Slaný – Řisuty 4:10 (kon.) | Litvínov – Vladivostok 3:4 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
3:4 (0:1, 1:0, 2:3)
Admiral Vladivostok
Neděle 18.08.2019, 16:00 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:26
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Minutu a půl před koncem Admiral skóruje! VASILIJ STRELCOV se dostal ke střele z otočky a jeho nízký projektil zapadl přesně k tyči domácí branky. Asistence: Alexander Strelcov, Markus Ljungh.
     
    50:56
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Karel Kubát posunul kotouč k ADAMU JÁNOŠÍKOVI a slovenský bek propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Karel Kubát, František Lukeš.
     
    43:14
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva však dokázala snížit. František Gerhát viděl na pravé straně VIKTORA HÜBLA a přesně mu nahrál. Litvínovský veterán pak Veremčukovi kličkou do bekhendu nedal šanci. Asistence: František Gerhát.
     
    40:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral zažívá povedený vstup do třetiny. Tentokrát Alexander Strelcov nabil OLEGOVI LOMAKOVI, a ten z levé strany trefil přesně růžek Janusovy branky. Asistence: Alexander Strelcov, Vasilij Strelcov.
     
    40:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé! Marek Bakoš z podobné pozice jako při prvním gólu připravil střeleckou příležitost pro DENISE VIKHAREVA, jenž tvrdou střelou zamířil přesně. Asistence: Martin Bakoš, Markus Ljungh.
     
    39:43
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Obrovský tlak přinesl kýžený gól. František Lukeš tentokrát ke skórování vybídl VIKTORA HÜBLA, a ten už se z dobré pozice nemýlil. Asistence: František Lukeš, Adam Jánošík.
     
    15:24
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Admiral se přeci jen prosazuje. Martin Bakoš našel křižnou přihrávkou dobře postaveného MARKUSE LJUNGHA, který snadno trefil odkrytou klec. Asistence: Martin Bakoš.

    Ondřej Mach

    Branky a nahrávky: 40. Hübl (Lukeš, Jánošík), 44. Hübl (Gerhát), 51. Jánošík (Kubát, Lukeš) – 16. Ljungh (Bakoš), 41. Vikharev (Bakoš, Ljungh), 41. Lomako (Strelcov, Strelcov), 59. Strelcov (Strelcov, Ljungh)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – Kubát, Jánošík, Šesták, Říha, Baránek, Doudera – Lukeš, Hübl (A), Gerhát – Kašpar, Mikúš, Válek – Svoboda, Myšák, Hanzl – Trávníček (C), Jícha, Helt
    Admiral Vladivostok: Veremčuk (Olkinuora) – Almguist, Kozlovskij, Lalonde, Delnov, Ugolnikov (A), Ljungh, Koževnikov, Glazačev (C), Vikharev, Lomako, A. Strelcov, Mereskin (A), V. Strelcov, Voronin, Djakov, Kalašnikov, Lapšin, Ibatullin, Ostrovskij, Lisin, Bakoš

    Rozhodčí: Šindel, Svoboda – Jelínek, Malý

    Diváci: 1570
    thejrc.org