Třinec – Kometa Brno 5:2 (kon.) | Olomouc – Trenčín 6:3 (kon.) | Chomutov – Litoměřice 3:2 (kon.)
Třebíč – Žďár n/S 2:0 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Jihlava – Prostějov 6:0 (kon.)
Frýdek-M. – Havířov 2:3 (kon.) | Kadaň – Klatovy 2:5 (kon.) | K. Vary – Novosibirsk 2:3 (kon.)
Martin – Lipt. Mikuláš 1:3 (kon.) | Michalovce – Linz 4:3 (kon.) | Val. Meziříčí – Dubnica 2:3 (kon.)
Havlíčkův Brod – Kolín 7:5 (3:2 po s.n.) | Děčín – Mostečtí Lvi 7:10 (kon.) | Nový Jičín – Opava 1:5 (kon.)
Nitra – Ženeva 1:6 (kon.) | Rapperswil – Vítkovice 4:2 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:2 (1:1, 3:0, 1:1)
HC Kometa Brno
Úterý 13.08.2019, 17:00 • WERK ARENA, Třinec (kapacita: 5 400) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:32 ADÁMEK - 5:2
     
    59:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři ubránili tlak Komety a střelou do prázdné branky přidávají pátou branku! MARIAN ADÁMEK si v rohu vlastního pásma sebral puk a vysokým lobem jej poslal přímo do prázdné branky! Bez asistence.
    44:54 HOLÍK - 4:2
     
    44:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají početní výhodu a snižují své manko! PETR HOLÍK dostal hodně prostoru na levé straně kluziště a nechytatelnou střelou do horního růžku prostřelil bezmocného Kváču! Asistence: Peter Mueller.
    35:41 CHMIELEWSKI - 4:1
     
    35:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po další akci to již neplatí, čepice na led! David Musil dlouhým pasem do akce vyslal Michala Kovařčíka, který v útočném pásmu přenechal puk ARONOVI CHMIELEWSKÉMU, jenž z první nedal Klimešovi sebemenší šanci! Hattrick! Asistence: Michal Kovařčík, David Musil.
    27:58 NOVOTNÝ - 3:1
     
    27:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další útočná akce domácích, další kotouč v brněnské síti! Jiří Polanský ve středním pásmu zachytil hostující rozehrávku a poslal puk do jízdy rozjetému ŠTĚPÁNOVI NOVOTNÉMU! Třinecký útočník se natlačil před Klimeše a střelou do horních pater branky zvýšil třinecké vedení! Asistence: Jiří Polanský.
    27:16 CHMIELEWSKI - 2:1
     
    27:16
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vylučovat se nebude, Oceláři využívají signalizovanou výhodu a otáčejí zápas na svou stranu! ARON CHMIELEWSKI si chytře vybruslil z rohu kluziště, prodral se kolem tří bránících hráčů a nechytatelnou střelou na první tyč podruhé rozvlnil síť za Klimešovými zády! Asistence: Tomáš Marcinko.
    15:08 CHMIELEWSKI - 1:1
     
    15:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté si tak dlouho hráli s kotoučem, až o něj přišli a nakonec z hole ARONA CHMIELEWSKÉHO inkasují! David Kofroň ve středním pásmu zachytil brněnskou rozehrávku a poslal puk polskému útočníkovi do jízdy! Chmielewski zachoval klidnou hlavu a z kruhu pro vhazování propálil Klimeše mezi betony! Asistence: David Kofroň.
    09:22 JENYŠ - 0:1
     
    09:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté dostali hru do třinecké třetiny a po krásné kombinaci se ujímají vedení! Peter Mueller v rohu útočného pásma obral o kotouč dva bránící hráče a milimetrovým pasem našel mezi kruhy nehlídaného PAVLA JENYŠE! Ten zachoval chladnou hlavu a poslal kotouč do horního růžku Kváčovy branky! Asistence: Peter Mueller.

    Daniel Ježek

    Branky a nahrávky: 16. Chmielewski (Kofroň), 28. Chmielewski (Marcinko), 28. Novotný (Polanský), 36. Chmielewski (M. Kovařčík, D. Musil), 60. Adámek – 10. Jenyš (Mueller), 45. Holík (Mueller)


    HC Oceláři Třinec: Kváča (Daneček) – D. Musil, Galvinš, M. Doudera, Matyáš, Haman, Adámek – Kvasnica, Marcinko (C), Hrňa – Hrehorčák, Polanský (A), Novotný – Chmielewski, M. Kovařčík, Kofroň – Hladonik. Trenér: Václav Varaďa.
    HC Kometa Brno: Klimeš (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Malec, Bartejs, Kowalczyk, Svozil – Zaťovič (C), P. Holík, Mueller – K. Plášek, Plekanec, Kratochvíl – Orsava, Lev, Kucsera – Jenyš, J. Hruška, Suss. Trenér: Petr Fiala.

    Rozhodčí: Mrkva, Koziol – Gebauer, Rožánek
    thejrc.org