Petřkovice – Zlínsko 1:1 (kon.) | Uh. Brod – Kroměříž 1:0 (kon.) | Vyškov – Ostrava B 1:1 (kon.)
Znojmo – Olomouc B 0:2 (kon.) | Frýdek-Místek – Hlučín 2:0 (kon.)
konec
FC Odra Petřkovice
1:1 (1:0)
FC Zlínsko
Sobota 17.08.2019, 10:15Moravskoslezská fotbalová liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.
     
    Dobrý den, chtěla bych Vás přivítat u třetího kola MSFL. Podíváme se spolu na zápas mezi Petřkovicemi a Otrokovicemi, tedy týmy, které ještě nedostaly ani jednu branku. Utkání začne v 10:15.
     
    Petřkovice

    Petřkovice vstoupily do nové sezóny parádním způsobem a mohou být právem spokojené. Mají za sebou totiž dva zápasy, ve kterých vyválčily plný počet šesti bodů. K tomu navíc vstřelily pět branek, zatímco ještě neinkasovaly ani jednou! Tato parádní bilance je prozatím posílá na první místo celé tabulky. Budou Otrokovice první, kdo jim vstřelí branku? Nebo udrží Odra čisté konto i ve třetím zápase nové sezóny?

    Nejlepší střelec – Marek Neumann (3)
     
    Otrokovice

    Ani Otrokovice nezačaly svou sezónu vůbec špatně. Na svém kontě mají po dvou utkáních totiž jednu výhru a jednu remízu, celkem tedy čtyři body. Ty je zatím poslaly na páté místo. A také obranná hra Viktorii velmi svědčí. Stejně jako domácí Petřkovice totiž ještě nedostala branku. V útoku však vstřelila jen dvě branky. Bude obrana tak pevná jako dosud?

    Nejlepší střelci – Filip Novák a Michal Malý (1)
     
    Úvodní sestavy:

    FC Odra Petřkovice: Buček – Dziuba, Sporysz, Neumann, Baranek (C), Ptáček, Mišinský, Plesník, Strakoš, Szotkowski, Honiš.
    Náhradníci: Moučka, Tomšů, Tobiáš, Tilkeridis, Mládek, Lapeš.

    FC Viktoria Otrokovice: Semanko – Malý, Mozol, Vavřík, Slaný, Jasenský (C), Bahounek, Novák, Koňařík, Dekleva, Mlýnek.
    Náhradníci: Hrnčiřík, Horák, Dembélé, Minář, Dnistrianskyi.

    Rozhodčí: Macrineanu – Černoevič, Richtár.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Utkání nám již začalo! Úvodního výkopu se ujaly Otrokovice, které dnes nastoupily v bílých dresech. Domácí fotbalisté dnes zvolili zelenou bravu.
     
    2
    V prvních dvou minutách se zatím vůbec nic zajímavého nestalo. Viděli jsme jen faul na hráče Petřkovic, ovšem u míče jsou nyní hostující hráči.
     
    3
    Nyní jsou už u míče Petřkovice, které se snažily postupnou kombinací dostat až před bránu soupeře. Brzy však narazily a o balón přišly.
     
    4
    Martin Honiš chtěl nejspíše někoho ze spoluhráčů poslat nákopem dopředu, jenže ten se mu ani trochu nepovedl. Skončil totiž v autu a u míče jsou hosté.
     
    5
    Petřkovice jsou zatím fotbalovější, to vidí určitě každý. Ovšem ta domluva zatím není stoprocentní. Nyní se dva hráči absolutně nepochopili a míč skončil v zámezí.
     
    6
    Teď se však už Odra dostala nedaleko branky svého soupeře. Tam má k dispozici autové vhazování, po kterém se může pokusit o první střelu na bránu.
     
    7
    Střela na bránu to sice nebyla, ale konečně nějaký zajímavý moment! Marek Szotkowski se dostal s míčem do šestnáctky. Ač byl tísněn vyprodukoval krásnou střelu, která skončila na tyči! Domácí byli velmi blízko vedení.
     
    8
    Petřkovice pokračují v aktivní hře a Otrokovice s tím mají problém. Už nějakou dobu se nedostaly s míčem přes půlící čáru. Začínají si koledovat.
     
    9
    V zápase jsme už viděli i několik ostrých soubojů. Žádnou žlutou kartu ovšem rozhodčí ještě nevytasil. Nejspíše ještě ani nebylo potřeba.
     
    10
    Domácí hráč byl podkopnutý těsně vedle šestnáctky. Petřkovice tedy mají slibnou standardní situaci, ze které by mohly nebezpečně zahrozit.
     
