Liberec – IHA Florida 12:3 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
12:3 (4:1, 6:2, 2:0)
International Hockey Academy Florida
Středa 21.08.2019, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    Děkuji za pozornost a přeji pohodový večer. (20:12:38)
     
    Je konec. V poslední třetině už Tygři svého amerického soupeře tak trošku šetřili. Přesto přidali další dva góly a vítězí tak zcela drtivě 12:3.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:19
    Filip Kříž vystřelil zpoza kruhů těsně nad, svěřenci Richarda Loba a Václava Kočího pokračují v tlaku a aktivitě až do závěrečné sirény.
     
    58:47
    Tůmova křižná přihrávka od levého hrazení nikoho v bílém nenašla. Domácí se posléze vlastní nepřesností vyhánějí z útočného pásma.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Thorne – 2 min., nedovolené bránění).
     
    57:48
    Samual Romney vyvezl puk po pravé straně až do ofenzivní zóny. Sám vystřelil, mířil nicméně pouze do bočního oblouku Francovy pokladnice.
     
    57:26
    Jakub Hladík na modré čáře nic velkého nevymýšlel a jednoduše nahodil černou gumu proti brance. Smedley si poradil a lapačkou zareagoval včas.
     
    56:39
    Husso chtěl prostrčit touš mezi nohama Dvořáka, což se neukázalo jako šťastné řešení. Liberecký obránce totiž získal kotouč a hra se obrací.
     
    55:49
    Kilian Flobck mohl alespoň nepatrně upravit skóre ve prospěch svého celku. Jeho střelu zápěstím pod horní tyč ovšem Franc dobře vyškrábl vyrážečkou až do ochranné sítě!
     
    55:20
    Adam Měchura nabral rychlost, po pravém křídle se proháčkoval až do předbrankového prostoru, z poměrně ostrého úhlu mířil nad horní tyčku.
     
    54:36
    Trošku exhibiční akce domácích. Filip Kříž sám před bránou ještě posunul pryž na Milana Jobka, proti němuž se Smedley stihl přemístit.
     
    53:54
    Hosté nahodili puk za Francovu branku a střídají. Zapsali si tak další přesilovku, ve které pořádně neohrozili soupeřovu klec.
     
    52:59
    Na druhé straně Dvořák v oslabení touš až za Smedleyho pokladnici. Tomáš Trunda posléze střílel zpoza kruhů, Smedley proti němu vytáhl zdárný zásah lapačkou.
     
    52:23
    Suaverovo nahození od modré lajny bylo slabé. Francovi stačilo jednoduše nastavit beton a odrazit kotouč do rohu ledové plochy.
     
    52:11
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Šíma – 2 min., držení).
     
    51:44
    Kilian Flobck se nadechl k individuálnímu průniku. Škoda pro hosty, že v rozhodující moment ztratil plnou kontrolu nad kotoučem a nedošlo ke střele.
     
    51:29
    Bennet Rossmy moc pěkně využil volného prostoru, který se mu naskytl. Obhodil si bránícího Romneyho a bekhendem zaměstnal gólmana.
     
    50:58
    Rychlá akce akademie z Tampy skončila postavením mimo hru. Všichni už se chystají na buly v neutrální zóně.
     
    50:34
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (R.Buffalo – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Dvořák – 2 min., hrubost).
     
    50:17
    Filip Kříž se snažil po zavezení puku do rohu hřiště najít spoluhráče před brankou, jeho přihrávka se nicméně od brusle obránce odrazila pryč od Smedleyho.
     
    49:44
    Po další pohledné kombinaci Severočechů zakončoval z levé strany Jakub Hujer. Obránce mu však stihl klepnout do hole a touš skončil vysoko nad bránou.
     
    48:49
    Jeden z hostujících hráčů se troufale rozjel proti protihráči, ale přiřítil se k němu Jakub Hujer, který ho ukázkovým hitem položil na ledovou plochu.
     
    48:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla krásná akce! Šelmy svého soupeře zatlačily, jako kdyby hrály přesilovku. Matěj Leden míchal s kotoučem za bránou, až vyslal exkluzivní žabičku mezi kruhy. Tam operoval LUKA VODLAN, jenž po rychlém zpracování zamířil nechytatelně k tyči! Asistence: Matěj Leden.
     
