Miskolc – Cracovia 3:2 (kon.) | Poprad – Michalovce 2:3 (2:3 po s.n.)
konec
DVTK Jegesmedvék Miškovec
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
Comarch Cracovia
sk Pátek 23.08.2019, 15:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tatranský pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Najlepší hráči zápasu:

    Miškovec: Jesse Dudás
    Krakov: Ondrej Mikula (17:10:37)
     
    V samostatných nájazdoch bol úspešnejší DVTK Miškovec.
     
    Poslednú dvadsaťminútovku takticky lepšie zvládli hokejisti DVTK Miškovec. V priebehu 55. minúty sa podarilo presadiť Rodmanovi, ktorý spečatil prvé víťazstvo DVTK Miškovec na Tatranskom pohári 2019. Ešte uvidíme ako po každom zápase pomocné samostatné nájazdy.
     
    Koniec zápasu.
     
    59:56
    Jáchymova prvá delovka bola zblokovaná a následná tiež. Puk končí na ochrannej sieti, uvidíme ďalšie vhadzovanie pred Adorjánom.
     
    59:45
    Oddychový čas pre Krakov!
     
    59:36
    Až teraz sa brankár Kowalówka dostáva na striedačku. Po zakázanom uvoľnení sa bude vhadzovať pred Adorjánom.
     
    59:14
    Brankár Kowalówka sa síce pýtal z bránky, no nemohol tak učiniť, keďže zatiaľ sa puk pohybuje v obrannom pásme Cracovie.
     
    58:35
    Do individuálneho prieniku sa dostával Mark Miskolczi, ktorý prenikal po krídle, pokryl si puk, ale zakončoval už len nepresne.
     
    57:20
    Individuálne sa chcel v útočnom pásme presadiť Maciej Kruczek, ktorý prenikal cez medzikružie, no bol nakoniec zastavený.
     
    56:47
    Z pravého kruhu sa rozhodol páliť Vandane, ktorému však koncovka nevyšla a vôbec netrafil priestor bránky.
     
    56:06
    Sledujeme vylúčenie na oboch stranách. Michal Vachovec a Jesse Dudás dostávajú po dve minúty za hrubosť.
     
    55:36
    Krásne teraz zakombinovali hokejisti Cracovie. Bepierszcz naservíroval prihrávku pred bránku na hokejku Bartu, ktorý už bol sám pred Adorjánom, no zakončil len veľmi nedôrazne.
     
    55:00
    Miškovec dal gól!
    DVTK ide znovu v zápase do vedenia a ostáva posledných päť minút do konca tretej tretiny. DAVID RODMAN vyriešil situáciu veľmi jednoducho, pretlačil sa pred bránku a zblízka zakončil.
    Asistencie: László Ritó, Mathieu Tousignant.
     
    54:28
    László Ritó sa dostal do zakončenia spoza pravého kruhu. Jeho strelecký pokus bol zblokovaný a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    53:41
    Elegantne prenechal puk Ritó Magosimu na ľavom kruhu. Kowalówka situáciu pozorne sledoval, vykorčuľoval z bránky, aby zmenšil strelecký uhol a následne puk bezpečne zachytil.
     
    53:17
    Aleš Ježek sa dostal do menšej strkanice s Francisom Beauvillierom. Obaja sú vylúčení, dostávajú 2+2 za hrubosť.
     
    52:40
    Do prečíslenia dvoch proti jednému sa dostali hráči Miškovca. Siutáciu individuálne riešil Rodman, ktorý síce dlho mieril, ale napokon bránku zblízka vôbec netrafil.
     
    52:01
    S ubúdajúcimi sekundami cítiť z oboch strán väčšiu nervozitu. Zatiaľ je stav nerozhodný, vyrovnané je aj dianie na ľade.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 2. Beach, 8. Beach (Lovei, Galanisz), 55. Rodman (Ritó, Tousignant) – 35. Kapica (Vachovec, Ježek), 40. Mikula (Jáchym, Ježek)


    DVTK Jegesmedvék Miškovec: Adorján (Rajna) – Ross (A), Dudás, Láda, Vandane, Szirányi (C), Vojtkó, Goz – Rodman, Tousignant (A), Beauvillier – Beach, Harrison, Magosi – Miskolczi, Galanisz, P. Kiss – Ritó, Reszegh, Lovei
    Comarch Cracovia: Kowalówka (Kopřiva) – Kruczek (C), Bychawski, Jáchym, Ježek, Gula, Musiot, Rompkowski, Gajor – Bepierszcz (A), Kalinowski, Barta (A) – Kapica, Vachovec, Mikula – Drzewiecki, Domogala, Kamiński – Brynkus, Bryniczka, Dziurdzia

    Rozhodčí: Kalina, Tornay – Staššák, Knižka
    thejrc.org