Atlanta United – New York City 2:1 (kon.) | Philadelphia – Houston 2:1 (kon.) | DC United – LA Galaxy 2:1 (kon.)
Los Angeles FC – New York RB 4:2 (kon.)
konec
DC United
2:1 (1:0)
LA Galaxy
Pondělí 12.08.2019, 01:50 • Audi Field (Washington, District of Columbia) • Americká MLS
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 01:30.
     
    Hezký den, vítejte u textové reportáže ze zápasu Major League Soccer, ve kterém se střetnou DC United a LA Galaxy. Začínáme v 1:30.
     
    Vzájemné zápasy
    LA – DCU 2:2
    DCU – LA 0:0
    LA - DCU 4:1
    DCU - LA 1:0
    LA - DCU 4:1
     
    Delegace
    Hlavní rozhodčí = Alan Kelly (Irsko)
    První asistent = Katie Nesbitt (USA)
    Druhý asistent = Claudio Badea (USA)
    Čtvrtý sudí = Luis Gardia (USA)
     
    Los Angles Galaxy má dnes, co napravovat. V posledním duelu prohrálo poměrem 0:3 na půdě Atlanty. Zápas sledovalo 72 548, čímž byl překonaný rekord v navštěvnosti na utkání základní části Major League Soccer. Pro hosty to byl zlý sen. V prvním poločase si vstřelilo dvě vlastní branky. Los Angles nastoupilo bez svého kapitána Zlatana Ibrahimoviće. Slavný Švéd nedávno prohlásil, že média dělají chybu, když srovnávají jeho a Mexičana Velu. Tvrdil, že tím pádem porovnávají Ferrari a Fiat.

    Ibrahimović přestoupil do Los Angles v březnu 2018, kdy ukončil působení v Manchesteru United. Tam hrál dva roky po přesunu z PSG. V evropských klubech získal celkem třiatřicet trofejí. Za švédskou reprezentaci vsítil ve 116 duelech 62 gólů. V zámoří si má podle odhadů za dva roky vydělat zhruba 60 milionů korun. Los Angles Galaxy vyhrálo ve své historii pětkrát MLS. S Ibrahimovićem v sestavě se mu to zatím nepovedlo. Legendární Angličan David Beckham si je jistý, že vítězství v prestižní zámořské soutěži je jedním z cílů Ibrahimoviće.
     
    DC United schytalo v domácím prostředí debakl 1:5 od Philadelphie Union. V letošní sezoně získalo v pětadvaceti odehraných duelech na své konto šestatřicet bodů. Jeho hlavní hvězdou je kapitán a nejlepší střelec historie anglické reprezentace a Manchesteru United Wayne Rooney. Tento stav však již nebude mít dlouhého trvání. Rooney přijal nabídku druholigového Derby Country a v lednu následujícího roku se stane v tomto mužstvu hrajícím asistentem trenéra. V zámoří měl přitom ještě smlouvu na dva roky. Tu zjevně nedodrží. Rooney bude asistentem někdejšího nizozemského reprezentanta Philippa Cocuho. Ten vede Derby po konci Franka Lamparda, jenž od nové sezony trénuje londýnskou Chelsea.
     
    Úvodní sestavy:

    DC United: Hamid – Robinson, Brillant, Birnbaum, Mora – Jara, Felipe – Segura, Arriola, Rodríguez – Amarikwa.
    Náhradníci: Seitz – Acosta, Wild, Yow, Pedroso, Boateng, Pines.

    LA Galaxy: Bingham – Feltscher, Steres, Gonzalez, Polenta – Kitchen, dos Santos – Antuna, Álvarez, Pavón – Ibrahimovič (C).
    Náhradníci: Lampson – Romney, Carrasco, Pontius, Skjelvik, Lletget, Araujo.

    Rozhodčí: Kelly (IRL) – Nesbitt, Badea (oba USA).
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Ibrahimovič rozehrál zápas, LA útočí z pravé strany.
     
