Velvary – Liberec B 0:1 (kon.) | Ústí n/O – Teplice B 3:2 (kon.) | Živanice – Zbuzany 5:3 (kon.)
konec
TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
3:2 (3:0)
FK Teplice B
Sobota 10.08.2019, 17:00Česká fotbalová liga (B) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na početnou! (18:54:24)
     
    Je konec! Teplice srdnatě dotahovaly náskok svého soupeře, ale zůstaly těsně pod. Podařilo se jim totiž vstřelit "jen" dvě branky, zatímco domácí dali v prvním poločase tři. Teplické vrátily do zápasy branky Šupa a Mustafiće. V utkání bylo k vidění také hodně žlutých karet, z nichž si většinu připsali hráči hostí.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Vojtěch Habrman, přichází Matouš Kopecký.
     
    90
    Nepřesnosti v rozehrávce stojí Teplice hodně drahocenný čas. Nyní se musely vrátit zpět na svou obrannou polovinu a začít s postupným útokem.
     
    89
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Vojtěch Pazdera, přichází Tomáš Chalupník.
     
    88
    Tak teď musel domácím fanouškům spadnout kamen ze srdce! Jeřábek totiž vyběhl proti míči, ale míč se dostal za něj, kde byla jen prázdná brána. V tu chvíli však upadl jeden z Teplických, ale penalta se nepíská! Domácí hráč navíc ihned vyje po teplickém, aby přestal simulovat a rychle se zvedl...
     
    87
    Teplice se nadechují k závěrečnému tlaku, ve kterém by rádi ještě srovnali stav zápasu. Sami se však připravili o míč dlouhým a nepřesným nákopem.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Patrik Chleboun (TJ Jiskra Ústí nad Orlicí).
     
    86
    Centr před branku nebyl vůbec špatný, jenže míč si našla teplická obrana a odhlavičkovala ho mimo nebezpečí. Poté navíc přišel faul domácího celku.
     
    85
    Po krátkém ošetření se už zase hraje. U míče jsou domácí fotbalisté, kteří mají možnost rozehrávky na útočné polovině, takže mohou šetřit čas.
     
    84
    Střídání v týmu TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: ze hřiště odchází Matěj Krátký, přichází Filip Grepl.
     
    83
    Vojtěch Habrman zůstal ležet na zemi po dalším souboji a je k němu volán lékař domácího týmu. S domácím hráčem to nevypadá úplně nejlépe a je otázkou, jestli bude vůbec schopen pokračovat ve hře.
    81. MUSTAFIĆ - 3:2
     
    81
    Teplice právě vstřelily branku!
    A to se jim také daří! Teplice deset minut před koncem základní hrací doby snižují na rozdíl jedné branky a tady bude ještě drama. Na rohový kop si nejvýše naskočil BENJAMIN MUSTAFIĆ, který svou hlavičku umístil nechytatelně.
     
    81
    Už se jim to konečně po dlouhém nákopu povedlo. Navíc vybojovaly rohový kop, takže mohou ohrozit branku z bezprostřední blízkosti.
     
    80
    Hned trojice teplických hráčů si chtěla s rozhodčím vyříkat jeho odpískání faulu, ovšem sudí zůstal neoblomný. Teplice se nemohou dostat k míči.
     
    79
    Terén je hodně kluzký, což pociťují hráči obou týmů, kterým podklouzávají nohy jako na běžícím páse.
     
    77
    Severočeši se pokouší o nějaký závěrečný nápor, ovšem po centru do šestnáctky se jen provinili faulem. Jeřábek tedy může v klidu rozehrát.

    Denisa Józsová

    Branky: 7. J. Chleboun, 31. P. Chleboun (pen.), 37. Souček – 60. Šup, 81. Mustafić

    Karty:   34. Falta (UNO), 86. P. Chleboun (UNO) – 3. Paradin (TEB), 44. Royo (TEB), 58. Náhlovský (TEB), 63. Baftijar (TEB), 76. Trubač (TEB)


    TJ Jiskra Ústí nad Orlicí: Jeřábek – Falta, Habrman (90+1. Kopecký), J., Chleboun, P. Chleboun, Langer, Pazdera (89. Chalupník), Skallický, Souček (C), Špatenka, Mayer (76. Krátký, 84. Grepl).
    Náhradníci: Hubálek, Chalupník, Grepl, Krátký, Kopecký, Procházka.

    FK Teplice B: Němeček – Royo (67. Berešík), Náhlovský, Šup, Baftijar (65. Chodora), Zárybnický, Trubač, Jindráček, Soungole, Paradin (65. Mustafić), Hasil (C).
    Náhradníci: Bereštík, Chodora, Černý, Vobecký, Mustafić, Šimeček, Pecháč.

    Rozhodčí: Janoch – Szikszay, Šlapák

    Diváci: 510
    ocianews.com