Slavia – Irtyš Pavlodar 1:3 (kon.) | Chomutov – Fischtown Pinguins 3:4 (kon.) | Michalovce – Miskolc 5:3 (3:2 po s.n.)
Kadaň – Sachalin 0:3 (kon.) | Mor. Budějovice – Japonsko U20 5:4 (kon.)
konec
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
5:4 (1:3, 2:1, 2:0 - 0:0)
Japonsko U20
Pátek 09.08.2019, 19:00Přípravné zápasy
Partner:
     
    44:57
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí dokonávají obrat a poprvé v utkání jdou do vedení. TOMÁŠ HAČECKÝ v první velké šanci, kdy byl sám před brankářem, neuspěl, ale akce pokračovala, dotyčný hráč dostal přihrávku od Tondla a z otočky propálil Naamuru mezi betony.
    Asistence: Patrik Tondl.
     
    43:51
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácím se potřetí v zápase daří dotáhnout. TOMÁŠ SIGMUND si sjel pro odražený puk, nabruslil před brankáře, kterého překonal střelou pod horní tyč.
    Bez asistence.
     
    36:46
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Avšak z vyrovnání se Moravské Budějovice příliš dlouho neradovali a také Kocák poprvé kapituluje. KOUTA OHTOMO si zajel do útočného pásma a jeho střela možná trochu překvapivě skončila v brance.
    Bez asistence.
     
    36:06
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Je vyrovnáno a řekl bych, že zaslouženě. Bylo to podobné, jako u druhé branky českého celku, Kratochvíl našel zpoza brány najetého MATYÁŠE ŠÁNU a ten zblízka zamířil na pravou stranu, kde bylo odkryté místo.
    Asistence: Jiří Kratochvíl.
     
    27:35
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí dlouho velmi dobře forčekovali v útočném pásmu a jsou za to odměněni. Alexa našel zpoza brány přihrávkou MATYÁŠE ŠÁNU, který ranou švihem poslal puk na vzdálenější tyč, nad lapačku Sata.
    Asistence: Roman Alexa a Jiří Kratochvíl.
     
    19:58
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Domácím závěrečná minuta absolutně nevyšla, před odchodem do kabin ještě jeden gól inkasují. EIKICHI ANDO zůstal volný v kruhu pro vhazování a po přihrávce zamířil mezi brankářovy betony.
    Asistence: Yusaku Ando a Aito Iguchi.
     
    19:10
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci ukazují soupeři, jak se využívají přesilovky, využívají hned svoji první. KOUTA MOMEN si najel před bránu pro přihrávku a tečoval puk k bližší tyči, kam Němec nedosáhl.
    Asistence: Eikichi Ando a Rioto Takeya.
     
    07:35
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    A udeřilo na druhé straně. MARTIN KOSNAR se dostal do samostatného úniku a blafákem do bekhendu poslal puk od tyčku za brankovou čáru.
    Asistence: Jiří Kratochvíl a Roman Alexa.
     
    03:10
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Hosté se ujímají vedení. RYOSUKE MYURA svoji střelou možná trochu překvapil domácího brankáře, kterému puk proklouzl výstrojí za brankovou čáru.
    Asistence: Yusaku Ando.

    Petr Frömel

    Branky a nahrávky: 8. Kosnar (Kratochvíl, Alexa), 28. Šána (Alexa, Kratochvíl), 37. Šána (Kratochvíl), 44. Sigmund, 45. Hačecký (Tondl) – 4. Myura (Y. Ando), 20. Momen (E. Ando, Takeya), 20. E. Ando (Y. Ando, Iguchi), 37. Ohtomo


    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Němec (od 33. Kocák) – Trnka, Šána, Dudáček, Bazala, Molnár, Heindl, Chlubna, Konečný, Kameník – Kosnar "A", Alexa "C", Kratochvíl, Hačecký "A", Sorger, Račický, Špaček, Tondl, Svoboda, Piš, Sigmund, Ludvík.
    Japonsko U20: E. Sato (od 31. Naamura) – Matsuo, Takeya, N. Sato, Yoneyama, Takebe, Ishida, Nakadate, Murakami – Kaneko, Ohtomo, Gondaira, Miyata, E. Ando, Momen, Ohkubo, Myura, Nakajima, Y. Ando, Iguchi.

    Rozhodčí: Čech – Teplý, Nechvátal
    bahis siteleri