Atlético – Juventus 2:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
2:1 (2:1)
Juventus FC
Sobota 10.08.2019, 18:06 • Friends Arena (Stockholm) • International Champions Cup
Předzápasové kurzy
     
    84
    Žlutou kartu dostává Ángel Correa (Atlético Madrid).
     
    69
    Žlutou kartu dostává Vitolo (Atlético Madrid).
     
    59
    Málem bylo vyrovnáno! Po rohovém kopu se k nebezpečnému zakončení dostal Rabiot, jehož prudká rána levou nohou skončila pouze na tyči.
     
    49
    Poté si ve vzduchu počínal velice kvalitně Savić, avšak jeho odehrání směřovalo pouze na nohu Costy, jehož utajená rána přeci jenom orazítkovala tyč.
     
    46
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Giorgio Chiellini, přichází Leonardo Bonucci.
    Střídání v týmu Atlético Madrid: ze hřiště odchází Marcos Llorente, přichází Thomas Partey.
    33. Joao FÉLIX - 2:1
     
    33
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Španělský celek se dostává zpět do vedení! Thomas Lemar se prezentoval fantastickým pasem na naběhnuvšího JOAA FÉLIXE, který si dokázal pohlídat ofsajdovou linii a poté pohodlně překonal brankáře Juventusu.
    29. KHEDIRA - 1:1
     
    29
    Juventus právě vstřelil branku!
    Na vyrovnání jsme zas tak dlouho nečekali! Italský celek se prezentoval důrazem u hranice pokutového území, tam se navíc k volnému míči dostal SAMI KHEDIRA, který velice přesně zamířil ke vzdálenější konstrukci, přičemž brankář Oblak byl v pohybu na druhou stranu.
    24. LEMAR - 1:0
     
    24
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Trippier měl u pokutového území hodně času na centr do pokutového území, na něj si dokázal seběhnout Joao Félix, který velice prudkým nártem překonal brankáře Szczesnyho, jenž se po míči natahoval zcela marně. Střelu ještě tečoval THOMAS LEMAR, který je veden jako autor branky.
     
    24
    Atlético se rozhodlo přenést hru na levou stranu, kde to Lodi zkoušel nebezpečným centrem. Po něm se do šance dostal Llorente, jehož ránu vykopl z brankové čáry protihráč.
    13. Oblak vytasil skvělý zákrok.
     
    13
    Italský celek si nakonec vybojoval druhý rohový kop. Centrovaná nabídka se snášela směrem od branky, nakonec však dopadla na nohu Chielliniho, kterého dokázal vychytat Oblak.

    David Suchý

    Branky: 24. Lemar (Joao Félix), 33. Joao Félix (Lemar) – 29. Khedira

    Karty:   69. Vitolo (ATM), 84. Correa (ATM)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 3:6. Střely mimo: 4:12. Rohy: 1:14. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 18:19.
    Atlético Madrid: Oblak – Trippier (56. Hermoso), Giménez (56. Correa), Savić, Lodi (66. Sánchez)– Koke (C) (56. Felipe), Llorente (46. Thomas), Saúl (66. Riquelme), Lemar (66. Vitolo) – Joao Félix (56. Arías), Morata (56. Costa) (90+1. Šaponjić)
    Náhradníci: Adán, Dos Santos – Arías, Camello, Correa, Costa, Hermoso, Herrera, Kalinić, Felipe, Montero, Moya, Muňoz, Riquelme, Sanabria, Sánchez, Šaponjić, Thomas, Vitolo

    Juventus FC: Szczesny (C) (59. Buffon) – De Sciglio (71. Danilo), de Ligt (71. Demiral), Chiellini, Alex Sandro (60. Cuadrado) – Khedira (60. Matuidi), Pjanić (60. Bentancur), Rabiot (71. Can) – Costa (60. Bernardeschi), Higuaín (60. Dybala), Ronaldo (71. Mandžukić)
    Náhradníci: Buffon, Pinsoglio – Bentancur, Bernardeschi, Bonucci, Can, Cuadrado, Danilo, Demiral, Dybala, Mandžukić, Matuidi, Pellegrini, Rugani

    Rozhodčí: Ekberg

    Diváci: 49752
    ocianews.com