Jihlava – Dukla Praha 1:0 (kon.) | Hr. Králové – Varnsdorf 8:0 (kon.) | Brno – Ústí n. L. 2:2 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
8:0 (4:0)
FK Varnsdorf
Pátek 09.08.2019, 18:00 • Všesportovní stadion, Hradec Králové • FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    83
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Adam Vlkanova se dostal společně s DANIELEM PROCHÁZKOU do brejkové situace, míč si rychle vyměnili a Procházka pak střelou z hranice vápna dává už osmou branku Hradeckých – 8:0!
     
    70
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Tak tohle si snad hosté už ani nezaslouží! Po dalším rychlém přečíslení protáhl míč pravou stranou Daniel Procházka a po následném centru se prosadil hlavou ADAM VLKANOVA – 7:0!
     
    54
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A je tady dovršený hattrick! FAHRUDIN DJURDEVIĆ, který do utkání nastoupil až v průběhu první půle, nyní stál ve vápně na správném místě a ve správný čas – 6:0!
     
    49
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Votroci jsou jako utrženi ze řetězu! Tentokrát z levé strany střílel tvrdě Frýdek, brankář Samoel ale dokázal ještě zasáhnout. Tak se však už nestalo proti dorážce dorážejícího KRISTIANA ZBROŽKA. I on patří mezi ex-varnsdorfské hráče, sympaticky tak nic neřešící branku na 5:0 neslaví.
     
    45
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A domácí se skutečně prosazují počtvrté za poločas! Ve vápně nebyl dostatečně hlídán ERIK PREKOP, který se tak také zapisuje na listinu dnešních střelců – 4:0!
     
    39
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Pravděpodobně Adam Vlkanova vysunul skvělým pasem FAHRUDINA DJURDEVIĆE do samostatného úniku, který si skvěle s nastalou situací poradil a povedeně dostal míč až do sítě. Tento ex-varnsdorfský hráč tak je na hřišti sice jenom necelou půl hodinu, už ale dvěma brankami na kontě rozhoduje o průběžném stavu – 3:0!
     
    25
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    Adam Vlkanova byl opět ve skvělé pozici, jenomže tentokrát ho vychytal už sám brankář hostů. K jeho smůle se ale míč vrátil ve vápna na kopačky hradeckého borce, který napříč vápnem oslovil FAHRUDINA DJURDEVIĆE, jenž se už nemýlil – 2:0!
     
    7
    Hradec Králové právě vstřelil branku!
    A domácí svoji dobrou příležitost využívají! Standardní situace vedle vápna rozehrál Christian Frýdek na zadní tyč, kam si vyskočil kapitán JAKUB MARTINEC a Hradečtí jdou tak brzy do vedení – 1:0!

    Ondřej Novotný

    Branky: 7. Martinec, 25. Djurdević, 39. Djurdević, 45. Prekop, 49. Zbrožek, 54. Djurdević, 70. Vlkanova, 83. D. Procházka

    Karty:   30. Prekop (HKR) – 68. Ondráček (VDF)


    FC Hradec Králové: Ottmar – Kopečný, Kvída, Martinec (C), Urma – Jukl, Zbrožek – Ch. Frýdek, Vlkanova, Šípek (17. Djurdević) – Prekop (55. D. Procházka).
    Náhradníci: Vízek – M. Černý, Djurdević, Doležal, D. Procházka, Soukeník, Trávníček.

    FK Varnsdorf: Samoel – Kazda, M. Richter, Rudzan, Heppner (34. Šimon) – Bláha (73. L. Novák), Kocourek – Rudnytskyy (C), D. Breda (57. Houser), Barac – Ondráček.
    Náhradníci: Vaňák – Šimon, Daniel Novák, L. Novák, Kim, Houser.

    Rozhodčí: Klíma – Matoušek, Bureš
    thejrc.org