    47:44
    Adam Měchura nemá dost a znovu se pokusil zapsat do listiny úspěšných střelců. Zakončení vyslané z území levého kruhu narazilo do Smedleyho břicha.
     
    47:18
    Apollon znovu osvobozuje svůj tým. Ten už bude přibližně za půlminutu zpátky v plném počtu.
     
    46:40
    Akademie z Tampy Bay se nechce nechat zatlačit a úspěšně vyhazuje kotouč mimo své obranné teritorium.
     
    46:10
    Filip Kříž si vzal puk v domácím obranném pásmu. Hezky se s ním prokličkoval takřka přes celé hřiště, mezi kruhy mu ale trošku ujel a zakončení postrádalo přesnost.
     
    45:42
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Lightning – 2 min., držení hole).
     
    45:33
    Liberečtí dorostenci disponují ponechanou výhodou a krouží útočným pásmem. K žádnému zakončení se zatím nedostali, Smedley zůstává v klidu.
     
    44:53
    Santeri Husso patří mezi nejaktivnější hráče amerického týmu. Nyní znovu prověřil France, jenž k zákroku úspěšně použil lapačku.
     
    43:46
    Utin Lightning objel domácí klec a přihrával ke druhé tyčce, kde čekal Palma-Sauzech. Tomu v nadějně vyhlížející situaci projela černá guma mezi nohama.
     
    43:05
    Liberec právě vstřelil branku!
    Američané si dávají vlastní gól a debakl je z jejich pohledu znovu o něco hrozivější. ONDŘEJ CULEK se snažil z pravého kruhu přihrát před branku. Lars Thoma sice nepustil kotouč k Culkově spoluhráči, smolně si jej nicméně kopl do vlastní klece!
     
    42:45
    Liberečtí si svojí aktivitou i v oslabení získali buly v ofenzivní zóně. Na něm sice uspěli hosté, jenže znovu se daleko neprokousali.
     
    42:17
    Utin Lightning mohutně napřáhl na modré čáře. Tomáš Trunda mu do projektilu obětavě zaklekl a nohou jej zblokoval.
     
    42:00
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Athavasopoulos – 2 min., nedovolené bránění).
     
    41:17
    Cody Thorne se po pravé straně prohnal do zajímavé příležitosti, měl ale u sebe těsně obránce a z kruhu nedokázal dostatečně kvalitně zakončit.
     
    40:57
    Tůma využil mantinel k vyhození puku do bezpečné zóny. Hosté musejí začít až od své vlastní branky.
     
    40:42
    Liberečtí vstupují do třetiny faulem. Jakub Hladík (LIB) si půjde odpočinout na trestnou lavičku za faul kolenem.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:41.
     
    Liberecká dominance v prostřední periodě narostla ještě do větších rozměrů. Severočeši vedou 10:3, Adam Měchura má na kontě hattrick a američtí hosté marně hledají protizbraně. Mezi oběma soupeři je zkrátka značný kvalitativní rozdíl. Uvidíme, kam se až skóre vyšroubuje.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:11
    Jakub Hujer vyhrál vhazování chytře sám pro sebe. Okamžitě hledal přes brankoviště volného spoluhráče, tomu ale puk projel těsně za čepelí.
     
    39:09
    Lukáš Plos zakončil svou jízdu po levé straně střeleckým pokusem, proti kterému nastavil Smedley lapačku a nechal přerušit hru.
     
    38:57
    Jakub Hujer dlouho úspěšně kličkoval útočným pásmem. Nakonec se vystavil do těsného ofsajdu, buly proběhne ve střední třetině.
     
    38:20
    Patzelt přihrál na pravý kruh Měchurovi. Ten zkusil vystřelit na Smedleyho betony, od nichž se kotouč odrazil mimo dosah domácích hokejek.
     
    37:12
    Vojtěch Duschka si nabruslil k tyčce. Puk se k němu skutečně dostal, přes rychle se přesouvajícího Smedleyho se ale skóre pro tentokrát nemění.
     
    36:45
    Kříž posílal kotouč mezi kruhy, tam si sjížděl Jobek, ve klíčový moment nicméně dobrou spoluhráčovu přihrávku nevyužil a promáchl.
     