    1
    Pavón neměl dobrý první dotek s míčem. Amarikwa tak při kontru podržel míč a zprava odcentroval do vápna k obránci.
     
    2
    Pavón si na levé straně hodil míč na pravou nohu a křížem jej poslal do šestnáctky, kde dost možná trefil nabíhajícího spoluhráče v bílém.
     
    2
    Mora byl faulovaný zezadu na levé straně běžícím Antunou a určitě by se dala udělit karta. Rozhodčí ovšem nechce začínat zápas žlutým trestem.
     
    3
    Segura se natahoval marně přes zakončení hlavou, do cesty se mu na středu vápna postavil bek a Los Angles startuje svůj protiútok.
     
    4
    Polenta odhlavičkoval balón z postu levého beka, s rozehrou mu pomohl Gonzalez a Bingham, následně hosté zapsali ztrátu na polovině hrací plochy.
     
    5
    Rána Amarikwy z osy hřiště a zároveň velké dálky mířila vysoko nad horní tyč hostující brány.
     
    6
    Feltscherův zákrok z pravé strany na Rodrígueze byl podle mínění sudího Kellyho nedovoleným zákrokem. Diváci hned vše reklamovali.
     
    6
    Ibrahimovič zaútočil po pravé straně, navedením míče na pravou nohu se zbavil obránce a balón poté tečoval protihráč vedle bližší tyče, takže roh.
     
    7
    Segura vystoupil na první tyči a odehrál balón do bezpečí, ten je poté na levé straně v držení rozehrávajícího Polenty.
     
    8
    Dva hráči domácích couvali před Ibrahimovičem, ten nahrál do levé poloviny vápna dos Santosovi. Po jeho centru střílel Polenty po zemi vedle zadní tyčky.
     
    9
    Robinson dostal balón křížem na levou stranu, ale hosté tam byli v dostatečném počtu a nákop na přední tyč tak skončil v rukavicích Binghama.
     
    10
    I na tohle utkání Major League Soccer se rozhodně dá dívat. Není to úplná nuda.
     
    11
    Hostující nahrávka na pravou stranu nepřinesla vůbec nic, posléze byly krátce na hřišti dva balóny než domácí vhodili míč zpět na trávník.
     
    12
    Los Angles vysunulo presink a domácí hráli v kombinaci s Hamidem, který poslal balón na pravou stranu do zámezí. Tím pádem autové vhazování pro Polentu.
     
    13
    Antuna se svíjel u pravé lajny v docela nehezké pozici. Po přerušení hry hlavním arbitrem je ovšem v pořádku.
     
    14
    Po centru z pravé strany hlavičkoval Robinson zleva z výskoku k zadní tyči, kde trefil Segura z velkého úhlu boční síť.
     
    15
    Robinsonův aut z pravé strany nebyl povedený. Arriola ještě presoval středem, ale Bingham odmítl chybovat při hře nohama.
     
    16
    Ibrahmovič si přece jen narazil na levé straně s dos Santosem. Napoprvé neměl prostor na zpětnou přihrávku a domácí měli poté, co dělat, aby přežili Švédův tlak ve vápně a tah na branku soupeře.
     
    17
    Nicméně Ibrahimovič leží v domácí šestnáctce, protože jej postrčil k zemi bránící Brillant. Ale tohle nebude nic vážného.
     
    18
    Brillant se dotkl rukou dresu Ibrahimoviče a poté to schytal hostující kapitán také od ramene bránícího fotbalisty. Brzy se ovšem hlavní hvězda Los Angles vrátí do hry.
     
    19
    Pavón to myslel dobře lobem ze středu hrací plochy do vápna, tam zabíhal za obranu Antuna. Hamid měl ovšem k balónu podstatě blíž.
     
