Mannheim – Sparta 1:4 (kon.) | Füchse – Motor ČB 5:4 (3:2 po s.n.) | Mountfield HK – Eisbären 1:2 (kon.)
Kobra – China Golden Dragon 7:3 (kon.) | Kassel Huskies – K. Vary 3:2 (po s.n.)
konec
HC Kobra Praha
7:3 (3:1, 3:2, 1:0)
China Golden Dragon
Neděle 25.08.2019, 18:00 • Zimní stadion Kobra, Praha 4 (Braník) • Přípravné zápasy
Partner:
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. Na počtenou! (20:12:15)
     
    Dohráno! Čínský soupeř dnes s domácími hokejisty držel krok jen v první třetině, Pražané měli v následujících čtyřiceti minutách jasně navrch a svou převahu přetavili v další vítězství. Na domácí půdě jsou tak zatím v přípravě stále neporažení.
     
    Konec zápasu.
     
    58:44
    Lukáš Netolický (KOB) míří do kabin, po dvouminutovém trestu za krosček dostal ještě desetiminutový "osobák" za nesportovní chování po debatě se sudím.
     
    57:58
    Do konce základní hrací doby zbývá jen něco málo přes dvě minuty, o vítězi utkání už je rozhodnuto. Zápas se dohrává v relativně klidném tempu.
     
    56:36
    Michal Kučera za zvuku potlesku odjíždí v předklonu na střídačku, snad bude v pořádku. Přiznám se, že jsem neviděl, co k jeho potenciálnímu zranění vedlo.
     
    55:54
    Za Hanovou klecí se bojuje o kotouč, do tahanice je zapojeno hned několik borců z obou týmů. Uvidíme, na čí holi nakonec pryž chumel těl opustí.
     
    54:59
    Aleš Knesl prudkou dělovkou orazítkoval mantinel za soupeřovou svatyní. Střelám obou celků v posledních chvílích chybí notná dávka přesnosti.
     
    53:06
    Kobra před chvilku ubránila oslabení, teď si zase vyzkouší přesilovku. Za podrážení je na trestnou lavici vykázán Wang Chuxiong (CGD).
     
    52:59
    Li Mingjue prorazil za modrou čáru a pokusil se nahodit kotouč na klec, pryž ovšem jen proplachtila kolem levé tyčky a zastavila se až o mantinel.
     
    51:59
    Hokejisté Číny se usadit před soupeřovou klecí, obrana Kobry je ale vždy velmi rychle vyštípe zpět za modrou čáru. Langer má minimum práce.
     
    50:42
    Po dlouhé době se opět vylučuje, tentokrát na trestnou lavici míří hráč Kobry. Milan Antoš (KOB) si jede odpykat menší trest za podrážení.
     
    49:49
    Hosté chytli druhý dech, Langer má v posledních chvílích čím dál tím více práce. Herní projev se začíná velmi rychle srovnávat.
     
    48:55
    Zlatí draci se poprvé v průběhu třetí části na chvilku protlačili před Langera, ohrozit jeho klec se jim ovšem nepodařilo. Obrana Kobry celou akci rozbila včas.
     
    48:05
    Šteiner zkusil štěstí od modré čáry, pálil ale úplně mimo. Domácí se stále drží v útočném pásmu, ve třetí části se hraje prakticky jen na jednu branku.
     
    47:21
    Petrov zavezl kotouč do útočného pásma a nahrál Šebovi, s jehož následnou prudkou ranou měl Han problémy. Krásná akce domácí třetí formace.
     
    45:50
    Hraje se hlavně před svatyní Wanga Hana, Langer ve třetí třetině zatím nečelil snad ani jediné střele. Zajímavé, jak hosté po slibné první části s domácími úplně ztratili krok...
     
    44:31
    Postup hostů dopředu byl rozhodčími přerušen, jeden z čínských borců se totiž dostal do ofsajdu. Za chvilku tak uvidíme vhazování ve středním pásmu.

    Vojtěch Martinek

    Branky a nahrávky: 7. Heldák (Netolický), 11. Hlinka (Novák), 17. Šteiner (Hlinka), 22. Heldák, 38. Netolický (Smejkal, Heldák), 40. Netolický (Smejkal), 43. Heldák – 9. Kučera M. (Jiuyuan, Husárik), 34. Yuyang (Husárik), 35. Cheng (Jianing)


    HC Kobra Praha: Sochůrek (32. Langer) – Drahorád, Šteiner, Knesl, Valík, Šefl, Antoš – Novák, Hlinka, Šťastný – Smejkal, Netolický, Heldák – Petrov, Hrubý, Šeba.
    China Golden Dragon: Wang Han (Han Pengfei) – Husárik, Kučera J., Kučera M., Zhang Cheng, Li Hang, Yan Ruinan, Chang Jiuyuan, Hou Yuyang, Zheng Mingju, Si Hanwen, Han Yuhang, Li Mingjue, Guo Jianing, Ma Xiaoyu, Wang Xiaodong, Wang Chuxiong, Song Tiaren, Zhou Jinhao.

    Rozhodčí: Hrdlička – Dědek, Kotlík.
    bahis siteleri