Motorlet – Karlovy Vary 2:0 (kon.) | Písek – Domažlice 0:1 (kon.)
konec
FK Motorlet Praha
2:0 (1:0)
Slavia Karlovy Vary
Sobota 17.08.2019, 10:15 • Fotbalový klub Motorlet Praha, s.r.o. • Česká fotbalová liga (A) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše, děkuji vám za pozornost a u dalšího utkání ČFL, na viděnou.
     
    Je konec! Motorlet i ve druhém kole bere tři body a zatím je tedy stoprocentní. Karlovy Vary dnes nedokázali vystřelit přesně na bránu, tudíž prohra je nejspíš zasloužená. Po dvou bodech z první kola další nepřicházejí, tudíž příští víkend se budou muset více snažit. Druhý poločas byl oproti prvnímu převážně agresivnější, důkazem toho jsou žluté karty.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Domácí ještě zkoušeli jednou zahrozit, což se jim také povedlo. Do střely zpoza vápna se vložil Dvorský, ovšem Bláhu ani teď neprostřelil.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Sodoma (SK Motorlet Praha).
     
    90
    Motorlet už se nikam převážně netlačí a utkání se již pouze dohrává.
     
    90+1
    Rozhodčí nastavuje dvě minuty.
     
    90
    Střídání v týmu SK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Fotr, přichází Kutina.
     
    89
    Střídání v týmu SK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Radosta, přichází Janda.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Procházka (FC Slavia Karlovy Vary).
     
    87
    Karlovy Vary měli po delší odluce rohový kop po kterém však žádné ohrožení nenastalo, ba naopak. Jeden z hostujících hráčů dokonce fauloval a vysloužil si žlutou kartu!
     
    86
    Jakub Jonáš na hřiště přišel, teď ho ale opouští z důvodu zranění.
     
    85
    Domácím to nejspíš nestačilo! Opět jsme viděli skvěle sehranou akci Motorletu, kde nechybělo ani zakončení, se kterým si však opět poradil Bláha.
     
    83
    Po druhé inkasované brance, tu sice byla snaha Varů snížit, ale přihrávka dopředu ztroskotala na domluvě.
    81. FOTR - 2:0
     
    81
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Motorlet nakonec druhou branku dává, a to zcela zaslouženě. Karlovy Vary se nedokázaly ubránit domácímu tlaku a podruhé dnes inkasují. ADAM FOTR získal míč a skvělou střelou nedal Bláhovi šanci.
     
    80
    Po rychlé ztrátě Hudce, nastal útok Motorletu a Bláha se opět činil! Nejdříve na něj přišla střela zpoza vápna, kterou vypálil Fotr, tu však vyrazil. Za pár vteřin měli domácí druhý pokus, ovšem ani ten gólově nevyužili.
     
    79
    Střídání v týmu SK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Rossmann, přichází Sodoma.
     
    78
    A hostům se to povedlo! Mařík špatně přihrál, což rychle zaregistroval karlovarský Hudec a s míčem se vydal dopředu, jenomže moc daleko nedošel.
     
    76
    Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Skala, přichází Frána. (12:27:08)
     
    76
    Domácí se stále drží na polovině hostů, ovšem zakončení žádné nepřichází, k vidění jsou pouze kombinace.
     
    74
    Motorlet ještě nedovolil Varům střelu na bránu a nyní se vydali do útoku! Filip prošel kolem Skaly a následně dokázal přihrát volnému Rajnochovi, ten ale branku pouze míjel.
     
    73
    Karlovarští se s kartami opravdu rozjeli, protože jejich hra je oproti první části značně jiná a to taková více agresivní. K vyrovnání to však nepomáhá.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Skala (FC Slavia Karlovy Vary).
     
    70
    Suk poslal po levé straně do běhu Rajnocha, který následně zkoušel nacentrovat, jenže ve vápně si žádný jeho spoluhráč nenaběhl.
     
    68
    Střídání v týmu SK Motorlet Praha: ze hřiště odchází Mařík, přichází Jonáš.
     
    68
    Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Hudec, přichází Stockner.
     
