Atlético – Juventus 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:1 (2:1)
Juventus FC
Sobota 10.08.2019, 18:06 • Friends Arena (Stockholm) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:12. Rohy: 1:14. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:19. (19:57:48)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Atlética Madrid, které svého soupeře porazilo poměrem 2:1. Druhý poločas nám přinesl o něco méně atraktivní podívanou, avšak po vystřídání důležitých hráčů, začal mít více ze hry Juventus, který několikrát pořádně prověřil brankáře Oblaka, který nakonec svému celku zajistil zisk tří bodů.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Zanedlouho se dočkáme konce utkání. Atlético Madrid se s míčem nachází daleko od své branky, španělský celek si zřejmě hubené vedení pohlídá.
     
    90+1
    Na útočné polovině si nedovoleným zákrokem pomohl Cuadrado, naopak velice dobře to provedl Correa, který svému celku zajistil volný kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Ještě můžeme počítat s nastaveným časem...
     
    87
    Poté to po levém křídle zkoušel Cuadrado, avšak v pokutovém území nevyzrál na Hermosa. Atlético tahá za kratší konec, určitě by ocenilo konec zápasu.
     
    86
    Na zadní tyči zůstal zcela osamocený Dybala, který přeci jenom zakončil, avšak jeho ránu zablokoval Hermoso. Poté na brankové čáře zasahoval Oblak.
     
    85
    Do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem pěti minut. Atlético si stále drží jednobrankový náskok, italský celek je ale v posledních minutách aktivnější.
     
    84
    Žlutou kartu dostává Ángel Correa (Atlético Madrid).
     
    84
    O obstarání autového vhazování se nakonec postaral Arías. Krátce poté jsme sledovali strkanici mezi Costou a Demiralem, překvapivě aktivnější byl prvně jmenovaný.
     
    83
    Dalekonosný pas přeci jenom našel naprosto osamoceného Vitola, který poté nepřesně předával Costovi. Ihned sledujeme rychlý protiútok Juventusu.
     
    82
    Stará dáma to opět ukázkově vykombinovala, k finální přihrávce se dostal Cuadrado, který trefil pouze obětavého Hermosa. Tohle si říkalo o vyrovnání.
     
    81
    Cuadrado celkem dlouho váhal s přihrávkou, nakonec se rozhodl spolupracovat s Canem, jehož přenesení hry nebylo zrovna nejpřesnější.
     
    76
    Na opačné straně se připomněl Dybala, který to rovněž zkoušel přímo na branku, avšak Oblak byl pozorný. Poslední minuty ale nejsou moc pohledné.
     
    75
    Před malým momentem to šikovným způsobem zkoušel talentovaný Riquelme, který si navedl míč na levou nohu a poté o kousek minul šibenici.
     
    74
    I tak přijde na řadu další standardní situace. Matuidi byl v souboji o míč příliš pozdě, sudí tak celý střet sledoval, načež odpískal ve prospěch Atlética.
     
    73
    Místo toho mohl vhazovat Sánchez, který raději hledal osamoceného Felipeho. Atlético to poté zkusilo nákopem, po kterém se Vitolo k míči nedostal.

    David Suchý

    Branky: 24. Lemar (Joao Félix), 33. Joao Félix (Lemar) – 29. Khedira

    Karty:   69. Vitolo (ATM), 84. Correa (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:12. Rohy: 1:14. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:19.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier (56. Hermoso), Giménez (56. Correa), Savić, Lodi (66. Sánchez)– Koke (C) (56. Felipe), Llorente (46. Thomas), Saúl (66. Riquelme), Lemar (66. Vitolo) – Joao Félix (56. Arías), Morata (56. Costa) (90+1. Šaponjić)
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Arías, Camello, Correa, Costa, Hermoso, Herrera, Kalinić, Felipe, Montero, Moya, Muňoz, Riquelme, Sanabria, Sánchez, Šaponjić, Thomas, Vitolo

    Juventus FC: Szczesny (C) (59. Buffon) – De Sciglio (71. Danilo), de Ligt (71. Demiral), Chiellini, Alex Sandro (60. Cuadrado) – Khedira (60. Matuidi), Pjanić (60. Bentancur), Rabiot (71. Can) – Costa (60. Bernardeschi), Higuaín (60. Dybala), Ronaldo (71. Mandžukić)
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bentancur, Bernardeschi, Bonucci, Can, Cuadrado, Danilo, Demiral, Dybala, Mandžukić, Matuidi, Pellegrini, Rugani

    Rozhodčí: Ekberg

    Diváci: 49752
    ocianews.com