    36:27
    Tygři probíhající přesilovku prozatím pojali spíše kombinačně. Smedleyho prověřil až od modré čáry svým nahozením Dvořák.
     
    35:31
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Palma-Sauzech – 2 min., nesportovní chování).
     
    35:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Mistr loňského ročníku dorostenecké extraligy v přesilovce zaokrouhluje počet gólů. Matěje Ledna na brankovišti Smedley nadvakrát vyčapal, následně si poradil také s přijíždějícím JAKUBEM MASAŘEM, jenže stejný hráč se pak dostal ještě k dorážce a napálil pryž pod břevno. Asistence: Matěj Leden.

    Následovaly trošku vyhrocenější situace, frustrace amerických chlapců je znát. Rozhodčí měli plné ruce práce.
     
    34:49
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Lightning – 2 min., nedovolené bránění).
     
    34:29
    Liberečtí znovu kombinují v ofenzivní zóně. Aktuálně se do zakončení příliš netlačí a soustřeďují svůj pobyt v blízkosti mantinelu.
     
    33:40
    Ethan Wongus se snažil prokličkovat do střelecké pozice, Vojtěch Duschka proti němu předvedl povedený hit a čistě ho poslal na led.
     
    32:49
    Meisel nabil křížem Jobkovi, proti jehož rychlé střele převedl Smedley výtečný zákrok ramenem. Šelmy si na desátý gól zatím musejí nechat zajít chuť.
     
    32:01
    Liberec právě vstřelil branku!
    Na světe je další gól! Opakovala se obdobná situace, jako při čtvrté trefě domácích. Tyč tentokrát nastřelil z pravého kruhu Hujer, akce však pokračovala, na druhém křídle napřáhl JAKUB DVOŘÁK a jeho dělovka prolétla kolem gólmanovy vyrážečky až do sítě!
     
    31:26
    Trunda přihrával z rohu před branku, kde očekával přítomnost Lukáše Plose. Ten se nicméně po předchozím střetu jen těžce zvedal z ledu a nemohl zakončit.
     
    31:06
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Culek – 2 min., držení).
     
    30:58
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Prick – 2 min., držení).
     
    30:43
    Palma-Sauzech mířil do zajímavé příležitosti, skvěle se s ním ale vrátil Jakub Hujer, jenž mu vypíchl kotouč přímo do Francovy lapačky.
     
    29:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    Český celek nicméně rázem odskakuje zpátky na rozdíl pěti tref! Jakub Masař přenechal touš do tandemu ADAMU MĚCHUROVI, který v plné rychlosti přebruslil obránce a obelstil nebohého Smedleyho bleskově provedeným blafákem do forhendu. Měchura tím kompletuje hattrick! Asistence: Jakub Masař.
     
    28:55
    International Hockey Academy Florida právě vstřelila branku!
    Lukáš Franc si ani nesáhl na puk a už jej je nucen lovit ze své sítě. Hezkou individuální akcí se prezentoval SANTERI HUSSO, jenž prosvištěl přes dva protihráče až na levý kruh a milimetrově přesnou ranou ke vzdálenější tyči upravuje na 3:7! Bez asistence.
     
    28:25
    A Čeněk Krátký nakonec střídá, mezi tyče se místo něj postaví Lukáš Franc.
     
    28:25
    Hujer ztratil kontrolu nad pukem na útočné modré čáře. Akademie z Tampy tak vyrazil do brejku, Wongus se tlačil do branky a kvůli kolizi s obráncem nepříjemně sestřelil Krátkého.
     
    27:42
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Vodlan – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Flobck – 2 min., hrubost).
     
    27:16
    Tygři se po inkasovaném gólu znovu chopili taktovky. Duschka musel vycouvat do střední zóny, domácí se však hned vrátili zpět do pásma a Duschkovo tečované nahození skončilo těsně mimo.
     
    26:00
    International Hockey Academy Florida právě vstřelila branku!
    Velice pohledná akce v podání amerického týmu znamená drobnou korekci skóre! KILIAN FLOBCK si s Ethanem Wongusem v přečíslení výborně vyměnili kotouč a první jmenovaný posléze přízemní střelou zamířil přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Ethan Wongus.
     
