Pixbo Wallenstam – Střešovice 1:2 (0:1 po s.n.) | Höllvikens IBF – Wiler-Ersigen 4:6 (kon.) | Ostrava – Falun 2:6 (kon.)
Chodov – Bohemians 3:4 (1:2 po s.n.) | Střešovice – Wiler-Ersigen 1:4 (kon.) | Bohemians – Falun 3:16 (kon.)
konec
FbŠ Bohemians
3:16 (0:3, 2:9, 1:4)
IBF Falun
Sobota 10.08.2019, 18:30Czech Open - Muži ELITA
Předzápasové kurzy
     
    Ve třetí třetině už šlo v podstatě jen o úpravu skóre. Falun nakonec rozstřílel Bohemians 16:3 a postupuje do finále, kde bude zítra proti Wiler-Ersigenu útočit na zlatý hattrick. (20:18:04)
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Emil Ruud se ještě v závěru dostal do samostatného úniku, který ale vychytal Zavřel.
     
    58:03
    Falun právě vstřelil branku!
    Tak ještě jedna úprava skóre! V přečíslení dva na jednoho přihrál Max Fletcher-Sjöman míček MELKERU HEMMINGBERGOVI, jenž jej poslal za marně se přesouvajícího Zavřela. Asistence: Max Fletcher-Sjöman.
     
    57:08
    Pražané se stále nevzdávají a hrají naplno, což velmi oceňují všichni příchozí diváci.
     
    55:04
    Hosté jsou kompletní.
     
    54:46
    Pražané chtějí aspoň ještě jeden čestný zásah a zkouší power-play.
     
    54:24
    Bohemians zatím hrají přesilovku velmi dobře, chybí tomu akorát gól.
     
    53:04
    Vyloučení v týmu IBF Falun (Landgren – 2 min., Sekání).
     
    52:50
    Hra se teď poměrně vyrovnala.
     
    49:28
    Falun právě vstřelil branku!
    Emil Ruud s EMILEM JOHANSSONEM teď sami rozebrali obranu Bohemians. Na konci parádní kombinace stanul druhý jmenovaný, jenž zvyšuje na 15:3 z pohledu švédského celku. Asistence: Emil Ruud.
     
    47:15
    Hráči Bohemians teď předvedli několik povedených akcí, žádná z nich ale brankou neskončila.
     
    45:58
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A Bohemians přidávají třetí zásah. Marek Ďopan přihrál k pravému mantinelu JAKUBU ŠÁRKOVI, který z první zamířil přesně do horního rohu. Asistence: Marek Ďopan.
     
    45:07
    Falun právě vstřelil branku!
    EMIL RUUD obral obránce o balonek a v samostatném úniku si poté pohrál se Zavřelem, kterého si nejdříve položil a poté ho přehodil povedeným „padáčkem“. Bez asistence.
     
    43:46
    Rokka teď rozběhl rychlý protiútok, který také sám zakončil. Zavřel si ale poradil jak s jeho střelou, tak s následnými dorážkami.
     
    42:01
    Na druhé straně se o chvíli později mohl trefil Kopecký, jenž trefil tyč!
     
    40:10
    Falun právě vstřelil branku!
    A Falun střílí třináctý gól po pouhých deseti vteřinách! Johan Samuelsson si všiml před bránou zcela neobsazeného ALEXANDERA GALANTE-CARLSTRÖMA, jenž po jeho nahrávce střílí další branku. Asistence: Johan Samuelsson.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhá třetina je minulostí. Falun si v ní s Bohemians pohrál jako kočka s myší a vsítil devět gólů! Pražský celek se ale poté v závěru dvakrát prosadil a aspoň trochu potěšil příchozí fanoušky.

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 38. Cabejšek (Ďopan), 40. Ďopan (Šárka), 46. Šárka (Ďopan) – 8. Wettergren (Hallén), 10. Lundmark M. (Ruud), 13. Wettergren (Hallén), 22. Lundmark M. (Fletcher-Sjöman), 22. Lundmark E. (TS), 24. Backby (Ruud), 25. Wettergren (Johansson), 28. Aldeeb (Johansson), 31. Aldeeb (Johansson), 35. Kalentun (Galante-Carlström), 36. Aldeeb (Galante-Carlström), 37. Landgren (Johansson), 41. Galante-Carlström (Samuelsson), 46. Ruud, 50. Johansson (Ruud), 59. Hemmingberg (Fletcher-Sjöman)


    FbŠ Bohemians: Hyršl (25. Zavřel) – Bagin, Buršík, Cabejšek, Dobisík, M. Forman, F. Forman, Kieler, Kopecký, Kotouček, Krbec, Krebner, Kuncman, Malič, Pěnička, Růžek, Vojtíšek, Zezulka, Čihák, Ďopan, Šebek, Šefčík, Šárka.
    IBF Falun: Rehn (Lilja) – Omar, Galante-Carlström, Holmgren, Samuelsson, Backby, Landgren, Fletcher-Sjöman, Hallén, Hemmingberg, Johansson, Kalentun, Lundmark M., Rokka, Lundmark E., Ruud, Wettergren, Engström
    thejrc.org