Chabarovsk – Vladivostok 4:3 (2:1 po s.n.) | Mountfield HK – Znojmo 5:3 (kon.) | Pardubice – Košice 3:5 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (2:0, 1:0, 2:3)
HC LERAM Orli Znojmo
Pátek 16.08.2019, 18:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Memoriál Zbyňka Kusého
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    První útočná formace mohla vstřelit ještě šestý gól, krásné přihrávky z hokejky na hokejku ale po Paulovičově střele skončily u Lassila.
     
    55:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    A Hradec znovu odskakuje! ADAM KUBÍK si po pravé straně vybruslil až na pravý kruh a střílel přesně nad vyrážečku. Bez asistence.
     
    54:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté znovu dotahují! Tentokrát se k puku v mezikruží dostal VLADIMÍR OŠČÁDAL který střelou přes hráče dokázal nalézt skulinku v postavení Marka Mazance. Asistence: Patrik Novák, Matěj Česík.
     
    53:32
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí se dostávají zpět do dvougólového vedení! MISLAV ROSANDIČ po pravé straně přebruslil hřiště a svým druhým gólem večera poslal puk přesně do znojemské sítě. Bez asistence.
     
    51:23
    Hosté mají šanci na vyrovnání. Tomáš Linhart odjíždí pykat na trestnou lavici za podrážení.
     
    47:24
    Domácí mohli znovu odskočit do dvoubrankového vedení. Pilařův samostatný únik skončil však pouze tyčkou.
     
    44:49
    Orli právě vstřelili branku!
    A máme tu další gól Orlů! PETR BERÁNEK ujížděl po pravém mantinelu a přesně zamířil nad Mazancovu lapačku. Asistence: Ondřej Mikliš, David Bartoš.
     
    44:10
    Orli právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Skrumáže před Mazancem dokázal nejlépe využít MICHAL GAGO a možná i za přispění odrazu od domácího hráče dotlačil kotouč do sítě. Asistence: Matěj Česík, Jakub Stehlík.
     
    42:54
    Nešťastný odraz pro hradecké teď přihrál kotouč přímo na hokejky dvou znojemských hráčů. Radim Matuš však z levého kruhu trefil pouze Marka Mazance připraveného v brankovišti.
     
    35:43
    Lukáš Cingel si najížděl před branku hostí a nahrával Chalupovi, který měl před sebou prázdnou bránu. Ten minul.
     
    33:29
    McRae i Berger odjíždí do šaten, protože v souboji shodili rukavice.
     
    30:10
    Velká šance hostí ve vlastním oslabení! Z ničeho nič se Matuš objevil před Mazancem a kotouč po jeho střele pouze o pár centimetrů minul tyčku hradecké branky.
     
    29:58
    Komplikace pro hosty! Michal Gago je potrestán za podrážení a Orli jdou do čtyř.
     
    24:00
    Dobrou rozehrávkou se teď předvedli hosté a vyslali Nováka do samostatného úniku. Domácí Zdeněk Čáp ho však dokázal zneškodnit dříve, než mohl ohrozit Mazancovu branku.
     
    22:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec odskakuje do tříbrankového vedení! MISLAV ROSANDIČ obdržel kotouč na pomezí kruhů a svou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    19:43
    V závěru třetiny máme ještě vyloučení na znojemské straně. David Bartoš míří na trestnou lavici za nedovolené bránění.
     
    19:30
    Lukáš Cingel na sebe skvěle stáhl všechny znojemské hráče a na ránu tak nabíjel úplně volnému Lukáši Vopelkovi, který však trefil pouze výstroj znojemského brankáře.
     
    18:11
    Matej Paulovič si vytvářel skvělou střeleckou pozici a kličkami se vyhýbal jednomu hráči Orlů za druhým. V poslední kličce však klopýtnul a puk se svezl mimo brankovou konstrukci.
     
    11:05
    Máme tu útočný faul domácích. Jan Berger je vyloučen za krosček.
     
    10:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    A domácí vedou o dva góly! Lukáš Cingel skvělou nahrávkou zpoza branky našel MICHALA DRAGOUNA, který kotouč bleskově zavěsil pod víko. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    08:58
    Velkou šanci jsme mohli vidět také na druhé straně. Smoleňák s Paulovičem ujížděli v přečíslení dva na jednoho na branku hostí. Druhý jmenovaný ale nedostal ideální přihrávku a nemohl zakončit.
     
    08:17
    Chyby domácích obránců teď mohl využít Radim Matuš, který zachytil špatnou přihrávku a dostal se tak do těsné blízkosti Marka Mazance. Dokázal ale zakončit pouze do výstroje hradeckého brankáře.
     
    06:16
    Hradec právě vstřelil branku!
    Máme tu první gól utkání! RUDOLF ČERVENÝ dokázal s kotoučem sám uniknout až před Lessila, kde skvěle zakončil pod horní tyčku. Asistence: Radek Smoleňák, Zdeněk Čáp.
     
    01:45
    Mikliš je vyloučen za vysokou hůl a síly na ledě se vyrovnají.
     
    01:08
    A máme tu první vyloučení zápasu. Domácí Vopelka se provinil faulem kolenem a míří na trestnou lavici.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 7. Červený (Smoleňák, Čáp), 11. Dragoun (Cingel), 23. Rosandič (Cingel), 54. Rosandič, 56. Kubík – 45. Gago (Česík, Stehlík), 45. Beránek (Mikliš, Bartoš), 55. Oščádal (Novák, Česík)


    Mountfield HK: Mazanec (Lukeš) – Linhart, Čáp, Rosandič, Gaspar, Šalda, Havránek, Zámorský – Červený (A), Paulovič, Smoleňák (C) – Pilař, Cingel, Vopelka – Chalupa, Bičevskis, Dragoun (A) – Miškář, Kubík, Berger.
    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Nečas) – Kruckovyč, Sedlák, Bořuta, Stehlík, Sova, Mikliš, Jonáš – Krejčiřík, McRae, Matuš – Parker, Gago, Bartoš – Beránek, Oščádal, Česík – Novák, Kosnar.

    Rozhodčí: Horák, Sýkora – Klouček, Špringl.

    Diváci: 1515
    thejrc.org