    25:19
    Tomáš Trunda si udělal z obránců floridské akademie tréninkové kužele a z levé strany prověřil Smedleyho. Ten nyní obstál a vyrazil puk mimo branku.
     
    24:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Obránce RICHARD PATZELT zažil skvělé střídání. Nejdříve parádní bombou od modré lajny vyprášil Smedleyho betony. Další rána z podobného místa už se mu paradoxně tolik nepovedla, hostující gólman si ovšem vybral slabou chvíli a lapačkou promáchl. Bez asistence.
     
    23:54
    Hra ve čtyřech na obou stranách českému mistrovi pochopitelně vyhovuje a drží se neustále v ofenzivní zóně. Tlak stále sílí.
     
    23:20
    Síly na ledě se vyrovnávají. I když Utin Lightning (IHF) příliš nechápe, proč míří na trestnou lavici, sudí jej tam posílají. Signalizuje se faul loktem.
     
    22:53
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Měchura – 2 min., napadení).
     
    22:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Demolice Američanů pokračuje! Další velký tlak libereckých dorostenců v útočném pásmu završila parádní křižná přihrávka od Mikuláše Jenčovského, po níž se do kotouče opřel z pravého kruhu bez přípravy ONDŘEJ CULEK a Smedley neměl šanci! Asistence: Mikuláš Jenčovský.
     
    22:10
    Pět gólů už Smedley dostal, od dalších jej zachraňují tyčky. Teď zacinkala po parádní střele Hujera, který si znovu sjížděl mezi kruhy.
     
    21:39
    Trunda bleskovou přihrávkou z otočky hledal před bránou Hujera. Ten číhal na velkou příležitost, touš mu však projel za bruslemi.
     
    20:39
    Pod Ještědem málem bylo ještě veseleji, Masař totiž využil chyby v rozehrávce a dostal do úniku Matěje Ledna. Tomu se puk při blafáku postavil na hranu a projel mimo branku.
     
    20:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jak domácí skončili úvodní třetinu, tak začali tu další. PETR GAJDA si mezi kruhy zpracoval přihrávku z levého křídla. První střelu na betony ještě Smedley vyrazil před sebe, tam se však dostal právě Gajda a snadno skóroval!
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:47.
     
    Úvodní část je za námi a liberečtí dorostenci vedou nad výběrem hokejové akademie z Tampy jednoznačně 4:1! Hostující celek zatím českému mistrovi vůbec nestačí a skóre plně vypovídá o obrazu hry. Uvidíme, zda se Američanům povede vrátit do zápasu, nebo jestli se z něj stane exhibice.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Další skvěle sehraná početní výhoda libereckých šelem! Hosty z Tampy se jim podařilo totálně rozhodit. Nejdříve zůstal před bránou úplně volný Duschka, jehož od zadního hrazení našel Masař. Alexander Smedley si dobře postavil klec, podruhé jej totiž zastoupila tyč.

    Hned o několik sekund později nicméně vystřelil z uctivé vzdálenosti Matěj Leden. U tyčky stojící JAKUB MASAŘ jeho pokus skvělou tečí sklepl přímo do sítě a domácí vedou už 4:1! Asistence: Matěj Leden.
     
    19:03
    Tygři hned zkraje další přesilovky zaměstnali Smedleyho. Tomu puk uvízl kdesi ve výstroji. Když se dlouho neobjevoval, přerušil rozhodčí hru.
     
    18:51
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Husso – 2 min., podrážení).
     
    18:16
    Lukáš Plos vypálil z mezikruží a za Smedleym se ozvalo cinknutí břevna! Skvělému Plosově projektilu scházely pouze centimetry...
     
    17:45
    Trunda předvedl další pohlednou kličkovanou. Hráči z Tampy jej položili na led, podle názoru blízko stojícího sudího se nicméně o faul nejednalo.
     
    16:47
    Tygři se znovu na poměrně dlouho usadili ve třetině. Tomáš Trunda se snažil drze proniknout před bránu, prohození mezi nohama beka se však nepodařilo.
     
    15:56
    Duschka si zkomplikoval rozehrávku. Romney na něm vybojoval puk, Duschka nicméně napravil své zaváhání a zastavil následnou přihrávku.
     
