Benátky n/J – Sokolov 4:5 (kon.)
konec
HC Benátky nad Jizerou
4:5 (1:1, 2:3, 1:1)
HC Baník Sokolov
Pondělí 19.08.2019, 18:00Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Přesilovka se sice benáteckému týmu příliš nepovedla. Necelou minutu po jejím skončení se ale domácí hráči znovu dostávají na dostřel. Po pravé straně se prohnal Bittner, který vyčíhal vhodný okamžik k přihrávce na ADAMA DLOUHÉHO, jenž doklepl puk za Kuchařova záda. Asistence: Ladislav Bittner, Petr Kolmann.
     
    43:17
    Baník právě vstřelil branku!
    Na útočný výlet po pravém křídle se vydal PETR PŘINDIŠ, který střelou kolem Kolmannových nohou dostal puk k pravé tyči benátecké branky. Asistence: Jan Bečvář.
     
    39:59
    Baník právě vstřelil branku!
    Po dlouhé přihrávce se sice k puku neprobil Čurda, přesto ještě dokázal přistrčit puk MICHAELU ČEJKOVI, který přesně se sirénou svižnou střelou překonává Žajdlíka. Asistence: Martin Čurda.
     
    36:01
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Domácím se podařilo vyhrát buly Křepelkou na napřaženého PETRA KOLMANNA, na jehož střelu patrně Kuchař vůbec neviděl. Puk končí přesně u pravé tyče. Asistence: Jan Křepelka.
     
    24:23
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolovští hráči v přesilových hrách obrací stav zápasu. Po několika přihrávkách se ke kotouči dostal LUBOMÍR KOVAŘÍK, který roztáhl Žajdlíka a zasunul puk do branky. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    21:48
    Baník právě vstřelil branku!
    Právě v závěru této početní výhody sokolovští hráči vyrovnávají. Od modré čáry střílel Přindiš, do jehož střely vložil hůl LUBOMÍR KOVAŘÍK a Žajdlík registruje puk až ve své síti. Asistence: Petr Přindiš, Tomáš Rohan.
     
    21:02
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Na levé straně se uvolnil DANIEL ŠPAČEK, který rychlou kličkou do středu kluziště zmátl Kuchaře, který zůstal zkoprnělý stát na místě, domácí útočník jej pokořil tvrdou střelou kolem betonu. Asistence: Ondřej Chrtek.
     
    18:05
    Benátky nad Jizerou právě vstřelily branku!
    Parádní přihrávku Nika téměř přes celé hřiště přebral sokolovský odchovanec RADEK DUDA, který ujížděl sám na Kuchaře, jehož překonal střelou k pravé tyči. Asistence: Ján Niko.
     
    16:16
    Baník právě vstřelil branku!
    Hosté jsou za svoji aktivitu odměněni brankou. Po velice pěkné kombinaci našel Kverka před brankou najíždějícího JANA BEČVÁŘE, který procedil puk mezi Źajdlíkovými betony. Asistence: Jaromír Kverka, Martin Čurda.

    Ondřej Nejedlo

    Branky a nahrávky: 19. Duda (Niko), 22. Špaček (Chrtek), 37. Kolmann (Křepelka), 53. Dlouhý (Bittner, Kolmann) – 17. Bečvář (Kverka, Čurda), 22. Kovařík (Přindiš, T. Rohan), 25. Kovařík (Kverka), 40. Čejka (Čurda), 44. Přindiš (Bečvář)


    HC Benátky nad Jizerou: Žajdlík (Hrstka) – Hampl, Kolmann, Kunst, Buchtela, Žůrek, Niko, Fereta – Wiencek, Šír, Duda – Špaček, Chrtek, Šafařovský – Dlouhý, Bittner, Šeliga – Vomáčka, Křepelka.
    HC Baník Sokolov: Kuchař (Kašpar) – Přindiš, Vodička, M. Rohan, Přibyl, Bernáth, Zavřel – Kovařík, T. Rohan, Vracovský – Zadražil, Kuběna, Osmík – Švec, Stříbrný, Vrána – Kverka, Čejka, Bečvář – Čurda.

    Rozhodčí: Smitka, Wagner – Gabriel, Zmeškal

    Diváci: 110
    thejrc.org