Havířov – Vsetín 2:1 (4:1 po s.n.) | Ústí n/L – Letňany 13:1 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
13:1 (4:1, 4:0, 5:0)
HC Letci Letňany
Pátek 16.08.2019, 17:30 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Já se s vámi loučím a přeji hezký zbytek pátečního večera. (20:02:45)
     
    Třetí třetina se prakticky nelišila od těch dvou předcházejících. Slovan byl i v ní nadále střelecky aktivní a dokázal do branky Letňan poslat dalších pět branek. Díky tomu ústecký tým ovládl celé utkání a připsal si již druhou vysokou výhru v letní přípravě. Nadále tak i zůstává stoprocentní.
     
    Konec zápasu.
     
    59:04
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ještě v samotném závěru ale domácí upravují vedení! Po převzetí si puku rychle na branku zamířil ADAM JANOUŠEK, čímž zřejmě uzavřel gólový účet svého týmu. Asistence: Tomáš Čermák.
     
    58:52
    U kotouče je stále pražský celek. Ten se tentokrát snaží vyjet od vlasní branky.
     
    58:10
    V posledních chvílích nabrala hra Letňan na obrátkách! Pražané se snaží ještě o kontaktní trefu, ta však přes ústeckou obranu nepřichází.
     
    57:33
    Hosté v plném počtu.
     
    56:00
    Letňanští se marně snaží o vysvobození z vlastního obranného pásma. Přesto se jim nakonec povedlo tlak na svou branku zmírnit, byť za cenu ztráty kotouče. Ten se určitou finesou pokoušel obloukem vrátit zpět Šešina. Puk ale nabral vysoký úhel a neletěl příliš daleko.
     
    55:33
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Zedek – 2 min., držení).
     
    54:36
    Po úspěšně zvládnutém oslabení se Slovan opět vydal na útočnou výpravu. Z té ale nyní nic nevytěžil, naopak tlak Letňan v přesilovce hosty trochu nabudil k protiakci a následném usazení se v prostoru před Volkem.
     
    53:11
    Domácí v plném počtu.
     
    51:11
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Gottfried – 2 min., faul kolenem).
     
    49:10
    Podél pravého mantinelu nahodil kotouč před branku Pavel Kušej. Díky tomu se k němu dostali po dlouhé době i Letci, kteří zkouší svou sílu v protiakcích na Volkeho.
     
    47:41
    O náznak výjezdu Letňan se pokusil Stránský. Ten byl ale již krátce za modrou zastaven Jáchymem Čermákem a Slovan tak nadále pokračoval ve svém tažení proti brance pražského týmu.
     
    46:36
    Hra pokračuje ve stále stejném schématu. Ústečtí se velmi rychle dostanou ke kotouči, se kterým se také dostanou do útočného pásma a kombinují. Pak už jen vyčkávají na vhodný moment, kdy kotouč padne do branky.
     
    45:51
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že gólová chuť Slovanu je k nezastavení! Do mezikruží si najel ERIK MAREŠ, který krásně přizvedl kotouč a umístil jej přesně do střední části letňanské svatyně. Asistence: Adam Janoušek, Tomáš Čermák.
     
    44:31
    Ústečtí ale nadále kombinují v útočném pásmu. Tentokrát si ale gólman Foust střelu od modré vyčíhal a dokázal také proti ní včas zasáhnout. Po následném vhazování se ale stejně dostali k puku domácí.
     
    43:56
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Gólové hody Slovanu pokračují i nadále! Tentokrát se o proměněnou střeleckou situace postaral JAKUB TOT a jeho úspěšný zásah z těsné hranice brankoviště. Asistence: Adam Janoušek, Tomáš Stuchlý.
     
    43:07
    Hra se stále drží před brankou pražského týmu. Slovan má také ve své moci kotouč a s ním se více či méně snaží zahrozit proti letňanské brance.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 2. Gottfried (Štěpánek), 4. T.Čermák (Mareš), 16. Janoušek (T.Čermák), 18. Matloch (Kušej), 23. Gottfried (Macel), 25. Tot (Mareš, T.Čermák), 31. Tot (T.Čermák, Stuchlý), 37. Tot (T.Čermák, Hampl), 41. T.Čermák (Tot), 42. T.Čermák (Gottfried, Janoušek), 44. Tot (Janoušek, Stuchlý), 46. Mareš (Janoušek, T.Čermák), 60. Janoušek (T.Čermák) – 17. Šimůnek (Pejchal, Zedek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Mareš, Stuchlý, Šešina, Štěpánek, Polata, Jarábek, Tot, Čermák T., Janoušek, Gottfried, Macel, Matloch, Kušej, Hampl, Čermák J.
    HC Letci Letňany: Foust (Harant) – Stránský, Zedek, Kroktor, Šimůnek – Lečbych, Kusý, Končal, Souček, Pejchal, Jelínek, Zrcek.

    Rozhodčí: Dyršmíd – Janíček, Ptáček
    ocianews.com