Saint-Étienne – Brest 1:1 (kon.) | Remeš – Štrasburk 0:0 (kon.) | Rennes – PSG 2:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:1 (1:1)
Paris Saint-Germain
Neděle 18.08.2019, 21:00 • Roazhon Park, Rennes • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Hezký nedělní večer přeji všem příznivcům fotbalu. Francouzská Ligue 1 uzavírá druhé kolo utkáním giganta francouzského fotbalu. Na hřiště Stade Rennes FC totiž zavítá úřadující mistr této soutěže, jenž v uplynulé sezóně obhájil titul. Tímto týmem není nikdo jiný, než Paris Saint-Germain FC.
     
    Stade Rennes FC

    Fotbalisté domácího Rennes v uplynulé sezóně sice skončili na desátém místě, ale vzhledem k jejich výhře ve finále francouzského poháru právě nad dnešním soupeřem, postoupili do skupinové fáze Evropské ligy. Takže loni pro ně byla sezóna rozhodně úspěšná. Z postupu na evropskou scénu se radoval i český brankář Tomáš Koubek, avšak ten po sezóně po dvou letech v Rennes skončil a upsal se německému Augsburgu. Nyní jsou hráči Rennes po prvním kole na osmém místě se třemi body. Dokázali totiž porazit 1:0 Montpellier na jeho hřišti.
     
    Paris Saint-Germain FC

    Hosté z Paris Saint-Germain, jak už bylo zmíněno, obhájili francouzský titul a i letos mají ty nejvyšší cíle, aby dosáhli na ligový hattrick. V klubu už ale nebude pokračovat brazilský útočník Neymar, o něhož projevila zájem znovu Barcelona a vypadá to, že do ní nejspíše zamíří. Neymar do prvního utkání nezasáhl a nezasáhne ani dnes. Spekuluje se, že s týmem už ani netrénuje a vyhlíží tak staronové angažmá. PSG je v tabulce na prvním místě se třemi body. V prvním utkání nové sezóny hosté doma porazili Nimes 3:0.
     
    Vzájemná utkání

    V uplynulé sezóně se oba celky utkaly čtyřikrát. Dvakrát v rámci ligy, kde pokaždé zvítězilo PSG. Poté přišlo finále francouzského poháru, ve kterém ale byli úspěšnější fotbalisté Rennes, kteří v šesté sérii pokutových kopů rozhodli o zisku pohárové trofeje a také si zajistili skupinovou fázi Evropské ligy. Pak ale přišlo ještě utkání v rámci francouzského Superpoháru, kde už byli zase úspěšní hráči PSG po těsné výhře 2:1.
     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Salin – H. Traoré, Da Silva (C), Gelin, Morel, Maouassa – Bourigeaud, Camavinga, Grenier – Niang, Del Castillo.
    Náhradníci: Mendy – Nyamsi, Boey, Johansson, Gboho, Siebatcheu, Siliki.

    Paris Saint-Germain FC: Aréola – Meunier, Silva (C), A. Diallo, Bernat – Verratti, Marquinhos, Draxler – Mbappé, Cavani, Di María.
    Náhradníci: Bulka – Dagba, Paredes, Gueye, Choupo-Moting, Sarabia, Kouassi.

    Rozhodčí: Gautier – Danizan, Hebrard.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Zápas prvního kola nejvyšší francouzské soutěže Ligue 1 může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Niang se ihned rozběhl do útoku, ale neměl dostatek času na zpracování Grenierovy přihrávky.
     
    3
    Také PSG se poprvé v zápase dostalo s míčem na útočné území. Verratti zkoušel rozběhnout Mbappého, ale ani dvacetiletý rychlík nedokázal míč na hrací ploše dostihnout.
     
    4
    Edinson Cavani musel podstoupit pořádně tvrdý souboj s Bourigeaudem. Následně mohl jít po zisku míče do útoku Niang, který na Bernatovi získal první rohový kop zápasu.
     