    68
    Žlutou kartu dostává Nimrichter (FC Slavia Karlovy Vary).
     
    66
    A znovu Bláha! Bláha musel opět zasahovat a opět úspěšně. Na střelu si nyní za domácí trumfl Žaloudek, jenže brankáře nijak zásadně nepřekvapil.
     
    65
    Druhý poločas zatím přinesl více osobních soubojů a také tři žluté karty, toto v první části k vidění nebylo. Uvidíme co nastane v následujících minutách.
     
    63
    Žlutou kartu dostává Fotr (SK Motorlet Praha).
     
    63
    Střídání v týmu FC Slavia Karlovy Vary: ze hřiště odchází Deme, přichází Paterna.
     
    60
    Tak jsem to zřejmě zakřikl. Pár minut po poslední zprávě založili hosté protiútok, na jejímž konci bylo zakončení Josefa Hudece, střela však putovala těsně vedle.
     
    58
    Aktivita Motorletu nemá konce. Hráči Varů jakoby přestali hrát, protože nechávají domácí volně útočit. Dvorský zkusil překvapit Bláhu z poměrně velké dálky, střela ale proplula pouze kolem jeho branky.
     
    56
    Domácí toho málem využili! I zde se žlutilo, to domácím nabídlo přímý kop z dobré vzdálenosti, ovšem Fotrova přímá střela skončila pouze v rukavicích Bláhy.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Deme (FC Slavia Karlovy Vary).
     
    54
    Po první žluté kartě, měli hosté šanci na vyrovnání, a to pomocí rohového kopu, jenomže míč se v brankovišti Motorletu moc dlouho nezdržel.
     
    52
    Žlutou kartu dostává Rossmann (SK Motorlet Praha).
     
    51
    Motorlet znovu útočil, a to pomocí přihrávky za obranu, na kterou si sbíhal Fotr, jenže i on si nepohlídal své postavení.
     
    50
    Motorlet mohl přidat druhou branku! Radosta posunul míč na volného Rossmanna, který chtěl střílet, vše si ale na poslední chvíli rozmyslel, čímž zmátl obranu. Vzápětí na to tedy vystřelil, brankář Bláha byl ale připraven.
     
    49
    Hosté se moc daleko nedostali, neboť na samotné hranici vápna nadešel faul, a to právě ze strany Varů, tudíž následuje volný kop pro domácí.
     
    48
    Hraje se dále, hráč byl odveden za postranní čáru a dopředu tak mohly Vary.
     
    47
    Hned po hvizdu nastal na středu hřiště faul, po kterém se nejspíš jeden z hráčů Karlových Varů zranil, uvidíme zda bude ve hře pokračovat.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 11:21.
     
    Rozhodčí nenastavil ani minutu a rovnou ukončil první poločas. První část nabídla zajímavé šance na obou stranách. Tu jednu největší, kterou měli domácí, tak využili a díky tomu vedou 1:0. Karlovy Vary se snažili co nejvíce vyrovnat, jenže z jedné střely za poločas to hold nejde. Uvidíme co si hráči poví v kabině, a jak dopadne druhá část.
     
    45+0
    První poločas skončil.
     
    44
    Dubnička si neporadil s Žaloudkem a nyní musí situaci napravovat, jelikož domácí putují rychle dopředu.
     
    42
    Motorlet měl opět šanci po rohovém kopu! Tentokrát roh letěl na zadní tyč, kam si výtečně naběhl Fotr, jeho střela z první však skončila pouze za brankou.
     
    41
    V posledních minutách měli jasně navrch hráči Varů, jenže přes obranu se prostě nedostali. Ať to zkoušel Procházka, nebo Vokáč.. Čepelák s Holíkem vše uzamkli.
     
    39
    Pomalu, ale jistě se blíží konec prvního poločasu, uvidíme zda se dočkáme ještě nějaké branky, nebo již skóre zůstane nedotčené.
     
    37
    Držení míče obou celků je takřka vyrovnané, ovšem na střely vedou domácí hráči, ti však branku trefili pouze jednou, zbytek letěl mimo.
     
