Letňany – Kobra 2:5 (kon.) | Hvězda Praha – Ústí n/L 5:2 (kon.)
konec
HC Hvězda Praha
5:2 (1:1, 1:0, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pátek 23.08.2019, 16:00 • ZS Hvězda • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    59:29
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí se nakonec ještě gólově prosazuje. Dobré individuální akce z dnešního utkání zakončuje sólíčkem přes tři soupeře ŠEŠINA.
     
    58:07
    Hvězda právě vstřelila branku!
    A navíc přidává pátý gól, konkrétně JOSEF JURDA, jenž dostal skvělou nahrávku do prostoru mezi kruhy a svižnou střelou prostřelil Volkeho.
     
    56:03
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Rychlá dorážka před brankou a Hvězda přidává čtvrtou branku. JAKUB NAJMAN se rychle zorientoval v prostoru před Volkem a dorazil puk v přesilovce za čáru.
     
    41:32
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Hvězda se však přece jenom prosazuje. Rychlé nahrávky v početní výhodě 5 na 3 nakonec vedly ke střele Kulicha z levého kruhu a následné dorážky ADAMA SLAVATY z opačné strany. Asistence: Daniel Kulich.
     
    32:33
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Tlak Hvězdy však nakonec přece jenom v gól vyústil. Šrámek zavezl na pravém křídle puk do útočného pásma a križným pasem vybídl ke střele do odkryté klece JAKUBA TOPOLA. Asistence: Jiří Šrámek.
     
    13:11
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústí v přesilovce udeřuje a srovnává. Střelu Jeřábka od modré si v předbrankovém prostoru našel nejrychleji ADAM JANOUŠEK. Asistence: Jeřábek.
     
    11:58
    Hvězda právě vstřelila branku!
    Menší sekvence, kdy si oba týmy jen vyměňovaly puk ve středním pásmu, končí první brankou utkání. Zaslouženě ji dává Hvězda a to po kuriózní kombinaci. Nahrávka Slavíka se totiž od protihráče odrazila do výšky směrem k MATOUŠOVI NAJMANOVI, jenž ji ze vzduchu sklepl do branky. Asistence: Jan Slavík.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 12. Najman (Slavík), 33. Topol (Šrámek), 42. Slavata (Kulich), 57. Najman, 59. Jurda – 14. Janoušek (Jeřábek), 60. Šešina


    HC Hvězda Praha: Maličkay (Himl) – Searle, Najman J., Kulich, Zemchenkov, Kužel, Topol, Adamec, Lepáček, Černý, Šrámek, Slavata, Najman M., Slavík, Jeřábek, Jurda.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Kmoch) – Šešina, Jarábek, Štěpánek, Polata, Janoušek, Kušej, Tot, Čermák, Marel, Matloch, Hampl.
    thejrc.org