    5
    Od rohového praporku rozehrával Benjamin Bourigeaud. Pařížané se snadno ubránili a tak tak, že nešel Mbappé do nebezpečného kontru. Do cesty se Mbappému postavil Jérémy Morel.
     
    6
    Thiago Silva se ujal rozehrávky. Kapitán PSG našel kolmicí rozběhnutého Cavaniho, ale uruguayskému útočníkovi chybělo několik centimetrů, aby si míč posunul do pohybu.
     
    7
    Di María se dokázal vyhnout napadajícímu Grenierovi, poté sice nemohl ve vápně hlavičkovat Cavani, ale míč se ještě odrazil proti noze Draxlerovi. Německý reprezentant ale ze slibné pozice minul.
     
    8
    Ke slovu se dostalo také Rennes. Camavingova souhra s Bourigeaudem však nebyla z nejpřesnějších a tak se dostal k míči téměř zadarmo Marco Verratti.
     
    9
    Na levé straně byl ve sprintu Juan Bernat. Šestadvacetiletý Španěl si to namířil mezi dvěma soupeři do pokutového území, kde mu ale balon odskočil od kopačky ke Gelinovi.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nenabídla. PSG sice drží balon většinu času pod kontrolou, ale do brankové příležitosti se ještě nedostalo. Nyní skončil na trávníku po faulu Traorého Juan Bernat.
     
    11
    Ángel Di María chtěl domácí překvapit nečekanou rozehrávkou po trávníku na Mbappého. Balon se ale sklouzl po nakropeném trávníku až do rukavic Romaina Salina.
     
    12
    Hamari Traoré se po narážečce s Bourigeaudem uvolnil na pravém kraji, poté odcentroval do pokutového území, kde se ale k míči už neprosadil přes Dialla Del Castillo.
     
    13
    Po lehkém přistrčení přišel Verratti o balon. Ihned poté se ocitl ve slibné pozici Mbaye Niang, ale střela senegalského útočníka skončila daleko od hostující branky.
     
    14
    Po ztrátě míče chtěl svůj spoluhráčům pomoci v obraně Cavani. Návratem dokázal dostihnout Greniera, kterého ale zezadu lehce fauloval, což neuniklo ani hlavnímu rozhodčímu.
     
    15
    Mbappé schytal nepříjemnou ránu do hlavy po pádu na koleno Juliana Draxlera. Mladý útočník se jen těžce zvedá z trávníku a bude potřebovat ošetření.
     
    16
    Di Maríův centr na první tyč našel hlavu Edinsona Cavaniho. Zkušený útočník pařížského celku dal míči ještě větší razanci, ale trefil pouze brankovou konstrukci.
    16. Edinson Cavani hlavičkoval tvrdě do tyče
     
    17
    PSG hraje i nadále bez Mbappého, který je stále ošetřován za postranní lajnou. Rennes drží balon pod kontrolou ve středu trávníku a čeká na příležitost.
     
    18
    Domácí fotbalisté vybojovali rohový kop. Grenier zakroutil míč do šestnáctky, kde se ale prosadil k hlavičce pouze kapitán PSG Thiago Silva.
     
    19
    Pařížané jsou i nadále pod tlakem. I další rohový kop si ale pohlídala obrana hostujícího týmu. Rennes se nemůže přes Silvu s Diallem prosadit.
     
    20
    Ani dvacet minut úvodní branku nepřineslo. Meunier chtěl hrát i pod tlakem u vlastního vápna konstruktivně, ale Bernatovi pořádně zavařil. Španělský bek poté musel hrát velmi rychle před napadajícím Grenierem.
     
    21
    Do otevřené obrany mistrovského celku mířil Mbaye Niang. Marquinhos se ale skvěle vrátil s útočníkem domácího týmu a výrazně zbrzdil akci.
     
