Verreth

    Royal Antverpy FC: Bolat – Buta (78. Quirynen), Seck, Batubinsika – Jukleröd, Haroun (74. Coopman), De Sart, Refaelov (72. Bolingi), Hairemans – Rodrigues, Mbokani.
    Viktorka v Belgii trénovala již ve středu v podvečer
     
    FC VIKTORIA PLZEŇ

    Západočeské mužstvo načalo evropské poháry dvojutkáním s Olympiakosem, ale po domácí remíze venku padlo 0:4. V domácí soutěži si Plzni daří a aktuálně drží na druhém místě bodový rekord s úřadujícím mistrem z Edenu. Viktoria se v posledním utkání představila na hřišti pražské Bohemky, ale po bezbrankové remíze se body dělily.

    Poslední ligové utkání
    Bohemians 1905 0:0 FC Viktoria Plzeň


    FC Viktoria Plzeň: Hruška – Řezník, Pernica (35. Hejda), Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – Kayamba (66. Janošek), Mihálik, Kopic – Krmenčík (86. Chorý).
     
    Krásný den všem fanouškům Viktorie Plzeň, ale i všem těm, které zajímá boj českého vicemistra o Evropskou ligu! Viktorka se po vypadnutí z předkola Ligy mistrů postaví belgickým Antverpám. První duel začíná v 19:30!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.

    David Panuška

    Branky: 29. Rodrigues

    Karty:   10. Seck (ANY) – 32. Hrošovský (PLZ), 72. Limberský (PLZ)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 2:4. Střely mimo: 6:4. Rohy: 6:0. Ofsajdy: 6:0. Fauly: 8:15.
    Royal Antverpy: Bolat – Buta, Seck, Pius (25. Batubinsika), Jukleröd – Haroun, De Sart – Hairemans (61. Lamkel Zé), Refaelov (87. Baby), Rodrigues – Mbokani.
    Náhradníci: Teunckens – De Laet, Lamkel Zé, Bolingi, Baby, Coopman, Batubinsika.

    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – Řezník, Hejda, Brabec, Limberský – Hrošovský, Kalvach – J. Kopic, Janošek (53. Hořava), J. Kovařík (68. Kayamba) – Krmenčík (83. Chorý).
    Náhradníci: Kozáčik – Hloušek, Pernica, Kayamba, Procházka, Hořava, Chorý.
    Čtvrtek 15.08.2019
    Plzeň - Antverpy 2:1

    Branky: 81. Krmenčík, 97. Krmenčík – 112. Mbokani

    Karty:   108. Mihálik (PLZ), 117. Hrošovský (PLZ) – 18. Jukleröd (ANY), 57. Hairemans (ANY), 82. Bolat (ANY), 100. Seck (ANY), 117. Lamkel Zé (ANY)   101. Seck (ANY)

    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 13:3. Rohy: 10:2. Ofsajdy: 4:9. Fauly: 16:16.
    thejrc.org