    11
    Petřkovice právě vstřelily branku!
    A zahrození přišlo takové, že je z toho první branka v utkání! Radim Baranek vyslal nádherný centr, na který si naskočil MAREK NEUMANN a svou hlavičkou nedal šanci Semankovi zasáhnout. Pro Neumanna to je již čtvrtá branka v sezóně.
    11. NEUMANN - 1:0
     
    12
    Konečně se Viktoria dostala přes půlící čáru. Tam byl navíc na jejího hráče spáchán faul, takže hosté mohou pokračovat v útočném snažení i nadále.
     
    13
    A klidně mohlo být srovnáno! Domácí totiž úplně přestali hrát a do šance se dostal hráč hostí. Ten měl před sebou již jen gólmana, jenže na poslední chvíli do jeho rány vpadl obránce, jenž míč odrazil mimo nebezpečí.
     
    14
    Domácím se nyní vůbec nelíbí, že jim byl odpískán faul. Rozhodčí své rozhodnutí ale měnit nehodlá, takže Otrokovice mají balón na útočné polovině.
     
    15
    Máme za sebou prvních patnáct minut hry a jasně lepším týmem jsou Petřkovice, které jsou favoritem zápasu. Svou převahu už také zúročili v branku.
     
    16
    Jenže domácí fotbalisté si koledují! Buček měl před sebou spoustu prostoru, přesto svou rozehrávkou jen napálil soupeře, ovšem ten se k míči už poté nedostal.
     
    17
    Marek Neumann se chtěl prosadit individuální akcí po lajně, jenže byl sražen na zem. Sudí píská faul a domácí mohou pokračovat na útočné polovině.
     
    18
    Kde se také nakonec dostali k zakončení. Centr na hranici šestnáctky si našel jeden z domácích, ovšem jeho hlavička z velké vzdálenosti nenadělala gólmanovi Otrokovic nejmenší problémy.
     
    19
    Filip Novák ukázal, že má rychlé nohy a doběhl míč jako první. Poté předvedl dvě zasekávačky a zbavil se dvou soupeřů. Jeho následný pas už přesný nebyl.
     
    21
    Domácí záložník se nyní zkoušel probít silou, ale narazil na dobře připraveného soupeře, který jej o balón připravil. Dopředu jdou hosté.
     
    22
    Ti se navíc po rychlém kontru dostali až do šance. Jediný hráč si poradil s přesilou a vypálil z hranice šestnáctky. Jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    23
    Na hřišti právě probíhá krátká občerstvovací pauza a někteří z diváků se tomu diví. Každopádně pauza už je u konce a může se pokračovat v utkání.
     
    24
    U baónu se drží domácí fotbalisté, kteří už nejsou tolik aktivní směrem dopředu. Otrokovice ovšem moc nenapadají, a tak Petřkovice mohou v klidu kombinovat.
     
    25
    V posledních minutách se už nehraje tak pěkný fotbal, jaký se hrál na začátku utkání. Petřkovice vypadají celkem spokojeně s jednobrankovým vedením.
     
    26
    Viktoria měla k dispozici standardní situaci z dobré vzdálenosti od branky. Centr si však našel první domácí hráč, který ho odhlavičkoval daleko od vápna.
     
    27
    Odra se snažila o rychlý přechod do útoku, jenže jí v tom zastavil faul soupeře. Může tedy v klidu rozehrát z půlící čáry a vymyslet nějakou šanci.
     
    28
    Marek Strakoš se dostal díky svým rychlým nohám k míči, načež poslal z první nadýchaný centr do šestnáctky. Tam však k jeho smůle nikdo ze spoluhráčů nebyl.
     
    29
    Petřkovice rychle rozehrály po faulu, jenže celou akci zastavil hostující obránce, když čistým skluzem obral svého soupeře o míč.
     
    29
    Jenže celá akce nakonec pokračovala a Petřkovice se dostaly do zajímavé šance! ve skvělém světle se však předvedl Semanko, který stihl zachytit těžký přízemní centr.
     
    30
    Na druhé straně Otrokovice absolutně nic nepředvedly a jen odevzdaly míč na kopačky Odry. Ta tedy může přijít s nějakou další zajímavou akcí.
     
    31
    Marek Neumann předvedl zákrok na hranici pravidel, ovšem rozhodčí nechává hru dále běžet. Díky tomu se k míči znovu dostali domácí fotbalisté.
     
    32
    Tento rychlý přechod nevyřešily Petřkovice vůbec dobře. Jeden z jejich hráčů se nejspíše zalekl soupeře, který se na něj řítil jako utržený vagón, a odkopl míč do míst, kde nikdo z jeho spoluhráčů nebyl.
     
