Barcelona – Neapol 4:0 (kon.)
konec
FC Barcelona
4:0 (0:0)
SSC Neapol
Sobota 10.08.2019, 23:05 • Ann Arbor, Michigan • Přípravný zápas
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:10. (00:58:55)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Barcelony, která svého soupeře porazila poměrem 4:0. Ačkoliv první poločas žádnou branku nepřinesl, tak ten druhý přinesl hned čtyři přesné zásahy, přičemž se o všechny postaral španělský celek, který udeřil během patnácti minut. Neapol najednou nefungovala, její výkon z dnešního zápasu nebyl vůbec ideální.
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. Dost možná se ještě dočkáme nastaveného času.
     
    88
    Z hranice pokutového území pálil Vidal, avšak ani jeho pokus neměl vůbec přesné parametry. Meret tak nemusel zasahovat, naopak bude sám vykopávat.
     
    86
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. Barcelona stále vede o čtyři branky, nicméně poslední minuty přinášejí vyrovnanější podívanou.
     
    85
    U středového kruhu měl příliš málo prostoru Mertens, ke kterému navíc přispěchal Umtiti. Druhý jmenovaný raději poslal míč ven z hrací plochy.
     
    84
    Coutinho to zkoušel dalším pokusem, tentokráte našel pouze Meretovu náruč. Neapol opět nepřešla ani přes polovinu hřiště, de Jong ale faulován nebyl.
     
    83
    Lenglet na poslední chvíli dokázal píchnout do míče, napadající Zieliński se tak němu nedostal. Naopak se o rozehrávku od své branky postaral ter Stegen.
     
    82
    Coutinho si na pravém křídle vybral Rafinhu, který ihned vracel prvně jmenovanému. Ten to zkoušel pravačkou, avšak jeho rána výrazně minula branku.
     
    77
    Do další šance se dostal právě Rafinha, který ideálním způsobem převzal přihrávku, načež si hodil míč na levou nohu, díky které prověřil Mereta.
     
    76
    Napadající Rafinha byl v souboji o míč příliš pozdě, z čehož pramenil další faul. Sudí celou situaci uklidnil, mezitím Luperto mohl rozehrávat volný kop.
     
    75
    Po delší době k míči zavítal také znuděný ter Stegen, který si vybral naběhnuvšího Arthura. Německý brankář je ve druhém dějství naprosto bez práce.
     
    74
    Také Rui si pomohl nedovoleně, u postranní čáry doslova přepadl Dembélého, který logicky nemohl pokračovat ve hře. Jednalo se o taktický zákrok.
     
    73
    O rozehrávku volného kopu se nakonec postaral brankář Meret. Neapol má problémy s přechodem kupředu, což je patrné také při této kombinaci.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Mário Rui (SSC Neapol).
     
    72
    Do nepříjemného obležení se dostal Rui, který nakonec otřel míč o nohu napadajícího Vidala. Posléze si nedovoleným zákrokem pomohl právě Vidal.
     
    71
    Poprvé se k balónu dostal také střídající Coutinho, který ho ihned vracel pod sebe na Umtitiho. Barcelona s rozehrávkou od své poloviny nikam nespěchá.
     
    70
    Lenglet si nakonec přihrávku na útočnou polovinu rychle rozmyslel, místo toho raději spolupracoval s vedle stojícím Arthurem, který se postaral o rozehrávku.

    David Suchý

    Branky: 48. Suárez, 56. Griezmann, 58. Suárez, 63. Dembélé

    Karty:   53. Semedo (BAR) – 72. Rui (NEA)


    Držení míče: 59 % : 41 %.
    Střely na branku: 9:0. Střely mimo: 5:4. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:10.
    FC Barcelona: ter Stegen – Semedo (67. Umtiti), Piqué (C) (67. Vidal), Lenglet, Alba – de Jong, Sergi Roberto, Aleñá (67. Arthur) – Dembélé (67. Ruiz), Griezmann (67. Coutinho), Suárez (67. Rafinha)
    Náhradníci: Neto – Firpo, Puig, Wagué, Rakitić, Ruiz, Todibo, Umtiti, Rafinha, Arthur, Busquets, Coutinho, Pérez, Peňa

    SSC Neapol: Meret (C) – Hysaj (46. Di Lorenzo), Manolas, Chiriches (46. Luperto), Ghoulam (46. Rui) – Callejón, Allan (46. Insigne), Ruiz, Elmas (46. Zieliński) – Verdi, Mertens
    Náhradníci: Ospina – Maksimović, Zieliński, Luperto, Milik, Di Lorenzo, Younes, Karnezis, Insigne, Gaetano, Rui

    Diváci: 60043
    ocianews.com