    15:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Parádní odpověď českého celku! Bennet Rossmy se chopil puku mezi kruhy, bekhendem jej zavezl do pravého kruhu a přihrál před branku. ADAM MĚCHURA pouze nastavil hůl a doklepl precizní přihrávku do sítě! Asistence: Bennet Rossmy.
     
    14:50
    Po vstřelené brance hosté z Tampy rázem ožili a drží se na kotouči. To vše ovšem bezpečně daleko od liberecké svatyně.
     
    13:54
    International Hockey Academy Florida právě vstřelila branku!
    Zničehonic máme sníženo! Tygři se nechali trošku vytáhnout, Kilian Flobck šikovně přenesl hru a SANTERI HUSSO svižnou střelou z prostoru mezi kruhy vymetl pavučinky v horním růžku Krátkého pokladnice. Asistence: Kilian Flobck.
     
    13:31
    Liberečtí zahrozili hned na startu oslabení, Jakub Hujer nasprintoval s pukem na čepeli do ofenzivní zóny a vypálil mimo.
     
    13:20
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Leden – 2 min., sekání).
     
    13:18
    V samotném závěru přesilovky to zkusil z levého kruhu Luka Vodlan. Smedley si proti jeho střele povyjel a ukryl ji v rukavici.
     
    12:27
    Tato početní převaha se zatím svěřencům Richarda Loba tolik nevede, nedaří se jim kombinace a hosté se pravidelně osvobozují.
     
    11:40
    Prick využil zaváhání Kříže a poslal touš do středního pásma. Liberečtí se nicméně okamžitě vrátili do třetiny.
     
    11:16
    Vyloučení v týmu International Hockey Academy Florida (Cichosz – 2 min., podrážení).
     
    10:59
    A mohlo to být už o tři branky, Jakub Hujer totiž zprava táhl akci dvou proti jednomu. Škoda, že individuální řešení proti Smedleymu neslavilo úspěch!
     
    10:14
    Američané zatím vůbec nemohou zachytit tempo, které mistr domácí dorostenecké soutěže nastolil. Hráči floridské akademie se marně dostávají i jen přes střední pásmo.
     
    09:44
    Luka Vodlan zkusil z mezikruží trefit neposedně se vrtící kotouč. Střela slovinského útočníka skončila poměrně vysoko nad horní tyčkou.
     
    09:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši diktují tempo hry a přidávají další trefu. Adam Měchura ujel po pravém křídle a předložil kotouč mezi kruhy PETRU GAJDOVI, jehož rána bez přípravy zaplula přesně k tyči marně se ohlížejícího Smedleyho! Asistence: Adam Měchura.
     
    08:35
    Jakub Masař obkroužil Smedleyho klec a přihrával do ohně na Filipa Kříže, jemuž projel touš pod čepelí. Stejně se ovšem pískalo postavení hráče v brankovišti.
     
    07:54
    Tygři se v přesilovce chovají dominantně. Až po minutě se hostům podařilo nasměrovat touš pryč z vlastního obranného pásma.
     
    07:19
    Lukáš Plos poslal sražený kotouč z mezikruží doprava a Jakub Hujer před poloprázdnou klecí floridské akedemie netrefil vůbec dobře!
     
    07:00
    Jackson Prick (IHF) naremploval jednoho z domácích borců na mantinel a inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    06:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Naprosto zasloužená odměna pro Tygry! ADAM MĚCHURA využil zaváhání hostů na útočné modré čáře. Utin Lightning se ho marně snažil zastavit, načež už měl před sebou Měchura pouze Smedleyho. Ten si vybral pořádnou dávku smůly, zakončení libereckého forvarda totiž vyrazil jen do jeho nohy, od níž černá guma putovala přímo za čáru! Bez asistence.
     
    05:36
    Liberec je zatím výrazně lepší. Smedley musel opět do práce, vhazovat se bude v blízkosti jeho svatyně.
     
    04:43
    První velká šance utkání. Jakub Hujer lišáckou přihrávkou do uličky nalezl před bránou volného Matěje Ledna, ten se snažil zasunout puk mezi nohy roztaženého Smedleyho, jenž odmítl kapitulovat!
     