    34
    Viktoria se znovu nemůže dostat s míčem přes půlící čáru. Ne nadarmo ještě nedostaly Petřkovice v nové sezóně ani jednu branku, zatímco jich daly už sedm.
     
    35
    Nyní se konečně dostali hosté až nedaleko šestnáctky, jenže zde dobře zasáhl domácí obránce, jenž poslal míč mimo bezprostřední nebezpečí.
     
    36
    No, žádná ofenzivní podívaná to v dnešním zápase tedy není. Hraje se především někde okolo půlící čáry. Více ze hry mají ale určitě domácí.
     
    37
    Ti se však provinili faulem na útočné polovině a Otrokovice se mohou podívat s balónem také na půli soupeře. Buček však ještě moc práce v utkání neměl.
     
    38
    Ale vypadá to, že by si po delší době mohl na balón rukavicemi sáhnout. Otrokovice mají k dispozici standardní situaci z nebezpečné vzdálenosti.
     
    39
    Tak to byl velmi zajímavý centr, po kterém mohlo být klidně srovnáno! Točil se totiž přímo do branky a Buček měl co dělat, aby míč vyškrábl. Poté k němu ještě běžel hráč hostí, ale domácí gólman stihl balón sebrat ze vzduchu dříve.
     
    40
    Na dlouhý nákop si nabíhal jeden z domácích borců. Ten se i dostal k míči, ale dobře vystartoval Semanko, jenž poslal míč alespoň na rohový kop.
     
    41
    Marek Neumann se pokoušel zacílit na svou druhou branku v zápase. Získal totiž míč, ovšem z velkého úhlu napálil jen boční sítku.
     
    42
    Otrokovice se pomalu ale jistě přibližují k šestnáctce. Nakonec přišel dlouhý aut, po kterém vznikly zmatky ve vápně, ale míč se znovu odrazil jen do zámezí.
     
    43
    Proto následoval další dlouhý aut, jenže s tím už si domácí obrana poradila bez větších problémů. Poté ale jen odkopla míč a je u něj znovu Viktoria.
     
    44
    Hosté na konci poločasu zatlačili svého soupeře do šestnáctky. Zatím toho však moc nevymysleli, takže Odra nemá s bráněním nejmenší problémy.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    Je za námi první poločas dnešního utkání mezi Petřkovicemi a Otrokovicemi, po kterém vede domácí tým 1:0. Favorit dnešního zápasu byl v první půli rozhodně lepším týmem, což dokázal Marek Neumann, který dal už čtvrtou branku ve třetím zápase. Poté tempo zápasu však opadlo a Viktoria měla své šance. Buček však zatím drží na svém kontě nulu. Uvidíme, co přinese druhý poločas.

    Druhá půle začne přibližně v 11:19.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Tak a už nám začal i druhý poločas. Budou Otrokovice prvním týmem, který prostřeli obranu Petřkovic? Nebo si domácí dojdou pro třetí vítězství v lize?
     
    47
    Navíc ani jedno mužstvo nestřídalo, takže na hřišti vidíme stále ty stejné hráče. V současné době jsou u balónu domácí na vlastní obranné polovině.
     
    48
    Ti se ale vzápětí provinili faulem na útočné polovině, takže Otrokovice mohou přijít s první útočnou akcí v tomto poločase.
     
    49
    Jenže s míčem se daleko nedostali. Dlouhý nákop totiž bez větších potíží sebrala obrana Odry. První zajímavou kombinaci tedy může předvést ona.
     
    50
    Ne, zatím se ani jeden z týmů nemůže dostat přes pozornou obranu. Případně se proviní naprosto zbytečným faulem na útočné polovině.
     
    51
    Obrovské šance v podání Petřkovic! Marek Neumann si skvěle naběhl za obranu a překonal Semanka, jenže jeho ránu zastavilo břevno! Následně ještě dorážel domácí hráč do prázdné, jenže trefil jen soupeře do zad, od něhož šel balón na rohový kop.
     
    52
    Rohový kop už žádné velké nebezpečí nepřinesl, jelikož s přízemním centrem si Viktoria v pohodě poradila. Na druhou stranu míří Otrokovice.
     
    53
    Domácí fotbalisté zatápí pod kotlem a jsou velmi blízko vstřelení branky! Nyní měl nabito další domácí hráč, který to chtěl poslat k tyči, jenže jeho střelu zastavil obránce na poslední chvíli.
     
