Kobra – Mostečtí Lvi 7:3 (kon.) | Davos – Vítkovice 1:4 (kon.)
konec
HC Kobra Praha
7:3 (2:0, 2:1, 3:2)
Mostečtí Lvi
Neděle 11.08.2019, 15:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Dohráno, Braničtí vítězí i ve druhém přípravném utkání! Proti soupeři z Mostu předvedli velmi slušný výkon, který vedl k zasloužené výhře 7:3. To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek neděle. Na počtenou! (17:09:36)
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Po útočné akci Kobry skončil kotouč v náručí Lukáše Hosnedla, sedm sekund před koncem se tak bude vhazovat po pravé ruce mosteckého gólmana.
     
    59:11
    Přibyl se rychle přesunul na pravý kruh a zkusil své štěstí, Sochůrek byl tentokrát připraven a střelu s přehledem zastavil. Nyní je na puku zase Kobra.
     
    58:14
    Antončík zachytil protihráčovu přihrávku a nahodil kotouč do mosteckého pásma, kde se nyní domácí snaží kombinovat. Do konce zbývají jen dvě minuty.
     
    57:11
    Dvě a půl minuty před koncem třetí třetiny uvidíme vhazování před kobří modrou čárou, mostečtí hokejisté se totiž dostali do ofsajdu.
     
    55:20
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Sochůrek musí z branky lovit další kotouč, Severočeši se ještě nevzdávají! Na rozdíl čtyř branek po nenápadné akci snížil DAVID DRAŠAR. Asistence: Aleš Havlůj, František Bakrlík.
     
    55:03
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté zničehonic snižují, mostecká první formace našla recept za zatím výborného Lukáše Sochůrka. Druhý gól Mostu má na svědomí VLADIMÍR KÝHOS. Asistence: Ivan Řehoř, Miroslav Kuncl.
     
    54:03
    Utkání se už více méně dohrává, oba celky sundaly nohu z pedálu a zajímavějších akcí je k vidění poskrovnu. O vítězi je už dávno rozhodnuto.
     
    52:07
    Kobra právě vstřelila branku!
    Hosnedl inkasuje posedmé, bývalý gólman Jablonce neprožívá úplně nejlepší debut v mosteckém dresu. Nenápadnou ranou od modré jej tentokrát překonal DENIS HELDÁK, jenž si tak zadělal na hattrick. Asistence: Dufek, Petrov.
     
    51:17
    Mostečtí rozjeli útočnou akci z vlastního obranného pásma, usadit se před soupeřovou klecí se jim ovšem nepodařilo. Obrana Kobry je rychle vyštípala ven.
     
    50:04
    Kobra právě vstřelila branku!
    Tak tohle už zavání debaklem, Braničtí se prosazují ve vlastním oslabení a na světelné tabuli v hale už svítí stav 6:1! Pod další trefu se podepsal DENIS HELDÁK. Bez asistence.
     
    49:05
    Kobra půjde do čtyř, Lukáš Tondr (KOB) je vyloučen na dvě minuty za sekání. Uvidíme, jestli Most využije další početní výhodu a opět sníží.
     
    47:47
    Kobra právě vstřelila branku!
    Myslím, že o vítězi už je rozhodnuto! Kobra v polovině třetí třetiny odskakuje do čtyřbrankového vedení, a to díky přesnému zakončení MICHALA SLANINY z levé strany kluziště! Asistence: Daniel Petrov, Milan Antoš.
     
    47:28
    Nahození ze středové čáry zaletělo přímo do náručí Lukáše Hosnedla, který za sebou má pěkně náročné chvíle. V oslabení rozhodně nebyl bez práce.
     
    46:26
    Drahorádovi nesedlo zakončení od modré, kotouč letěl úplně mimo tři tyče soupeřovy klece. Zdá se, že Most dlouhé dvojnásobné oslabení nakonec přežije.
     
    45:51
    Halou se nese pěkně hlasitý pískot, souboj v hledišti jednoznačně vyhrávají fanoušci Severočechů. Kobra je usazená v útočném pásmu a kombinuje.
     
    44:54
    Mostečtí fanoušci jsou hodně rozzlobení. Aleš Havlůj totiž dostal dva tresty za hákování, a hosté tak půjdou na dvě minuty do tří. Jeden z trestů odpyká Drašar.
     
    44:19
    Hlinka proklouzl skrz dva protihráče a zakončil, Hosnedl si puk pohlídal a vyrazil jej betonem před sebe. Sledujeme vyrovnanou a ofenzivní hru.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 10. Antoš (Slanina), 18. Smejkal (Bříška), 23. Hlinka (Smejkal), 39. Hrubý (Šeba, Mucha), 48. Slanina (Petrov, Antoš), 51. Heldák, 53. Heldák (Dufek, Petrov) – 35. Drašar (Kýhos), 56. Kýhos (Řehoř, Kuncl), 56. Drašar (Havlůj, Bakrlík)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (Ondrík) – Mrkvička, Šteiner, Knesl, Drahorád, Antoš, Holý – Tondr, Bříška, Plíhal – Heldák, Hlinka, Smejkal – Dufek, Antončík, Petrov – Slanina, Šeba, Hrubý – Mucha.
    Mostečtí Lvi: Hosnedl (Kovařík) – Polák, Kuncl, Fučík, Havlůj, Havlík, Přibyl, Hoffmann, Novák – Řehoř, Kýhos, Smolka – Čejka, Bakrlík, Drašar – Nedrda, Böhm, Čmolík – Dohnal, Žítek, Beran.

    Rozhodčí: Hrdlička – Nekvapil, Kotlík.
    thejrc.org