    22
    Draxler ještě prodlužoval prudkou přihrávku do vápna na Cavaniho. Hrotový útočník PSG však nedokázal rychle zareagoval a míč skončil až u Salina.
     
    23
    Ani jeden z týmů se nemůže dostat do střelecké pozice. Nyní to zkoušel změnit Cavani pobídkou na Mbappého, ale před dvacetiletým talentem odvrátil nebezpečí Gelin.
     
    24
    PSG už znovu kontroluje balon v kombinaci ve středu pole. Draxler se pokoušel prosadit kolem Traorého, ale ani po souhře s Verrattim se do vápna neprobojoval.
     
    26
    Ángel Di María měl okolo sebe hned tři protihráče, i v nouzi ale dokázal vykouzlit povedený pas na Mbappého. Ten ale v první fázi zaspal a míč mu odskočil za koncovou čáru.
     
    27
    Pařížanům se v ofenzivní fázi zatím nedaří. Opět byl u balonu Di María a opět skončil míč bez dalšího doteku mimo hrací plochu.
     
    28
    Po průnikové přihrávce Marquinhose vracel míč patou na Mbappého Edinson Cavani. V pokutovém území se ale jako první dostal k balonu Da Silva.
     
    29
    Obléhání domácího vápna pokračuje. Hlavní rozhodčí musel akci PSG přerušit, na trávníku totiž zůstal po souboji s Draxlerem Bourigeaud.
     
    30
    I po půlhodině hry je stav zápasu bezbrankový. Svěřenci Thomase Tuchela jsou sice více u balonu, chtějí útočit, ale přes zhuštěnou obranu domácího týmu se nemohou prosadit ani k jediné střele.
     
    32
    Po době v obraně se Rennes vydalo směrem na Aréolu v brance PSG. Grenier vysunul Del Castilla, který se ale neprosadil přes Meuniera a skončil ještě před šestnáctkou.
     
    33
    Z velkého úhlu cpal míč do vápna Edinson Cavani. Na vzdálenější tyči zavíral akci Draxler, ale německému záložníkovi přeskočil balon kopačkou v klíčovou chvíli.
     
    34
    Faitout Maouassa zkoušel rozběhnout přihrávkou podél postranní lajny Greniera. Jako první byl u balonu Verratti, který okamžitě hru otočil směrem k brance domácích.
     
    35
    Domácí gólman Romain Salin lehce zariskoval při výběhu na vysoký balon k hranici vápna. Balon zasáhl čistě hlavou a dal tak své obraně další čas na oddech.
     
    36
    Už už to vypadalo, že Di María posune míč do střelecké pozice Cavanimu. Ten ale při snaze vystřelit podklouzl a tak mohl být Salin opět v domácí brance v klidu.
     
    37
    Meunier předběhl na pravé straně bránícího Traorého a vybojoval pro hosty rohový kop. Di María následně cpal míč do šestnáctky, kde ale fauloval Cavani.
     
    38
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba Rennes v rozehrávce a PSG jde do vedení! Salin chtěl rozehrávat od své branky do kombinace k Morelovi, ten ještě vrátil míč Da Silvovi, ale domácí kapitán už našel pouze napadajícího EDINSONA CAVANIHO, který bezpečně potrestal obrovské zaváhání.
    38. Edinson CAVANI - 0:1
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Rennes se ještě do přestávky snaží srovnat krok, ale tentokrát ztratil míč ve středu pole Eduardo Camavinga.
     
    41
    Kylian Mbappé na krátké vzdálenosti nadělil Da Silvovi pořádný kus. Z velkého úhlu ale poté zakončoval dvacetiletý útočník pouze do boční sítě.
     
    42
    Naopak Pařížané jsou po vstřelené brance při chuti. Meunierova snaha vysunout nabíhajícího Cavaniho ale nevyšla podle představ hostujících fotbalistů.
     