    35
    Motorlet zahrával druhý rohový kop, dnes již celkově čtvrtý. Míč směřoval do středu vápna, kde si nejvýše vyskočil Rossmann, jeho hlavička ale putovala pouze nad a na druhou branku tedy stále čekáme!
     
    33
    Po dalších dvou minutách nebyla k vidění žádná velká akce, ale dopředu se spíše hnali hráči pražského klubu, zakončení jim však obrana nedovolila.
     
    31
    Karlovarští zklidnili hru, ovšem ihned potom zkusili přihrávku za obranu, na kterou si dobře sbíhal Schettl. Šance nakonec byla přerušena, neboť si nepohlídal své postavení a pomezní sudí tak zvedl praporek.
     
    29
    A je tu další chybička Motorletu, tentokrát na středu hřiště fauloval Mařík, kartu však nedostává.
     
    27
    Domácí jsou po vstřelené brance výrazně aktivnější, na což hosté nedokáží moc reagovat, nyní však veškeré ohrožení ukončil faul domácího Suka.
     
    25
    Motorlet měl k dispozici výhodu přímého kopu z cca 21 metrů! Vše na sebe vzal domácí střelec Fotr, který to také zkusil rovnou na bránu, míč se ale mezi tři tyče nevešel.
     
    23
    Hostům se dnes prostě nedaří v koncovce. Nyní se opět dostali k brankovišti Motorletu, tam ale nastal jakýsi problém a míč byl rázem u brankáře Hrubeše.
     
    21
    Málem jsme viděli druhou branku v síti hostů, jenže střela Suka zpoza vápna, prolétla pouze kolem Bláhovi svatyně.
     
    19
    Karlovarští se po inkasované brance chtěli dostat zpět do hry, a to rychlou brankou, to však domácí obrana nedovolila.
    17. ROSSMANN - 1:0
     
    17
    Motorlet právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Obrana Varů byla doteď nedobytnou, ovšem jedna rychlá akce domácích vše změnila. Radosta našel dobrou přihrávkou TOMÁŠE ROSSMANNA, a ten následně prostřelil brankáře Bláhu.
     
    16
    Rajnoch obdržel míč na středu hřiště, následně proklouzl mezi dvěma karlovarskými hráči, jako nůž máslem, jenže Skala a Holík byli s dalším tažením proti.
     
    14
    Po šanci Varů, se pražané vydali směrem dopředu, kde se též pokoušeli o nějaké to ohrožení, obrana však byla proti.
     
    12
    Hosté to zkusili na bránu! Vokáč posunul dobrou přihrávkou Demeho, který byl v dobré pozici pro střelu, čehož také využil, ta ale putovala pouze vedle levé tyče.
     
    11
    Utkání je zatím vyrovnané, sledujeme hodně kombinací na obou stranách, ovšem brankáři se ještě k žádným zákrokům nedostali.
     
    10
    Druhý roh Karlovarských hráčů putoval do středu vápna, tam se ale nikdo do hlavičky či teče nehrnul, míč tedy skončil za postranní čarou.
     
    9
    No pozor! Karlovy Vary šly do opětovného útoku, na jejímž konci byla střela z kopačky Dubničky, tu ale jeden z obránců pražského klubu zblokoval na roh.
     
    7
    Posléze nastal opět útok Varů, míč se ale z kombinace u brankoviště nešťastně odrazil a putoval k brankáři Hrubešovi.
     
    6
    I Motorlet tedy zahrával rohový kop, ovšem též to nebylo zrovna nejlepší, neboť nabíhající Fotr byl vystaven ofsajdovému postavení.
     
    5
    Po špatně zahraném rohu, založili domácí protiútok, ze kterého se málem radovali, jenomže centr z levé strany zblokoval na roh Holík.
     
    3
    Karlovy Vary zahrávali první rohový kop v zápase, ten však nedopadl podle představ a od přední tyče putoval ihned za postranní čáru.
     
    2
    Motorlet převzal míč na polovině hřiště, hráči se s ním následně dostali do slibné akce, tu však překazil útočný faul.
     