    20
    Amarikwovi odskočil balón na pravé straně do zámezí při souboji s Gonzalezem.
     
    21
    Los Angles nikam nespěchá při své kombinaci.
     
    21
    Feltscher si vyžádal hvizd rozhodčího Kellyho a standardní situaci Ibrahimoviče z pravé strany.
     
    22
    Tak nakonec kopl do balonu do Santos a Ibrahimovič se nedostal k zakončení u vzdálenější tyče.
     
    23
    Pavón si na levé straně vychutnal prvního obránce, ale poté trefil soupeře na hranici vápna, i tak roh pro hosty.
    Dnešní tým LA Galaxy.
     
    24
    Los Angles je aktivnější, více drží balón.
     
    25
    Pavón převzal balón v levé polovině vápna po centru z pravé strany. Obešel Robinsona a odcentroval na delší tyč, kde Ibrahimovič přetlačil beka, ale hlavičkoval vedle brány.
    25. Pavón připravil šanci pro Ibrahimoviće, který hlavičkoval mimo.
     
    26
    Pavón sice máchal rukama, ale fauloval na levé straně Robinsona. Domácí poté zvolili rozehrávku nakrátko.
     
    27
    Ibrahimovič pokazil narážečku na středu a hrací tak domácí fotbalisté po pravé straně Segurou.
     
    28
    Polenta dostal míč na levé straně do běhu a centroval, jenže balón šel od nohy Ibrahimoviče křížem vedle zadní tyče.
     
    28
    DC United právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv je Los Angles aktivnější, tak do vedení jde Washington! Využil své první vyložené šance v zápase. Hamid vykopl balón. Amarikwa vyhrál hlavu na středu s Gonzalezem. Následně Segura přeloboval obránce Stelese a tam vyslal PAULA ARRIOLU samotného na brankáře. PAUL ARRIOLA poté propálil Binghama mezi pravou rukou a tělem.
    28. Paul ARRIOLA - 1:0
     
    31
    Washington se aktivně brání souhře soupeře na pravé straně.
     
    31
    Rozruch ve vápně domácích, kde byl tou dobou Ibrahimovič a ten po centru dos Santose hrál dost možná vysokou nohou v souboji s Morou u zadní tyče. Určitě se dal pískat nepřímý kop proti Los Angles.
     
    32
    Ibrahimovič měl loženku v pravé polovině vápna, kde jej našel Polenta z levé strany centrem přes Amarikwu. Hostující kapitán poté vypálil levačkou okolo Mory nad branku protivníka.
     
    33
    Arriola byl důrazný ve střetu na pravé straně, ale hrál čistě.
     
    34
    Tlak v domácím vápně. Následně pustil hlavní rozhodčí hraniční souboj Polenty s obráncem na levé straně.
     
    35
    Ibrahimovič přetlačil v levé polovině šestnáctky bránícího Amarikwu a ten to dost schytal. Zakončení hostujícího kapitána hlavou šlo do náruče brankáře. I tak byl Ibrahimovičovi pískaný útočný faul.
     
    36
    Segura otravoval obránce na pravé straně a Robinsonovi to přineslo aut. Následný centr z křídla vyboxoval vybíhající Bingham.
     
    37
    Felipe si postavil standardku na ose hřiště a zkoušel to na levou stranu, následně obrana nepustila k zakončení Amarikwu na přední tyči.
     
    37
    Ibrahimovič poslal křižnou nahrávku zleva. Hamid se na hraně vápna nedohodl s obránci. Následoval pas v šestnáctce pod sebe a zablokovaná tvrdá střela kapitána Los Angles.
    37. Zlatan posílal míč za obranu domácích. Brankář Hamid si zkomplikoval situaci, když při odkopu nastřelil Pavóna, ale nakonec to pro něj a jeho tým dobře dopadlo.
     
    38
    Kitchenm se omlouvá soupeři po souboji u postranní čáry. Ibrahimovič se poté ještě dal do diskuse s rozhodčím Kelly a žádal si vysvětlení celé akce a toho, co se tedy bude dít na place.
     