    43
    Spoustu prostoru měl Thomas Meunier na pravém kraji. Prudký centr ale opřel jen do Morela, následně v pokutovém území zvedl nohu příliš vysoko Cavani.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u balonu Abdou Diallo. V pohybu byl také Juan Bernat, který se ale neprotáhl mezi Traorém a postranní lajnou blíže k vápnu Rennes.
     
    45
    Prvním potrestaným hráčem zápasu je Julian Draxler. Německý záložník zcela zbytečně na útočné polovině podrazil šestnáctiletého Camavingu.
     
    45
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes těsně před přestávkou srovnává stav! Ojedinělý útok v prvním poločase vedl po pravé straně Hamari Traoré, který našel na hraně vápně MBAYE NIANGA. Ten se otočil čelem k brance a obstřelem kolem dvou hráčů PSG poslal míč ke vzdálenější tyči.
    45. M'Baye NIANG - 1:1
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Šedesát nastavených sekund je minulostí a první poločas končí. Hráči odcházejí do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

    Pařížané v úvodu potvrzovali roli favorita, drželi dlouhé minuty míč pod kontrolou, ale první branková příležitost přišla s hlavičkou Cavaniho do tyče. Hosté se přece jen ujali vedení, když obrovskou chybu v domácí rozehrávce potrestal snadným doklepnutím do odkryté sítě Edinson Cavani. Už se zdálo, že půjde PSG do šaten s jednobrankovým náskokem, ale to byl nesměl Mbaye Niang těsně před pauzou najít volné místo u vzdálenější tyče Aréolovy branky.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:04.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Druhý poločas odstartoval rozehrávkou ze středového kruhu Edinson Cavani. PSG však okamžitě přišlo o balon a muselo se bránit. Traoré našel centrem pouze připraveného Silvu.
     
    48
    Útočnou akci pařížského týmu rozjel Marco Verratti. Italský útočník ale nedokázal lépe najít rozběhnutého Mbappého a hosté o míč záhy přišli.
     
    49
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Rennes záhy po startu druhého poločasu otáčí stav na svou stranu! Už se zdálo, že hosté dokázali odrazit útok Rennes, ale po Camavingově centru s pověsil do vzduchu ROMAIN DEL CASTILLO a parádní hlavičkou umístil míč přesně k tyči.
    49. Romain Del Castillo - 2:1
     
    51
    PSG se snaží o rychlou odpověď, ale Marquinhos přenesl míč nepřesně na Draxlera a celá akce hostujícího celku se výrazně zpomalila.
     
    52
    Druhý poločas pokračuje v pekelném tempu. Bourigeaud byl v souboji s Verrattim příliš pozdě a musel si u postranní lajny pomoci nedovoleným zákrokem.
     
    53
    Mbappé kličkou obelstil Traorého, který také sáhl pouze k faulu. PSG se dostává do nebezpečného tlaku v okolí domácí branky.
     
    54
    Z místa přestupku centroval do pokutového území Ángel Di María. Argentinský kouzelník tentokrát našel na první tyči pouze připraveného Morela.
     
    55
    Rennes se rozhodně do obrany nezatahuje. Camavinga si obhodil Thomase Meuniera, který musel mladého záložníka zastavil jen za pomoci rukou. Meunier inkasuje žlutou kartu.
     
    56
    Alphonse Aréola musel opět zasahovat. Rennes pokračuje ve vynikajícím výkonu ve druhém poločase. Z úhlu se na hostující branku hnal Niang, ale Aréolu tentokrát neprostřelil.
     
    57
    Draxlerův centr dokázal zblokovat na rohový kop Bourigeaud. PSG pokračovalo v mírném tlaku od rohového praporku, ale skvěle zasáhl v malém vápně Salin.
     
    58
    Právě domácí gólman ale pořádně zválcoval Bourigeauda, který zůstal ležet v pokutovém území. Hlavní rozhodčí okamžitě přerušil hru.
     
