Korona – Pogoň 0:1 (kon.)
konec
Korona Kielce
0:1 (0:1)
Pogoň Štětín
Pondělí 19.08.2019, 18:00 • Stadion Miejski, Kielce • Polská Ekstraklasa • 5. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný večer! (19:55:10)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 26:15.
     
    Je konec! Pogoň Štětín zvládl roli favorita a dokázal porazit Koronu Kielce těsně 1:0.Štětín totiž vstoupil do utkání velice aktivně a v 18. minutě se nádhernou střelou prosadil Sebastian Kowalczyk! Korona poté zlepšila svůj výkon, ale nemohla najít recept na důraznou obranu hostů. Stejný obraz hry pokračoval i po změně stran. Domácí se sice snažili hrát, ale o snahu vyrovnat je připravily zbytečné fauly.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Michal Gardawski se znovu hnal za prudkou přihrávkou na polovinu soupeře, nicméně jeden z obránců byl o něco rychlejší a odkopl míč do bezpečí.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Exekuce přímého kopu se ujal Michal Gardawski, jenže jeho technickou střelou zastavila pozorná zeď. Pro Štětín už to vypadá opravdu dobře.
     
    89
    Jakub Żubrowski si skvěle pokryl míč v blízkosti pokutového území a vybojoval pro domácí celek přímý kop ze skvělé pozice.
     
    88
    Další nedovolený zákrok domácích fotbalistů. Hráči Korony v posledních minutách ztrácejí nervy a dopouštějí se zbytečných faulů.
     
    87
    Střídání v týmu Pogoň Štětín: ze hřiště odchází Adam Buksa, přichází Soufian Benyamina.
     
    86
    Dante Stipica znovu vystihl nepřesnou rozehrávku Korony a s rozehrávkou rozhodně nespěchá. Hosté si hlídají náskok s velkým přehledem.
     
    85
    Michał Żyro se sice probil do pokutového území, jenže radost mu pokazil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. Ofsajd!
     
    84
    Michal Papadopulos hlavou prodloužil dlouhý nákop domácího brankáře. K prodlouženému míči se však neprobil nikdo v dresu domácího mužstva.
     
    83
    Sebastian Kowalczyk vybojoval faul na svou osobu na polovině domácího mužstva. Bude z toho přímý kop a cenné vteřinky k dobru.
     
    82
    Koroně se v posledních minutách vůbec nedaří v kombinaci. Domácí fotbalisté si nerozuměli ani na vlastní polovině a zakopli míč do autu.
     
    81
    Sebastian Kowalczyk se dral do pokutového území, kde se zbavil jednoho z obránců, jenže další zadák domácího celku jeho pokus zablokoval.
     
    80
    Daniel Dziwniel se dral za prudkou přihrávkou na levou stranu, jenže jeho zasekávačka byla opravdu nepovedená. Míč poté získala obrana Štětína.
     
    79
    Další hodně ostrá srážka! Na polovině Korony se srazili Michal Papadopulos a Zvonimir Kozulj. Oba hráči však mohou pokračovat ve hře.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 18. Kowalczyk

    Karty:   47. Papadopulos (KRN)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 7:6. Rohy: 5:0. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 26:15.
    Korona Kielce: Sokół – Gardawski, Tzimopoulos, Márquez, Dziwniel – Kovacević (C), Żubrowski – Zalazar (58. Pućko), Djuranović (58. Cebula), Pačinda (69. Żyro) – Papadopulos.
    Náhradníci: Kukić – Skrzecz, Sewerzyński, Gnjatić, Cebula, Arweladze, Żyro, Pućko, Lioi.

    Pogoň Štětín: Stipica – Bartkowski, Zech (63. Hostikka), Triantafyllopoulos, Nunes – Podstawski, Kozulj – Listkowski, Stec (9. Łasicki), Kowalczyk (C) – Buksa (87. Benyamina).
    Náhradníci: Bursztyn – Łasicki, Matynia, Smoliński, Hostikka, Wędrychowski, Spiridonovic, Benyamina, Manias.
    thejrc.org