Sparta – KooKoo 5:1 (kon.) | Kobra – Nymburk 0:0 (zruš.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (3:1, 0:0, 2:0)
KooKoo Kouvola
Středa 14.08.2019, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dohráno! Sparta se s holešovickou Tipsport arenou rozloučila jasnou výhrou 5:1 nad finským KooKoo. Domácí hokejisté dnes předvedli výborný výkon, a jejich úspěch je tak naprosto zasloužený. To jde ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. (20:03:58)
     
    Konec zápasu.
     
    59:52
    Zápas se dohrává před Haukelandem, Sparta ovšem sundala nohu z pedálu a nesnaží se soupeřovu svatyni nějak vážněji ohrozit. Za pár sekund končíme.
     
    58:58
    Markus Jokinen (KOO) míří na trestnou lavici za sekání, sparťané tak zbytek utkání dohrají v početní převaze. Uvidíme, jestli se jim podaří ji využít.
     
    58:39
    Sparta má ponechanou výhodu, Sedláček už zamířil na střídačku. Domácí nyní kombinují před Haukelandem a snaží se dostat do lepší střelecké pozice.
     
    58:02
    Ohlášeny poslední dvě minuty třetí třetiny, o vítězi už je, dovolím si říct, rozhodnuto. Po krátké pauze uvidíme vhazování před svatyní Jakuba Sedláčka.
     
    56:46
    Po nepřesné přihrávce jednoho z domácích se nyní v útočném pásmu ke kotouči málem dostal Oden, další ze sparťanů jej ale pohlídal a zabránil nejhoršímu.
     
    55:33
    Na ledě jsou nyní vidět hlavně sparťanští mladíci, po Havlínovi a Poizlovi se do zakončení dostal Pšenička. Ani on ovšem na Haukelanda recept nenašel.
     
    54:46
    Lehkou střelu Daniela Poizla zastavil Haukeland vyrážečkou. Hra se přelévá z jednoho konce ledové plochy na druhý, utkání se už více méně jen dohrává.
     
    53:24
    Ochranná síť nad hostující klecí se opět rozvlnila, tentokrát po nepřesném zakončení Ondřeje Havlína. Vhazovat se bude po levici Henrika Haukelanda.
     
    52:18
    Sparta vyhrála vhazování před kouvolskou modrou lajnou a okamžitě se přesunula dopředu, následné zakončení jednoho z domácích šlo mimo klec.
     
    51:58
    Nějakou dobu se teď hrálo před svatyní Jakuba Sedláčka, svěřenci Jussiho Ahokase se ale do vážnější šance nedostali. Kotouč mají nyní na holích domácí.
     
    50:26
    Kevin Klíma nabídl kotouč Davidu Dvořáčkovi, jehož následné zakončení šlo vysoko nad finskou klec a zastavilo se až v ochranné síti.
     
    48:57
    Sedláček zastavil další finskou střelu a následně se rozhodl kotouč podržet, hra je tedy přerušena. V areně to vře, diváci jsou po dvou rychlých trefách žhaví.
     
    47:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je velmi pravděpodobně rozhodnuto, v Holešovicích i potřetí v přípravě odbila pátá! Na pravém kruhu se uvolnil ROBERT ŘÍČKA, jenž Haukelanda překonal prudkou ranou k bližší tyči – 5:1! Bez asistence.
     
    46:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v sedmačtyřicáté minutě podruhé v utkání odskakují do tříbrankového vedení! Kouvolská defenzíva teď úplně zapomněla na JIŘÍHO SMEJKALA, který svůj únik střelou pod vyrážečku přetavil v další trefu! Bez asistence.
     
    45:18
    Takřka okamžitě po vyhraném buly pálil Haataja, jehož projektil připravený Sedláček schoval do rukavice. KooKoo se snaží utkání ještě trochu zdramatizovat.
     
    44:32
    Devět sekund před koncem domácího oslabení se bude vhazovat po pravici Jakuba Sedláčka, Kouvole dnes početní výhody opravdu nevychází.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Sukeľ (Řepík, Růžička), 11. Pech (TS), 13. Sukeľ (Smejkal), 47. Smejkal, 48. Říčka – 18. Manninen (Platzer)


    HC Sparta Praha: Sedláček (Machovský) – Polášek (A), Havlín, Zeleňák, Krutil, Jandus, Poizl – Pšenička, Pech (A), Říčka – Dočekal, Sukeľ, Smejkal – Michnáč, Klíma, Dvořáček – Kvapil, Růžička, Řepík (C).
    KooKoo Kouvola: Haukeland (Halonen) – Rautanen, Caito, Manninen (A), Seppälä. Bonsaksen (C), Salmela, Ojantakanen – Koivisto, Strömberg (A), Haataja (A) – Hakulinen, Platzer, Buček – Galló, Karlsson, Oden – Suuronen, Friberg, Jokinen.

    Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Klouček, Ganger.
    bahis siteleri