    60
    Po hodině hry vede Rennes před domácím publikem nad PSG o jednu branku. Nyní navíc viděl žlutou kartu Marco Verratti za taktický faul ve středu pole.
     
    61
    Také Edinson Cavani se dostal do sporu s hlavním rozhodčím, ale tentokrát se to obešlo bez udělení žluté karty.
     
    62
    Pařížané po dlouhé době přitlačili soupeře do vápna. Draxler sice našel centrem Cavaniho, ten si ale chtěl míč ještě připravit hrudníkem ke střele, ale skvěle zapracoval v obraně Morel.
     
    63
    Na levé straně mohl útočit Faitout Maouassa. Po prudkém centru do vápna raději hrál jen na rohový kop Abdou Diallo.
     
    64
    Rennes dělilo od třetího zásahu jen několik centimetrů. Po rohovém kopu se opřel do míče Grenier, ale pokusem z první napálil jen vzdálenější tyč Aréolovy branky.
     
    65
    Také PSG zahrozilo. Narážečka Cavaniho s Mbappém byla o něco delší a toho využil k vyběhnutí proti akci soupeře Romain Salin.
     
    66
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Pablo Sarabia.
     
    67
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Thomas Meunier, přichází Colin Dagba.
     
    68
    Abdou Diallo vletěl do souboje s Gelinem pořádně tvrdě. Hlavní rozhodčí viděl jednoznačný faul hostujícího stopera a odpískal proti brance PSG.
     
    69
    Ani střídající Pablo Sarabia potřebnou přesnost do hry nevnesl. Naopak ztratil míč ve středu pole. Následně musel předvést žlutý faul Bernat.
     
    70
    Parádní průnikovou přihrávku předvedl Camavinga, který rozběhl Traorého. Ten zkoušel z velkého úhlu překvapit Aréolu, ale míč napálil jen vysoko nad branku.
     
    72
    Hosté mají obrovské potíže s rozehrávkou. Thiago Silva si musel několikrát vyměnit balon s Diallem, následně se přece jen dostal ke střele Mbappé, ale nebyl přesný.
     
    73
    Colin Dagba předvedl nebezpečný průnik od pravé postranní lajny, ale čistým skluzem ho dokázal ještě před vápnem zastavit Jérémy Morel.
     
    74
    Mbappé si pohrál s bránícím Traorém, poté spěchal s míčem do vápna, ale zpětnou přihrávku dal až příliš daleko od Cavaniho.
     
    75
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Romain Del Castillo, přichází Theoson Jordan Siebatcheu.
     
    76
    Domácí budou spoléhat na rychlé brejky. Po zisku míče startoval do útoku střídající Siebatcheu, ale prudkou přihrávku zastavil vracející se Bernat.
     
    77
    Po faulu na Camavingu domácí nespěchali s rozehrávkou. Na levé straně poté sebral balon pro sebe Maouassa, ale dále než několik metrů před vápno se nedostal.
     
    78
    Do velmi nebezpečné pozice se dostal Pablo Sarabia. Po vynikajícím zpracování do pohybu však pálil z místa pouze mimo tři tyče.
     
    79
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Benjamin Bourigeaud, přichází James Lea Siliki.
     
    79
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Julian Draxler, přichází Leandro Paredes.
     
    80
    James Lea Siliki se uvedl na trávníku vynikající pobídkou na Greniera. Domácí tým rozhodne pouze nehodlá bránit jednobrankové vedení v závěru zápasu.
     
    81
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Faitout Maouassa, přichází Sacha Boey.
     
    82
    Už to vypadalo, že Leandro Paredes bude pálit ze střední vzdálenosti, ale ještě se rozhodl přihrával na levou stranu, odkud následně nepřesně centroval Bernat.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Rennes i nadále drží překvapivé vedení nad PSG 2:1.
     
