Leicester – Wolverhampton 0:0 (kon.) | Newcastle – Arsenal 0:1 (kon.) | Manchester Utd. – Chelsea 4:0 (kon.)
konec
Leicester City
0:0 (0:0)
Wolverhampton Wanderers
Neděle 11.08.2019, 15:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, hezký zbytek dne. (16:55:59)
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 3:13.
     
    Prognózy, které předpovídaly atraktivní podívanou, se mýlily, utkání totiž končí bezbrankovou remízou. Nelze říci, že by byl některý z týmů lepší, Wolverhampton s Leicesterem se spíše střídali v diktování tempa. Nejzajímavější moment se odehrál v jednapadesáté minutě. Leander Dendoncker poslal hosty do vedení, po přezkoumání celé situace u videa ale sudí správně odhalili hru rukou v podání Willyho Bolyho.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Cutrone hrál v ofsajdu, Leicester na to konto rychle rozehrál přímý kop. Harvey Barnes centroval před branku, kde těsně před Vardym stačil zasáhnout Boly.
     
    90+2
    Ben Chilwell centroval do malého vápna, kde důrazného Jamieho Vardyho k hlavičce nepustil včas reagující Rui Patrício, který už nikam zbytečně nespěchá.
     
    90+1
    Nastavovat se budou čtyři minuty.
     
    90
    Jonny Evans to po Chilwellově sklepnutí zkoušel akrobaticky, branku však netrefil. Kdo ví, jak by tato šance dopadla, kdyby se v ní místo obránce Leicesteru ocitl lepší zakončovatel.
     
    89
    Harvey Barnes se po levém křídle propracoval až na kraj šestnáctky, kde výtečnou práci při obranném skluzu odvedl Ryan Bennett. Další roh pro Foxes.
     
    88
    Do konce základní hrací doby zbývá odehrát už jen desítky vteřin, navíc se dočkáme krátkého nastavení. Prosadí se někdo, nebo zápas skončí bezgólovou remízou?
     
    87
    James Maddison chce překlopit skóre na stranu svého týmu. Znovu to vzal na sebe, ale jen a jen potvrdil, že dnešek není jeho dnem, a vysoko přestřelil.
     
    85
    Na druhé straně si na balon sáhl Kasper Schmeichel. Dánský gólman se ani tentokráte příliš nezapotil, když s přehledem zlikvidoval ránu Raúla Jiméneze.
     
    84
    Ke střeleckému pokusu se propracoval střídající Harvey Barnes. Balon mířil ke vzdálenější tyči, kde spolehlivý zákrok předvedl Rui Patrício.
     
    82
    Rychlá kombinace Leicesteru vyústila ve střelu Jamese Maddisona, se kterou si nemusel Rui Patrício dělat starosti. Anglický záložník dnes nehraje povedený duel.
     
    81
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Rúben Neves, přichází Romain Saïss.
     
    80
    Tentokráte se Patrick Cutrone snažil prosadit po přihrávce od Raúla Jiméneze. Přes Ndidiho ještě prošel, o pár metrů dále mu však stopku vystavil Söyüncü.
     
    78
    Poprvé o sobě dal v Premier League vědět Patrick Cutrone. V úplně pozitivním světle to nebylo, italský útočník totiž fauloval rozehrávajícího Pereiru.
     
    77
    Barnes se štěstím udržel balon proti Nevesovi, navíc jej dokázal poslat na ose hřiště, kde číhal Marc Albrighton, jemuž rána pravačkou nesedla dle představ.
     
    76
    Střídání v týmu Wolverhampton Wanderers: ze hřiště odchází Diogo Jota, přichází Patrick Cutrone.
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází Ayoze Pérez, přichází Marc Albrighton.

    Vojtěch Tůma

    Branky:

    Karty:   31. J. Castro (WOS), 60. Neves (WOS)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 9:4. Rohy: 12:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 3:13.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, Söyüncü, J. Evans, Chilwell – Tielemans, Ndidi, Choudhury (61. H. Barnes) – Ayoze Pérez (76. Albrighton), Vardy, Maddison.
    Náhradníci: D. Ward – Justin, Morgan, Praet, Albrighton, H. Barnes, Iheanacho.

    Wolverhampton Wanderers: Patrício – R. Bennett, Coady (C), Boly – Doherty, Dendoncker, Moutinho, Neves (81. Saïss), J. Castro – Jiménez, Diogo Jota (76. Cutrone).
    Náhradníci: Ruddy – Neto, Cutrone, Gibbs-White, Saïss, Vinagre, Traoré.

    Rozhodčí: Andre Marriner – Scott Ledger, Simon Long

    Diváci: 32 015
    ocianews.com