Slavia B – Vltavín 4:1 (kon.) | Sparta B – Králův Dvůr 4:1 (kon.) | Plzeň B – Příbram B 1:0 (kon.)
Táborsko – Hostouň 4:1 (kon.) | Rakovník – Admira Praha 2:1 (kon.) | Štěchovice – Benešov 2:0 (kon.)
konec
AC Sparta Praha B
4:1 (2:0)
FK Králův Dvůr
Neděle 18.08.2019, 10:20 • TCM Strahov • Česká fotbalová liga (A) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím pražské Sparty, která svého soupeře porazila poměrem 4:1. Pražané měli v tomto utkání výrazně navrch, rozdíl ve skóre mohl být daleko větší. Králův Dvůr se alespoň dostal k čestnému snížení, avšak z jeho strany to nebyl vůbec ideální výkon. (12:09:40)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    88
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je rozhodnuto, ještě se dost možná bude něco málo nastavovat.
     
    87
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut. V posledních minutách sledujeme pasáž plnou nepřesností, která nenabízí nic vážnějšího.
     
    86
    Ambler to zkoušel hodně pohotovým pokusem, avšak Krček dokázal jeho zakončení zneškodnit. Následná dorážka pro změnu skončila v rukavicích brankáře.
     
    85
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Kůžel, přichází Jan Bíba.
     
    84
    Do kombinace se opět zapojil brankář Kotek, který si ve středu hrací plochy vybral volného Dudla. Druhý jmenovaný okamžitě vracel svojí přihrávku.
     
    82
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Radim Prokopec, přichází Radwan Abdelkader.
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází Daniel Horák, přichází Martin Ambler.
     
    80
    Po delší době byl zaměstnán také brankář Krček, který dokázal přízemní zakončení vykopnout pravou nohou. Následovat bude další rohový kop.
     
    79
    Aby toho nebylo málo, tak Sparta zahrávala rohový kop z pravé strany. Ani tato vzdušná nabídka nebyla zrovna povedená, hosté v poklidu zakročili.
     
    78
    Posléze dostal hodně prostoru za pokutovým územím domácí Patrák, který to zkoušel pravou nohou, avšak zakončení poslal pouze doprostřed branky.
     
    77
    Centr se nebezpečně snášel k hranici malého vápna, kde si naskakoval střídající Dao. Jeho hlavičkový pokus z těžké pozice nebyl vůbec povedený.
     
    76
    K pokutovému území se dostával Prokopec, který to zkoušel vzít sám na sebe, avšak následný centr odklidil protihráč na rohový kop, který rozehraje Mareček.
     
    75
    V pokutovém území číhal na zadní tyči Balšánek, jehož hlavičkový pokus směřoval vysoko nad branku. Domácí brankář Kotek tak nemusel zasahovat.
     
    74
    Na řadu přišel další odkop od domácí branky, přičemž brankář Kotek poslal dalekonosný pas na druhou polovinu, kde za sebe prodlužoval Šimáček.
     
    73
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází David Beňo, přichází Josef Bouček.
     
    72
    I po páté brance tohoto zápasu mají více ze hry domácí. Před malým momentem se ale povedlo zasáhnout Krejdlovi, který rozjíždí další kombinaci.
    70. BALŠÁNEK - 4:1

    David Suchý

    Branky: 13. Prokopec, 41. Prokopec, 64. Horák, 68. Horák – 70. Balšánek


    AC Sparta Praha B: Kotek – Gabriel, Piško, Lischka, Dudl, Vácha (C) (69. Dao), Prokopec (82. Abdelkader)), Šimáček, Mareček, Juliš (69. Patrák), Horák (82. Ambler)
    Náhradníci: Sváta, Dao, Radwan, Ambler, Patrák, Konopásek

    FK Králův Dvůr: Krček – Zelenka, Hell, Novák, Blažek, Osvald (66. Šolaja), Beňo (73. Bouček), Balšánek (C), Kraus (46. Šebek), Procházka (57. Krejdl), Kůžel (85. Bíba)
    Náhradníci: Špicl – Bíba, Šolaja, Šebek, Bouček, Krejdl

    Rozhodčí: Urban – Benedikt, Tupý
    ocianews.com