    39
    Faul to byl, ale ten pád Arrioly byl dost zvláštní. Arriola padl dost nešikovně, ale nakonec je naštěstí vše v pořádku a může se vrátit do boje.
     
    40
    Špatnou nahrávkou na pravé straně končí útok Los Angles. Vhazuje tak domácí celek z vlastní poloviny.
     
    41
    Ibrahimovič sklepl na dos Santose zprava. Tomu se rozeběhl Polenta na levé straně. Hosté poté kombinovali na středu až ztratili balón.
     
    41
    Arriola vystřelil z levé části vápna přízemním pokusem přes Sterese vedle zadní tyče. Tam moc nechybělo, aby zřejmě Amarikwa dosáhl na balón před prázdnou bránou.
     
    42
    V těžké pozici centroval dos Santos zprava do rukavic brankáře Hamida.
     
    43
    Polenta si pokryl míč na levé straně. Následně se před Ibrahimovičem zjevil na středovém kruhu Birnbaum a získal míč.
     
    44
    Brillant totiž posunul nohu před nic netušícího Ibrahimoviče a ten absolutně neměl přehled o tom, co se děje za jeho zády. Takže případný uznaný gól by šel docela za ním. Brillant najednou rozjel na středu akci, kterou vyšperkoval pasem na levou stranu. Arriola střílel přes Sterese na zadní tyč a Rodríguez tvrdou dorážkou levou nohou překonal bezmocného Binghama!

    Sudí Kelly nejprve branku uznal, ale poté odvolal po debatě s VAR kvůli ofsajdu dorážejícího Rodrígueze!
    44. Rodríguez dorážel z ofsajdové pozice a gól DC United tak nemohl platit.
     
    45+2
    Arriola promáchl ve vlastním vápně a střelu z otočky přes obránce ztlumil vynikající Hamid pravou rukou.
    45+2. Brankář Hamid uhájil domácím těsné vedení.
     
    45+3
    Po centru z levé strany ještě Los Angles disponuje rohem.
     
    45+4
    Domácí dostali balón pryč z vápna, Hamid nezasahoval.
     
    45+4
    První poločas skončil.
     
    I první poločas zápasu DC United – LA Galaxy ukázal, že Major League Soccer je vynikající soutěž. Hosté byli aktivnější, většinu první půle se hrálo před domácí brankou. Nicméně domácí skórovali ze své první větší šance, kdy v závěru útoku propálil Arriola Binghama mezi rukou a tělem. Washington mohl přidat i druhou trefu, jenž ta nebyla uznána pro ofsajd dorážejícího Rodrígueze. Zaváhání Ibrahimoviče tak Los Angles nemuselo mrzet.

    Ke konci ještě loženku hostů z vápna lapil Hamid pravou rukou. Uvidíme, co přinese druhý poločas. Zatím prohrává lepší tým.
     
    Statistiky prvního poločasu

    Rohy - 0:5
    Vyhrané souboje - 28:35
    Ofsajdy - 1:0
    Fauly - 2:4
    Žluté karty – 0:0
    Červené karty – 0:0
    Držení míče – 31% : 69 %
    Přihrávky - 126:275
    Střely - 5:14
    Střely na branku - 2:1
    Střely mimo branku - 3:6
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Rodríguez vybojoval na levé straně faul Feltschera při pasu zpět a na řadě je zkrácený roh proti Binghamovi.
     
    47
    Felipe kopal přímý kop pravačkou přes dva hráče ve zdi a jeho spoluhráč poté posunul balón mimo branku, takže vykopává Bingham.
     