    04:16
    Jakub Hujer si z pravé strany navedl touš mezi kruhy, pohlednou individuální akci pak zakončil ranou do lapačky gólmana.
     
    03:51
    Tůma se za domácí klecí skvěle vypořádal s atakem hned dvojice protihráčů. Po rychlém přechodu vpřed pálil Leden z levého kruhu do náručí Smedleyho.
     
    03:10
    Abraham Palma-Sauzech si jakožto obránce troufl na drzou kličku ve vlastním pásmu. Povedla se a akademie z Tampy míří kupředu.
     
    02:26
    Jackson Prick překvapil Krátkého dělovkou pomalu ze středního pásma. Maskovanému muži vypadl touš do brankoviště, ke svému štěstí nicméně nemusel čelit žádné dorážce.
     
    01:57
    Za potlesku solidně zaplněné tribuny byla střela jednoho z libereckých beků sražena vysoko do ochranné sítě, bude se vhazovat po levé ruce brankáře amerického celku.
     
    01:26
    Zatím se hraje bez přerušení, a to výhradně podle libereckých not. Domácí hokejisté znovu zaparkovali před Smedleym a roztáčejí kolotoč.
     
    00:36
    Jakub Masař v plné rychlosti vlétl do ofenzivní zóny a zpoza beka tvrdě vystřelil těsně nad ledem. Smedley předvedl solidní zákrok betonem.
     
    00:08
    Šelmy si to hned namířily do útočného pásma, o kotouč za brankou ale bojovat nemohly, signalizovalo se totiž postavení mimo hru.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Vše je připraveno. Liberec oblékl tradiční bílé dresy, hosté se představí v kombinaci modré a červené.
     
    Úvodní sestavy:

    Bílí Tygři Liberec: Krátký (Franc) – Hladík, Meisel, Tůma, Duschka, Patzelt, Šíma, Dvořák, Culek – Rossmy, Měchura, Gajda, Masař, Vodlan, Leden, Trunda, Hujer, Plos, Kříž, Jenčovský, Jobek.

    International Hockey Academy Florida: Smedley (Gemperle) – Romney, Apollon, Palma – Sauzech, Lightning, Athavasoupoulos, Thoma, Suaver, Buffalo Reminghton, Romney, Cichosz, Pricz, Flobck, Buffalo Rhodes, Wongus, Husso, Thorne..
     
    Úvodní vhazování je odloženo! Zápas by podle nejnovějších informací měl začít s hodinovým zpožděním, tedy v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje! Liberecké dorostence čeká velice zajímavé přípravné utkání, na ledě Home Credit Areny totiž přivítají výběr hokejové akademie z Tampy Bay. Svěřenci kouče Loba v přípravě zatím září, neprohráli ani jediný zápas a navíc v minulých dnech ovládli kvalitní mezinárodně obsazený turnaj.

    Soupeř ze Spojených států je samozřejmě trošku neznámou, dá se nicméně očekávat, že bude oplývat kvalitou. Jak souboj mezi týmy Bílí Tygři Liberec a International Hockey Academy Florida dopadne?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 7. Měchura, 10. Gajda (Měchura), 16. Měchura (Rossmy), 20. Masař (Leden), 21. Gajda, 23. Culek (Jenčovský), 25. Patzelt, 30. Měchura (Masař), 33. Dvořák, 36. Masař (Leden), 44. Culek, 49. Vodlan (Leden) – 14. Husso (Flobck), 26. Flobck (Wongus), 29. Husso


    Bílí Tygři Liberec: Krátký (29. Franc) – Hladík, Meisel, Tůma, Duschka, Patzelt, Šíma, Dvořák, Culek – Rossmy, Měchura, Gajda, Masař, Vodlan, Leden, Trunda, Hujer, Plos, Kříž, Jenčovský, Jobek.
    International Hockey Academy Florida: Smedley (Gemperle) – Romney, Apollon, Palma – Sauzech, Lightning, Athavasoupoulos, Thoma, Suaver, Buffalo Reminghton, Romney, Cichosz, Pricz, Flobck, Buffalo Rhodes, Wongus, Husso, Thorne.
    thejrc.org