Sparta – KooKoo 5:1 (kon.) | Kobra – Nymburk 0:0 (zruš.)
konec
HC Sparta Praha
5:1 (3:1, 0:0, 2:0)
KooKoo Kouvola
Středa 14.08.2019, 18:00 • Tipsport arena, Praha 7 (Bubeneč) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je velmi pravděpodobně rozhodnuto, v Holešovicích i potřetí v přípravě odbila pátá! Na pravém kruhu se uvolnil ROBERT ŘÍČKA, jenž Haukelanda překonal prudkou ranou k bližší tyči – 5:1! Bez asistence.
     
    46:20
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané v sedmačtyřicáté minutě podruhé v utkání odskakují do tříbrankového vedení! Kouvolská defenzíva teď úplně zapomněla na JIŘÍHO SMEJKALA, který svůj únik střelou pod vyrážečku přetavil v další trefu! Bez asistence.
     
    17:15
    KooKoo právě vstřelilo branku!
    Finští hokejisté svůj mírný nápor přetavují v branku, máme sníženo! Po spolupráci s Platzerem kotouč za Sedláčkova záda dostal obránce OSKARI MANNINEN! Asistence: Kyle Platzer.
     
    12:34
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí jsou teď k nezastavení, Haukeland v průběhu pěti minut inkasuje už potřetí! Smejkal našel před brankou volného MATÚŠE SUKEĽA, jenž si nenápadným zakončením zadělal na hattrick – 3:0! Asistence: Jiří Smejkal.
     
    10:25
    Sparta právě vstřelila branku!
    A domácí rázem vedou o dvě branky, LUKÁŠ PECH gólmana finského výběru překonal zakončením pod vyrážečku.
     
    07:44
    Sparta právě vstřelila branku!
    Teď už ovšem kapituluje, Sparta jde po krásné spolupráci Řepíka s MATÚŠEM SUKEĽEM do vedení! Řepík najel před brankoviště a nahrál dozadu nikým nehlídanému slovenskému forvardovi, který z první překonal norského gólmana! Asistence: Michal Řepík, Vladimír Růžička.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 8. Sukeľ (Řepík, Růžička), 11. Pech (TS), 13. Sukeľ (Smejkal), 47. Smejkal, 48. Říčka – 18. Manninen (Platzer)


    HC Sparta Praha: Sedláček (Machovský) – Polášek (A), Havlín, Zeleňák, Krutil, Jandus, Poizl – Pšenička, Pech (A), Říčka – Dočekal, Sukeľ, Smejkal – Michnáč, Klíma, Dvořáček – Kvapil, Růžička, Řepík (C).
    KooKoo Kouvola: Haukeland (Halonen) – Rautanen, Caito, Manninen (A), Seppälä. Bonsaksen (C), Salmela, Ojantakanen – Koivisto, Strömberg (A), Haataja (A) – Hakulinen, Platzer, Buček – Galló, Karlsson, Oden – Suuronen, Friberg, Jokinen.

    Rozhodčí: Hejduk, Ondráček – Klouček, Ganger.
    thejrc.org