    48
    Nedorozumění při rozehře domácích znamená, že roh kope dos Santos.
     
    48
    Ibrahimovič se nedohodl se spoluhráčem na přední tyč a docela je s podivem, že fotbalisté nesrazili.
     
    48
    Tým LA Galaxy právě vstřelil branku!
    Arriola ztratil balón u lajny. Antuna odcentroval z pravé strany zhruba na zadní tyč, kde Ibrahimovič absolvoval souboj s obráncem. Balón se odrazil a FAVIO ÁLVAREZ střelou z pravé části vápna na vzdálenější tyč do dolních pater branky vyrovnal na 1:1.
    48. Favio ÁLVAREZ - 1:1
     
    51
    Ibrahimovič hraje pochopitelně výborně! Nyní mu Pavón průnikem po levé straně připravil tutovou šanci ve velkém vápně, ale Švéd zakončoval vedle bližší tyče. Zdálo se, že balón dokonce lehce škrtl o boční síť.
    51. Zlatan mířil po posunutí od Pavóna do boční sítě.
     
    52
    Také střele Feltschera z pravé strany přes Moru vedle zadní tyče moc nechybělo a Los Angles zatím zasypává Hamida ve druhém poločase ze všech možných pozic.
     
    53
    Feltscher podržel míč při rozehře, ale nakonec hrál na jistotu pod sebe a kombinuje tak Steres s Gonzalezem.
     
    54
    Bingham leží ve vápně, protože jej zasáhl Arrriola. Určitě se dala vytáhnout žlutá karta z kapsičky, ale domácí hráč zůstane bez trestu.
     
    55
    Jelikož Kitchen fauloval na středu domácí poloviny, tak se toho více nestane při hostujícím útoku.
     
    56
    Ibrahimovič převzal na středu nahrávku z levé strany a zkusil to směr brána, jenž obránce jej zablokoval a následovala nepřesná příhra švédského fotbalisty.
     
    57
    Los Angles si přihrává na levé straně, mezitím domácí fotbalisté napadají své soupeře.
     
    58
    Mora byl podražený na levé straně. Diskuse Álvareze s hlavním arbitrem už nic nezmění na tom, že domácí budou kopat standardní situaci.
     
    59
    Pavón trefil centrem z pravé strany obránce do hlavy. Tohle muselo dost bolet a k Robinsonovi už spěchá realizační tým domácích.
     
    60
    Robinson musí být otřesený. Ale vypadá to, že poté, co dojde pryč z hrací plochy, tak se vrátí na hřiště.
     
    61
    Ibrahimovič přihrál na levou stranu. Následně hosté odvrátili centr přes Seguru.
     
    62
    Mora to měl proti přesile složité na levé straně, získal autové vhazování. Po něm se domácí provinili proti pravidlům.
     
    63
    Po faulu na pravé straně rozehrálo Los Angles standardní situaci pod sebe a hraje na polovině hrací plochy.
     
    64
    Hosté posouvali balón na domácí polovině. Naposledy se jej dotkl Polenta na levé straně.
     
    65
    Centr z levé strany schoval Hamid v malém vápně do svých rukavic.
     
    66
    Na druhé straně šel Akarikwa do souboje na bližší tyči při centru Arrioly z pravé strany a donutil Fletschera k odehrání míče na roh.
     
    66
    Proti střele z velkého úhlu a pravé strany si Bingham rukama pokryl přední tyčku.
     
    67
    Feltscher nenašel společnou řeč se spoluhráčem na pravé straně po vhození autu a útočit tak bude domácí celek z vlastní poloviny.
     
    68
    Álvarez roztáhl kombinaci hostů. Míč směřoval poté křížem na levou stranu, kde přišla ztráta.
     
    69
    Antuna poslal centr zprava na zadní tyč, Ibrahimovič usměrnil balón vedle branky.
     
    70
    Pomezní sudí zdvihl praporek a dal najevo, že Antuna získal na pravé straně faul vystupujícího Jary.
     
    71
    Dos Santos zahrozil centrem zprava na střed vápna a ránu Ibrahimoviče z voleje vyrazil skvělý Hamid levou rukou na roh.
    71. Ibrahimović zakončoval po centru Dos Santose. Hamid výtečně zasáhl.
     
