Slavia B – Vltavín 4:1 (kon.) | Sparta B – Králův Dvůr 4:1 (kon.) | Plzeň B – Příbram B 1:0 (kon.)
Táborsko – Hostouň 4:1 (kon.) | Rakovník – Admira Praha 2:1 (kon.) | Štěchovice – Benešov 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (2:0)
FK Králův Dvůr
Neděle 18.08.2019, 10:20 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
    70. BALŠÁNEK - 4:1
     
    70
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Alespoň čestný úspěch hostujícího celku! Na zadní tyči si nabíhal hostující kapitán JAKUB BALŠÁNEK, který se do míče opřel pravou nohou, jeho rána pravou nohou směřovala přesně k přední brankové konstrukci.
    68. HORÁK - 4:0
     
    68
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! V krátkém časovém sledu tu máme další branku! Sparta opět kombinovala u pokutového území, přičemž se do malého vápna snesla další přízemní nabídka, kterou opětovně ve skluzu dopravil do branky aktivní DANIEL HORÁK.
    64. HORÁK - 3:0
     
    64
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Máme tady další branku domácích! Do pokutového území přiletěl další centr, ten si na malém vápně dokázal najít DANIEL HORÁK, který v pádu dopravil míč do branky, přičemž brankář Krček nestačil reagovat.
    41. PROKOPEC - 2:0
     
    41
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Domácí se přeci jenom dostávají do dvoubrankového vedení! Krček opět podržel svůj celek, avšak odražený míč si v pokutovém území dokázal najít RADIM PROKOPEC, který tvrdou ránou zamířil do odkryté branky.
    13. PROKOPEC - 1:0
     
    13
    Tým Sparta B právě vstřelil branku! Máme tady úvodní branku tohoto zápasu! Sparta se celkem dlouhou dobu nacházela u pokutového území soupeře, poté to sám na sebe vzal RADIM PROKOPEC, který se s míčem dostal do palebné pozice, odkud zamířil ke vzdálenější konstrukci.

    David Suchý

    Branky: 13. Prokopec, 41. Prokopec, 64. Horák, 68. Horák – 70. Balšánek


    AC Sparta Praha B: Kotek – Gabriel, Piško, Lischka, Dudl, Vácha (C) (69. Dao), Prokopec (82. Abdelkader)), Šimáček, Mareček, Juliš (69. Patrák), Horák (82. Ambler)
    Náhradníci: Sváta, Dao, Radwan, Ambler, Patrák, Konopásek

    FK Králův Dvůr: Krček – Zelenka, Hell, Novák, Blažek, Osvald (66. Šolaja), Beňo (73. Bouček), Balšánek (C), Kraus (46. Šebek), Procházka (57. Krejdl), Kůžel (85. Bíba)
    Náhradníci: Špicl – Bíba, Šolaja, Šebek, Bouček, Krejdl

    Rozhodčí: Urban – Benedikt, Tupý
    thejrc.org