Společná TK HC Škoda Plzeň a Akademici Plzeň (kon.)
konec
Společná tisková konference HC Škoda Plzeň a Akademici Plzeň

Pondělí 19.08.2019, 10:00 • Tiskové centrum, Home Monitoring Aréna • Tiskové konference
     
    Z dnešní tiskovky klubů HC Škoda Plzeň a Akademici Plzeň je to všechno, děkuji za pozornost a přeji krásný zbytek dne! (10:19:41)
     
    Tisková konference je u konce.
     
    Martin Straka (generální manažer HC Škoda Plzeň): „Vzájemné exhibiční utkání by se určitě v budoucnu někdy mohlo uskutečnit. Nápad je to určitě dobrý."
     
    Vilém Franěk (místopředseda Akademici Plzeň):
    „Za mě je hlavně výkop něčeho dlouhodobého, co bude postupně gradovat."
     
    Lucie Mužíková (marketingová manažerka HC Škoda Plzeň): „Aktivně se bude náš klub podílet na rozvoji univerzitního hokeje. Zároveň nebudeme bránit hráčům ani ostatním členům klubu v aktivní účasti u týmu Akademiků. A marketingově podpoříme Akademiky na klubových kanálech a v průběhu domácích utkáních."
     
    Vilém Franěk (místopředseda Akademici Plzeň):
    „Pro nás je to veliká čest a ocenění pro práci, kterou jsme do Akademiků vložili. Nyní jsme dali dohromady spolupráci se Škodovkou Plzeň, fenoménem v našem kraji, takže je to pro nás obrovský závazek, jen tak ze spolupráce nevystoupíme."
     
    Martin Straka a Vilém Franěk podepsali memorandum o spolupráci. Poté si zástupci klubů vzájemně předali dresy Akademiků a Škody.
     
    Lucie Mužíková (marketingová manažerka HC Škoda Plzeň): „Vedení Škodovky i hráči často chodí na zápasy Akademiků, v týmu působí řada bývalých indiánů. Jsem pyšná, že kluby mezi sebou podepíší memorandum o dlouhodobé spolupráci."
     
    Martin Straka (generální manažer HC Škoda Plzeň):
    „Jsme velice potěšeni, že jsme první extraligový tým, který podepíše memorandum s univerzitním týmem. Jsem šťastný, že se něco takového děje, na zápas univerzitního hokeje chodí i velké množství diváků. Akademikům moc držím palce."
     
    Tomáš Ceperko (hlavní trenér Akademici Plzeň):
    „Chtěl bych za celou organizaci Akademiků, že jsme moc rádi za spolupráci s HC Škoda Plzeň. Je to jistě velký krok nejenom pro plzeňskou oblast, ale i pro celou univerzitní hokejovou společnost v České republice. Věříme, že první kolo ligy odehrajeme v Home Monitoring Aréně, zároveň za doprovodu televizních kamer, to vše je ještě v jednání."
     
    Akademici nyní představují nové logo svého klubu, které vzniklo ve spolupráci s Fakultou umění a designu Západočeské univerzity.
     
    Vilém Franěk (místopředseda Akademici Plzeň):
    „Dobré dopoledne, moc díky, že je dorazili. Dnes podepíšeme společnou spolupráci, která bude velkým krokem kupředu pro celý univerzitní hokej. Akademici vstoupili do Univerzitní ligy, za což jsme moc rádi, je to krok k boření mýtů. Dnešní podpis spolupráce bude uznání, že hokejisté v budoucnu dokáží, že jsou skvělí lidé na svém místě. Tímto jim snad budeme pomáhat v životě a v budování kariéry."
     
    Společná tisková konference se týká oznámení memoranda o spolupráci mezi kluby HC Škoda Plzeň a Akademici Plzeň. Podepsáním memoranda se obě strany vyjadřují ke společnému zájmu na rozvoji univerzitního hokeje v Plzeňském kraji. Vzájemná spolupráce umožní sportovní realizaci hráčů, kteří po dovršení věku 18 let nenaleznou uplatnění v profesionálním hokeji v rámci struktur HC Plzeň, a to ve vazbě na absolvování vysokoškolského vzdělání a s neomezenou možností návratu hráčů do profesionálního hokeje a do struktur HC Plzeň. Účelem memoranda je zabezpečit podmínky pro vzájemnou spolupráci a nastavení parametrů umožňujících její dlouhodobý rozvoj.
     
    Společné tiskové konference se zúčastní
    Martin Straka, generální man. HC Škoda Plzeň,
    Lucie Mužíková, marketingová man. HC Škoda Plzeň, Vilém Franěk, místopředseda Akademici Plzeň,
    Tomáš Ceperko, hlavní trenér Akademici Plzeň.
     
    Hezké dopoledne, dámy a pánové, vítejte u sledování psaného přenosu z tiskové konference týmů HC Škoda Plzeň a Akademici Plzeň. Zástupci obou klubů se sejdou na této společné akci, aby fanouškům a hokejové veřejnosti představili novinky. Vy u toho nebudete chybět!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Jan Picka

    bahis siteleri