    72
    Centr z levé strany na zadní tyč si pohlídala domácí obrana, ale následovat bude ještě autové vhazování Feltschera.
     
    73
    Feltscher se rozeběhl na pravé straně, ale balón už nezastihl na hrací ploše, takže vykopávat bude brankář Bingham.
     
    73
    DC United právě vstřelilo branku!
    Segura zakončil z levé strany na přední tyč, kde zasáhl výborný Bingham. Ten zlikvidoval i tvrdou dorážku Arrioly z bezprostřední blízkosti. S druhou dorážkou však přispěchal LUCAS RODRÍGUEZ a trefil se ze středu vápna přes Gonzaleze k pravé tyči. Washington podruhé vede v tomto střetnutí.
    73. Lucas RODRÍGUEZ - 2:1
     
    75
    Dos Santos si cosi vysvětluje s Amarikwou. Hosté budou kopat standardní situaci z pravé strany do vápna jde pochopitelně Álvarez. Ten před malou chvíli strčil do již zmiňovaného Amarikwy a ten ho docela provokoval.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Amarikwa (DC United) za provokování soupeře, resp. nesportovní chování.
     
    77
    Před rohem Los Angles z pravé strany ještě domluvil hlavní rozhodčí Ibrahimovičovi a Amarikwovi.
     
    77
    Následný roh dos Santose nepřinesl nic zásadního a domácí startují svůj kontr rozehrávkou brankáře Hamida.
     
    78
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Kitchen, přichází Lletget.
     
    79
    Amarikwa vyslal hodně zajímavou střelu z levé strany vedle vzdálenější tyče přes Feltschera a Lletgeta.
     
    79
    Arriola utekl po levé straně, ale jeho centr se odrazil na kopačky hostujících fotbalistů, kteří zakládají svůj útok.
     
    80
    Feltscher si přehodil míč na levou nohu a zkusil centr z pravé strany. Ibrahimovič si poté ublížil pádem při souboji s obráncem Robinsonem ve velkém vápně, ale je v pořádku.
     
    81
    Feltscher si sklepl míč hrudí na kopačku a předal ho Antunovi. Ten měl proti sobě obránce na pravé straně, následovalo zapojení dos Santose do kombinace.
     
    82
    Po přenesení hry na pravou stranu netečoval Antunův centr vůbec nikdo a rozehrát tak může Hamid.
     
    83
    Hamid odkopl míč z první na hlavu Gonzaleze, po sérii odrazů poté hosté útočí po pravé straně.
     
    83
    Pavón z levé strany naprosto minul branku.
     
    84
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Antuna, přichází Pontius.
     
    84
    Ibrahimovič si dvakrát vyměnil míč se spoluhráčem na středu, ale jeho pas na levou stranu patřil k těm nepřesným.
     
    85
    Ibrahimovič nedosáhl na pravé straně na centr z levé strany, ale domácí fotbalisté poté chybovali na vlastní polovině.
     
    86
    Hamid rozehrál na pravou stranu a Segura pouze prodloužil balón do autu.
     
    87
    Feltscherovu nahrávku z pravé strany pod sebe na Lletgeta srazili obránci do zámezí a hosté tak vhazují na polovině protivníka.
     
    87
    Rozhodčí Kelly pískl faul na dos Santose ve středovém kruhu.
     
    88
    Po souboji Pontiuse s protihráčem na středu putoval balón do pravé poloviny vápna, kde byl Ibrahimovičův pokus z otočky zablokovaný.
     
    89
    Ibrahimovič sklepl míč na středu na kopačku dos Santose a ten zakončil do rukou brankáře Hamida.
    89. Po sklepnutí Zlatana pálil dos Santos do rukavic Hamida.
     