    1
    O úvodní výkop se postarali hráči Karlových Varů, kteří míč místo nákopu dopředu posunuli do obrany a nyní zakládají první útočnou akci.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Motorlet Praha: K. Hrubeš – Čepelák (C), Rossmann, Mařík, Radosta, Fotr, Žaloudek, Suk, Rajnoch, Soběslav, Dvorský
    Náhradníci: J. Hrubeš – Václavík, Janda, Jonáš, Sodoma, Kutina, Hrubeš

    FC Slavia Karlovy Vary: Bláha – Holík, Pěkný (C), Skala, Hudec, Vokáč, Dubnička, Procházka, Deme, Schettl, Nimrichter
    Náhradníci: Chára – Lattisch, Kalina, Frána, Stockner, Paterna, Ryška

    Rozhodčí: T. Vychodil – T. Tesař, V. Hrkal.
     
    Vzájemná utkání

    4.6.2017 – Karlovy Vary – Motorlet 2:3
    5.11.2016 – Motorlet – Karlovy Vary 1:0
    28.5.2016 – Motorlet – Karlovy Vary 3:0
    25.10.2015 – Karlovy Vary – Motorlet 3:2
    20.3.2010 – Karlovy Vary – Motorlet 1:1
     
    FC Slavia Karlovy Vary se minulou sezónu jen tak tak vyhly sestupu. První utkání odehráli na domácí půdě, kam přijela Příbram B. Utkání přineslo opravdu vyrovnanou hru, kterou ukončili úspěšné penalty Karlových Varů. Vary putovaly rovnou do druhého kola MOL CUPU, kde narazili na dříve divizní Houstouň. Utkání skončilo poměrně překvapivým výsledkem, neboť Karlovy Vary prohrály a ze soutěže vypadly. Dnes je tedy čeká Motorlet Praha, který momentálně zažívá úspěšnou formu, tak uvidíme zda se Vary budou radovat.
     
    SK Motorlet Praha jakožto nováček ČFL dnes odehraje svůj první domácí zápas, a to proti Karlovým Varům. Motorlet má za sebou dvě pohárová utkání, která dopadla vítězně. V prvním kole MOL CUPU měli poměrně problémy na půdě České Lípy, ale nakonec si vybojovali postup, a to po pokutových kopech. Následně je čekalo utkání s též dříve divizním týmem Houstouň. Zápas přinesl jednoznačnou bitvu, kterou zvítězil právě pražský celek 2:0. Ve druhém kole MOL CUPU je čekal Chomutov, se kterým si hladce poradili 4:0 a zatím oslavují vydařenou formu.
     
    Dobrý den všem fanouškům a fanynkám fotbalu! Dnes se podíváme na druhé kolo ČFL skupiny A. Půjde o utkání mezi SK Motorlet Praha – FC Slavia Karlovy Vary. Oběma týmům se v prvním kole dařilo, neboť si oba přivezli výhru. Výkop je stanoven na 10:15.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    Gerard Filip

    Branky: 17. Rossmann, 81. Fotr

    Karty:   52. Rossmann (MOT), 63. Fotr (MOT), 90+1. Sodoma (MOT) – 55. Deme (KVA), 68. Nimrichter (KVA), 71. Skala (KVA), 88. Procházka (KVA)


    FK Motorlet Praha: K. Hrubeš – Čepelák (C), Rossmann (79. Sodoma), Mařík (68. Jonáš) (86. Filip), Radosta (89. Janda), Fotr (90+1. Kutina), Žaloudek, Suk, Rajnoch, Soběslav, Dvorský
    Náhradníci: J. Hrubeš – Václavík, Janda, Jonáš, Sodoma, Kutina, Hrubeš

    Slavia Karlovy Vary: Bláha – Holík, Pěkný (C), Skala (76. Frána), Hudec (68. Stockner), Vokáč, Dubnička, Procházka, Deme (63. Paterna), Schettl, Nimrichter
    Náhradníci: Chára – Lattisch, Kalina, Frána, Stockner, Paterna, Ryška

    Rozhodčí: T. Vychodil – T. Tesař, V. Hrkal

    Diváci: 200
    thejrc.org