    84
    Nápor Pařížanů se lehce zvyšuje. Salin musel nepříjemnou střelu vytěsnit nad břevno, následný rohový kop si poté pohlídal Jérémy Morel.
     
    85
    Tlak francouzských mistrů i nadále stoupá. Po dalším rohovém kopu nebyl daleko od zakončení Mbappé, ale v malém pokutovém území se lépe zorientoval Gelin.
     
    87
    Bernat nedokázal u postranní lajny zpracovat dlouhou přihrávku a míč mu odskočil do zámezí. Rennes si může na chvíli oddechnout od bránění.
     
    88
    Dlouho se ale domácí u míče neudrželi. Po zisku Marquinhose se vydali do útoku hostujícího fotbalisté. Cavani se ale marně pokoušel zakončit přes Morela.
     
    89
    Siebatcheu ve středu pole přidržel za dres Paredese a vykoledoval si od rozhodčího žlutou kartu.
     
    90
    Thiago Silva padl do pořádně tvrdé střely Clémenta Greniera. Balon se od Silvy odrazil z hranice vápna až ke středovému kruhu. Následně byl faulován Siliki.
     
    90+1
    Příliš řečí k hlavnímu rozhodčímu měl Edinson Cavani, který vidí v nastaveném čase ještě žlutou kartu.
     
    90+2
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+3
    Tvrdý zákrok předvedl ve středovém kruhu také Leandro Paredes. Následně se seběhli hráči u hlavního rozhodčího, který se ale rozhodl střídajícího záložníka netrestat.
     
    90+4
    Po přetaženém centru se snažil zakončovat Juan Bernat, ale do pokusu mu vběhl Cavani. PSG ještě rozehrávalo rohový kop, ale Silva hlavičkoval jen daleko vedle branky.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Čtyři nastavené minuty uplynuly a zápas druhého kola Ligue 1 končí. Rennes na domácí půdě překvapivě přehrálo PSG 2:1.

    Pařížané v úvodu potvrzovali roli favorita, drželi dlouhé minuty míč pod kontrolou, ale první branková příležitost přišla s hlavičkou Cavaniho do tyče. Hosté se přece jen ujali vedení, když obrovskou chybu v domácí rozehrávce potrestal snadným doklepnutím do odkryté sítě Edinson Cavani. Už se zdálo, že půjde PSG do šaten s jednobrankovým náskokem, ale to byl nesměl Mbaye Niang těsně před pauzou najít volné místo u vzdálenější tyče Aréolovy branky.

    Záhy po změně stran se prosadil parádní hlavičkou Romain Del Castillo. PSG se dlouho nemohlo dostat do tlaku, až v samém závěru museli domácí fotbalisté bránit, ale k větší příležitosti favorizovaný celek nepustili.
     
    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:19. (22:57:28)

    Vít Schück

    Branky: 45. Niang (H. Traoré), 49. Del Castillo (Camavinga) – 38. Cavani

    Karty:   89. Siebatcheu (REN) – 45. Draxler (PSG), 55. Meunier (PSG), 60. Verratti (PSG), 69. Bernat (PSG), 90+1. Cavani (PSG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:6. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:19.
    Stade Rennes: Salin – H. Traoré, Da Silva (C), Gelin, Morel, Maouassa (81. Boey) – Bourigeaud (79. Siliki), Camavinga, Grenier – Niang, Del Castillo (75. Siebatcheu).
    Náhradníci: Mendy – Nyamsi, Boey, Johansson, Gboho, Siebatcheu, Siliki.

    Paris Saint-Germain: Aréola – Meunier (67. Dagba), Silva (C), A. Diallo, Bernat – Verratti, Marquinhos, Draxler (79. Paredes) – Mbappé, Cavani, Di María (66. Sarabia).
    Náhradníci: Bulka – Dagba, Paredes, Gueye, Choupo-Moting, Sarabia, Kouassi.

    Rozhodčí: Gautier – Danizan, Hebrard
    thejrc.org