Slavia – Irtyš Pavlodar 1:3 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 3:4 (kon.) | Michalovce – Miskolc 5:3 (3:2 po s.n.)
Kadaň – Sachalin 0:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Japonsko U20 5:4 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
HK Irtyš Pavlodar
Pátek 09.08.2019, 17:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:00 TITOV - 1:3
     
    59:00
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Hosté se zmocnili puku na své modré čáře, Žiljakov nahrál NIKITU TITOVI, který v klidu dovezl puk do opuštěné klece! Asistence: Pavel Razvadovsky a Vitalij Žiljakov.
    46:53 ŽILJAKOV - 1:2
     
    46:53
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Hosté se hnali do šance a už se zdálo, že slávisté si s celou situací poradí, jenže puk poskakoval na ledě, a tak přeskočil hokejky sešívaných a dostal se až k VITALIJI ŽILJAKOVOVI, který pohotovou střelou prostřelil Málka! Asistence: Stepan Štefan.
     
    31:38
    Ertis Pavlodar vstřelil branku!
    Hosté se dostali do přečíslení tří proti jednomu, které také využívají a tím vyrovnávají skóre! NIKITA TITOV dlouho chtěl přihrát svým spoluhráčům, jenže přes jediného slávistu to nešlo, a tak se rozhodl zakončit sám! Titov zamířil přesně nad pravé rameno Málka! Asistence: Stepan Štefan.
    01:01 ŠAGÁT - 1:0
     
    01:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se velmi brzy ujímají vedení! Svoboda se z pukem dostal z vlastní třetiny až za soupeřovu branku, kde vrátil puk na bližší tyč MARTINU ŠAGÁTOVI, který ihned vypálil a překvapil tak přesouvajícího se brankáře! Asistence: Daniel Svoboda.

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 2. Šagát (Svoboda) – 32. Titov (Štefan), 47. Žiljakov (Štefan), 59. Titov (Razvadovsky, Žiljakov)


    HC Slavia Praha: Málek (Šorf) – Barák, Valík, Duda, Saňa, Ryzák, Antoš, Holý, Šmíd – Brož, Vlček, Vrdlovec – Keszi, Šagát, Svoboda – Furch, Šteiner, Janáč – Hovsepyan, Sladkovský, Matějka – Šmerha
    HK Irtyš Pavlodar: Rumjancev (Chomutov) – Kuršuk, Namestnikov, Išmameťjev, Putilov, Lipin, Miljukov, Volgin, Moškarev – Žiljakov, Razvadovsky, Titov – Děmidov, Volkov, Sošnikov – Samoljov, Gasnikov, Ajdaš – Atachanov, Štefan, Makutskij – Mitenkov.

    Rozhodčí: Škrobák, Jaroš – Coubal, Horažďovský
    thejrc.org