    54
    Domácí hráč schytal ostrý úder loktem někam do obličeje. Faul se tedy píská, ale žlutou kartu sudí netasí. Dnes se hraje opravdu čisté utkání.
     
    55
    Sice vidíme zajímavý fotbal, který se hraje nahoru dolu, jenže oba týmy mají ve své mezihře spoustu nepřesností, takže střel na bránu moc nevidíme.
     
    57
    Jakub Ptáček předvedl nádhernou individuální akci, kdy si lišácky obhodil svého soupeře. Následně chtěl zakončit, ale byl sundán zezadu. Tohle bylo na žlutou, ale je z toho alespoň standardka z velmi dobré pozice.
     
    58
    Nádherná střela v podání domácího hráče! Ten přestřelil zeď, ovšem jeho rána se odrazila od spojnice tyče a břevna!
     
    58
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Jakub Slaný, přichází Oleksandr Dnistrianskyi.
     
    59
    A s Jakubem Ptáčkem to nevypadá vůbec dobře! Nakonec si jen lehl na trávník a je odnášen na nosítkách! Zápas pro něj dnes skončil a my můžeme jen doufat, že jeho zranění nebude dlouhodobého rázu.
     
    59
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Jakub Ptáček, přichází Ondřej Moučka.
     
    61
    Viktoria zahrávala rohový kop, ovšem s dalším nízkým centrem si obrana domácího celku poradila. Následně odkopla míč až k Semankovi.
     
    62
    Hra je v posledních minutách hodně rozkouskována, což je dáno častými fauly a dvěma střídáními. Nyní mají hosté standardní situaci ze zajímavé pozice.
     
    63
    Centr se navíc snesl přesně na hlavu hráče Otrokovic, jenže jeho pokus byl sražen na rohový kop. S tím si domácí obrana znovu bez potíží poradila.
     
    64
    Obrovská šance nekončí brankou v síti hostů! Domácí by potřebovali vstřelit ještě jednu branku a uklidnit svou hru. Po nádherné kombinaci se totiž míč dostal někam na penaltový bod, jenže odtud domácí hráč vysoko přestřelil.
     
    65
    Fotbalisté v zeleném jsou i v tomto poločase jasně lepším celkem a Otrokovice mohou být celkem rády, že stále jen prohrávají o jednu branku.
     
    66
    Jenže po další šanci mohlo být srovnáno! Dlouhý aut totiž propadl až ke gólmanovi, před nímž tečoval balón jeden z hostí. Buček však předvedl reflexivní zákrok a míč zastavil před čárou!
     
    67
    Na stadionu se nachází 231 platících diváků!
     
    68
    Petřkovice předvedly rychlý přechod do útoku a měly převahu mužů na u balónu. Přesto centr jen v klidu sebral Semanko, který rychle rozehrál.
     
    69
    A podobná situace se nyní opakovala. Odra předvedla další rychlý přechod, jenže přišel znovu přízemní centr, který tentokrát sebral první obránce ve vápně.
     
    70
    Martin Sporysz centroval do šestnáctky, jenže tam měl jediného spoluhráče. S tím si sice obrana hostí poradila, jenže poslala míč přesně na kopačky domácích.
     
    71
    A ti jsou navíc stále hodně nebezpeční, přesto se jim nedaří vstřelit druhou branku, proto je zápas stále otevřený. Nyní se dobrým zákrokem vyznamenal Semanko, který čelil střele jen z několika metrů.
     
    72
    Další ostrý skluz, po kterém už nejspíše přijde první žlutá karta. Domácí hráč ovšem zůstal ležet na hřišti a uvidíme, jestli bude schopen pokračovat.
     
    73
    Žlutou kartu dostává Tomáš Mlýnek (FC Viktoria Otrokovice).
     
    73
    Otrokovice právě vstřelily branku!
    Jenže hned po výhodě domácí ztratili míč a mohou toho litovat, jelikož poprvé v sezóně inkasují! PETR VAVŘÍK se z ničeho nic ocitl za obranou a střelou nedal gólmanovi domácích nejmenší šanci.
    73. VAVŘÍK - 1:1
     
    74
    Každopádně, pokud budou hrát Petřkovice jako posledních několik minut, mohou si dnes ještě připsat plný počet bodů a dále opanovat tabulku.
     
    74
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Marek Szotkowski, přichází Nikolas Tilkeridis.

    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Denis Dziuba, přichází Pavel Tobiáš.
     
    76
    Fotbalisté v zeleném jsou již nastěhováni na útočné polovině, kde zatím kombinují. Otrokovice brání v deseti lidech, jen útočník je vysunut na půli.
     
