Ústí n/L – Hvězda Praha 8:3 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
8:3 (3:0, 2:0, 3:3)
HC Hvězda Praha
Pátek 09.08.2019, 17:20 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. Přeji vám hezký zbytek pátečního večera. (19:25:40)
     
    Gólově velmi bohatá třetí třetina nakonec na vítězi nic nezměnila. Oba týmy hrály vyrovnanou partii a vstřelili po třech gólech. Šťastnější ale může být ústecký Slovan, jemuž se na začátku přípravy povedlo zvítězit.
     
    Konec zápasu.
     
    59:32
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Pražané ještě krátce před závěrečnou sirénou upravují skóre! Odraženou střelu Guselnikova převzal PETR KLEPÁČEK, který ji z první poslal do volného prostoru k pravé tyči. Asistence: Alex Guselnikov.
     
    59:08
    Další samostatný nájezd Jana Smoly, se kterým si obrana Hvězdy poradila.
     
    58:37
    V posledních minutách se drží u kotouče domácí, byť musí rozehrávat od vlastní branky.
     
    57:00
    Načež se ale domácí dostali do protiakce. Díky té se usadili v prostoru před brankou Himmela a pokoušejí se jí na devátý pokus dobýt. To jim ovšem obrana Hvězdy nechce dovolit.
     
    55:54
    Znovu to byl Najman, který z hranice pravého kruhu vyslal tvrdou střelu na Kmocha. Gólmana Ústí ale tentokrát zachránilo ochranné plexisklo, které se nachází nad jeho brankou.
     
    54:45
    Na druhé straně se přes několikanásobnou přesilu dostal ke střele Matouš Najman. Už ji ovšem nedokázal přesně namířit na branku, navíc po zásahu jednoho z domácích hráčů letěl puk vysoko nad branku ústeckého týmu.
     
    53:59
    Domácí se pokouší o výjezd od vlastní branky. Ten jim sice nějakou chvíli trval, nakonec však byli úspěšní a navíc se dostali i do zakončení. Tentokrát ovšem na Himmela nevyzráli.
     
    53:07
    Domácí v plném počtu.
     
    53:07
    Hvězda právě vstřelila branku!
    I Hvězda ukázala, že umí využívat přesilovky! Po krátkém ostřelování Kmochovy branky našel volnou skulinu mezi třemi tyčemi JAKUB TOPOL a odkrytý prostor také nekompromisně vytrestal. Asistence: Alex Guselnikov.
     
    52:37
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Samuel Hampl – 2 min., podrážení).
     
    51:58
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Už se Hvězda vydávala k dalšímu brejku, když zaúřadoval JAN MACEL, který vypíchl pronikajícímu hráči Hvězdy kotouč od hokejky a zcela sám se dostal před branku, kterou také prostřelil. Bez asistence.
     
    50:36
    O další šanci se postarala Hvězda. Ovšem jejich křižnou nahrávku těsně před brankovištěm nedokázal nikdo z hosté včas doklepnout do branky, tedy se puk odrazil o mantinel na opačné straně kluziště.
     
    49:24
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druhá využitá přesilovka Slovanu v tomto utkání! Křižmo z pravé strany si před branku najížděl Tomáš Čermák, který v době, kdy se k němu sjížděla dvojice obránců v soupeřově dresu, poslal kotouč na ADAMA JANOUŠKA, který jej obloučkem dotečoval mezi tři tyče a připsal si tak již svou čtvrtou trefu v dnešním utkání. Asistence: Tomáš Čermák, Ondřej Polata.
     
    48:26
    Další přesilovku mohl rozhodnout Samuel Hampl a jeho střela z mezikruží. Marek Himmel ale nakonec dokázal kotouč vyrazit za sebe a Hvězda se po dlouhém váhání odhodlala k brejku.
     
    48:05
    Vyloučení v týmu HC Hvězda Praha (Daniel Kulich – 2 min., podrážení).
     
    47:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Naproti tomu ale domácí opět zvýšili odstup od svého soupeře! Svůj samostatný průnik napříč celou ledovou plochou proměnil v další trefu Slovanu JAN MACEL. Bez asistence.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 1. Janoušek (Tot, Čermák), 10. Polata (Tot), 13. Čermák (Janoušek, Tot), 30. Janoušek (Stuchlý, Tot), 36. Janoušek (Tot), 48. Macel, 50. Janoušek (Čermák, Polata), 52. Macel – 42. Černý (Čurda), 54. Topol (Guselnikov), 60. Klepáček (Guselnikov)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (Volke) – Mareš, Stuchý, Šešina, Štěpánek, Polata, Jarábek, Tot, Čermák, Janoušek, Gottfried, Macel, Matloch, Kušej, Hampl.
    HC Hvězda Praha: Himmel – Searle, Najman, Topol, Kulich, Guselnikov, Klepáček, Richtr, Černý, Čurda, Šrámek, Zemčenov.

    Rozhodčí: Knapík – Zítka, Ptáček
    thejrc.org