    90
    Dos Santosova nepřesná nahrávka po levé straně je přesně to, co domácí fotbalisté potřebovali. Stejně tak následný faul soupeře.
     
    90
    Střídání v týmu LA Galaxy: ze hřiště odchází Feltscher, přichází Araujo.
     
    90+1
    Domácí se dožadují balónu po souboji Ibrahimoviče s obráncem na zadní tyč. Nicméně Lletget kope roh.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90+1
    Kopl jej na hlavu obránce, ve vápně poté ještě zůstal otřesený Brillant, ale docela rychle se zvedl.
     
    90+2
    Sudí Kelly nejprve přivolal lékaře, ale Brillant se za dvě sekundy po ohlášení zvedl a míří mimo hrací plochu.
     
    90+2
    Brillant je zpět, takže domácí mají na hrací ploše jedenáct fotbalistů.
     
    90+3
    Domácí fanoušci se hodně dožadovali faulu na Arriolu na levé straně a dočkali se hvizdu hlavního rozhodčího.
     
    90+3
    Domácí podrželi míč u levého rohového praporku, sudí poté nařídil autové vhazování pro hosty.
     
    90+4
    Domácí udělali taktický faul na hostující polovině, Los Angles spěchá.
     
    90+4
    Lletget vhazoval z pravé strany pod sebe, následně se hosté ještě naposledy dotkli míče ve středovém kruhu.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:11. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.
     
    Dnešní utkání sledovalo 20 006 diváků.
     
    Je to k neuvěření, ale v dnešním zápase jsme viděli pouhé tři střídání. Všechny na hostující straně. Jinými slovy – domácí Washington odehrál celý zápas se základní jedenáctkou.
     
    Los Angles Galaxy si připsalo třetí prohru v řadě. Nepomohl mu k tomu ani návrat Zlatana Ibrahimoviče. Přitom hosté byli po většinu utkání ve Washingtonu lepším celkem.
     
    V prvním poločase jsme viděli dvě branky. Ta druhá ovšem neplatila pro ofsajd dorážejícího Rodrígueze. Jediným střelcem úvodního dějství tak byl Arriola, když využil pasu Segury lobem přes obránce. Do druhého poločasu vstoupili hostující fotbalisté hodně aktivně a zayspali brankáře Hamida množstvím střel. Dočkali se srovnání Álvarezem na zadní tyč. Nicméně poslední slovo měl Rodríguez. Bingham vyrazl první dorážku, ale na následnou střelu Rodrígueze už nedosáhl.
     
    Mužstvo okolo Zlatana Ibrahimoviče se v dalším zápase představí doma proti Dallasu, a to v noci ze středy na čtvrtek středoevropského času. Washington bude hrát z neděle na pondělí na půdě Vancouveru, který je momentálně vůbec nejhorším mužstvem Západní konference.
     
    Děkujeme za pozornost, mějte se fajn. (03:59:57)

    Vít Muzikář

    Branky: 28. Arriola (Segura), 73. Rodríguez – 48. Álvarez

    Karty:   76. Amarikwa (DCU)


    Držení míče: 30 % : 70 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 5:11. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 9:9.
    DC United: Hamid – Robinson, Brillant, Birnbaum (C), Mora – Jara, Felipe – Segura, Arriola, Rodríguez – Amarikwa.
    Náhradníci: Seitz – Acosta, Wild, Yow, Pedroso, Boateng, Pines.

    LA Galaxy: Bingham – Feltscher (90. Araujo), Steres, Gonzalez, Polenta – Kitchen (78. Lletget), dos Santos – Antuna (84. Pontius), Álvarez, Pavón – Ibrahimovič (C).
    Náhradníci: Lampson – Romney, Carrasco, Pontius, Skjelvik, Lletget, Araujo.

    Rozhodčí: Kelly (IRL) – Nesbitt, Badea (oba USA)

    Diváci: 20 006
    ocianews.com