    77
    Střídání v týmu FC Viktoria Otrokovice: ze hřiště odchází Adam Bahounek, přichází Michal Minář.
     
    78
    Otrokovice se díky dobrému napadání dostaly k míči a jsou usazené na útočné polovině. Petřkovice ovšem během chvíle dostali balón znovu pod kontrolu.
     
    79
    Domácí jsou po inkasovaném gólu jako opaření, naopak Otrokovice jsou nabuzené. Přesto se u míče drží spíše Petřkovice, jenže mnohem častěji chybují.
     
    80
    Nyní si navíc dva spoluhráči Odry nerozuměli, a tak musel jeden z nich hodně zasprintovat, aby stihl balón na hrací ploše. To se mu nakonec povedlo.
     
    81
    A Odra je znovu nebezpečná, ale dnes asi nemá střelecké štěstíčko! Nádherný centr do šestnáctky se už snášel na hlavu domácího hráče, který by dával de facto do prázdné, ale na poslední chvíli odehrál míč obránce.
     
    82
    Pavel Tobiáš se rozeběhl za míčem jako buldok, jenže hráč hostí u něj byl dříve. Navíc napálil míč právě do Tobiáš, od něhož šel míč do zámezí.
     
    83
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Marek Neumann, přichází Dominik Tomšů.
     
    86
    Žlutou kartu dostává Jan Koňařík (FC Viktoria Otrokovice).
     
    86
    Petřkovice jsou nastěhovány na útočné polovině, ale velmi rychle jim začíná ubývat čas. Otrokovice se snaží napadat, ale zatím jim to k ničemu není.
     
    87
    Dvě obrovské šance Odry, jenže znovu z toho není branka! Parádní centr totiž trefil nohou hráč na zadní tyči, načež mířil k té druhé. Okolo té však jen míč prolétl. Následně předvedl Semanko dobrý zákrok, ale hlavně udržel míč v rukavicích, jinak by dorážel hráč Odry do prázdné.
     
    88
    Na hřišti je opravdu jen jedno mužstvo. Petřkovice ovšem zatím dobývají branku Otrokovic marně.
     
    89
    Vladimír Mišinský se zbavil tří protihráčů, načež poslal míč na Ondřeje Moučku. Tomu však rána ani trochu nesedla, navíc šla jen vedle levé tyče.
     
    89
    Střídání v týmu FC Odra Petřkovice: ze hřiště odchází Radim Plesník, přichází Dominik Mládek.
     
    90
    Přihrávka hostů byla určena jako malá domů! To je obrovská šance na vstřelení branky pro domácí tým, který má ideální pozici.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Semanko (FC Viktoria Otrokovice).
     
    90+2
    Už to vypadalo, že z toho branka bude, jenže není! Na konec to měl na starosti Radim Baranek, který to chtěl propálit silou, jenže hostující obrana odkopla míč těsně před brankovou čárou!
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Dnešní zajímavé utkání je u konce a výsledkem je nakonec remíza! Domácí sice měli po faulu výhodu, jenže hned poté o míč přišli a do gólově šance se dostal Petr Vavřík, jenž svou šanci proměnil. Obrovskou šanci na zvrácení stavu měly Petřkovice v posledních minutách poté, co byla přihrávka hostí vyhodnocena jako malá domů. Díky tomu měli domácí k dipozici volný nepřímý kop, jenže Otrokovice stihly vykopnout míč těsně před brankovou čárou. To byla navíc poslední situace, a tak utkání skončilo 1:1.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:07:47)

    Denisa Józsová

    Branky: 11. Neumann – 73. Vavřík

    Karty:   73. Mlýnek (OTR), 86. Koňařík (OTR), 90+2. Semanko (OTR)


    FC Odra Petřkovice: Buček – Dziuba (74. Tobiáš), Sporysz, Neumann (84. Tomšů), Baranek (C), Ptáček (60. Moučka), Mišinský, Plesník (89. Mládek), Strakoš, Szotkowski (74. Tilkeridis), Honiš.
    Náhradníci: Moučka, Tomšů, Tobiáš, Tilkeridis, Mládek, Lapeš.

    FC Zlínsko: Semanko – Malý, Mozol, Vavřík, Slaný (59. Dnistrianskyi), Jasenský (C), Bahounek (77. Minář), Novák, Koňařík, Dekleva, Mlýnek.
    Náhradníci: Hrnčiřík, Horák, Dembélé, Minář, Dnistrianskyi.

    Rozhodčí: Macrineanu – Černoevič, Richtár

    Diváci: 231
    thejrc.org