Plzeň – Kladno 6:2 (kon.) | Ústí n/L – Mostečtí Lvi 5:0 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:0 (0:0, 2:0, 3:0)
Mostečtí Lvi
Úterý 27.08.2019, 18:10 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    Pro dnešek je to ode mne odsud z ústeckého zimního stadionu vše. Přeji vám hezký zbytek úterního večera a někdy příště na počtenou! (20:12:49)
     
    Dnešní utkání je u konce. Domácí tým byl v závěru velmi střelecky při chuti, díky čemuž si připsal konečnou výhru 5:0 po několika povedených samostatných šancích. Hosté se také snažili a měli také velké množství výraznějších, či méně výrazných střeleckých příležitostí. Ve všech případech si ale vylámali zuby na dnes naprosto bezchybném gólmanu Tomáši Svobodovi.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ani oslabení nezabránilo domácím od vstřelení páté branky! Po dlouhém nahození se ke kotouči dostal PAVEL GOTTFRIED, který tak přidává již pátou branku ústeckého týmu. Asistence: Jaroslav Šešina.
     
    58:34
    Slovan pokračuje ve čtyřech.
     
    58:27
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Jakub Tot – 2 min., krosček).
     
    57:48
    Přesilovka zadala opět Mostu příležitost usazení se v útočném pásmu. Hostující tým ji využil, navíc se snaží o ostřelování Svobody. Stále se jim to ale nedaří.
     
    56:34
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Richard Jarábek – 2 min., podrážení).
     
    56:20
    Ústečtí jsou viditelně při chuti a stále se drží v útočném pásmu.
     
    54:39
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Ústecké gólové hody pokračují! Po odrazu kotouče od gólmana se k němu s tečí dostal ADAM JANOUŠEK, který zvolil další rychlý nájezd, čímž překonal zaskočeného gólmana Mostu. Asistence: Ondřej Polata.
     
    53:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nakonec si ale JAN HAMPL spravil chuť gólovou trefou! Po Macelově vyslání se vydal zcela sám mezikružím do útočného pásma a z hranice brankoviště také ve velké rychlosti Kubíka překonal. Asistence: Jan Macel.
     
    52:57
    Jan Hampl si dnešní zápas za rámeček nedá. Už si stavěl hokejku k doklepnutí kotouče do odkrytého prostoru branky u pravé tyče, načež mu podjel puk pod hokejkou.
     
    52:16
    Kotouč stále patří do lvího držení. V tuto chvíli jsou ale Mostečané u vlastní branky, od které se nemohou dostat k průniku.
     
    51:58
    Domácí v plném počtu.
     
    51:14
    Hosté v plném počtu.
     
    50:50
    Ústečtí se ale dokázali dostat do rychlého brejku. Po nepřesné střele se ale obdobnou rychlostí museli vracet zpět, hájit pro změnu vlastní obranný prostor.
     
    50:19
    Hra čtyři na čtyři více svědčí mosteckým hráčům, kteří přidávají na svém důrazu v předbrankovém prostoru. Gólman Svoboda tak musí čelit řadě střel z prostoru těsně před ním.
     
    49:58
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Pavel Kušej – 2 min., hákování).
     
    49:32
    V další přesilovce už si Slovan počíná o něco důrazněji ve středním pásmu. Stále však má před sebou tvrdou obranu hostí.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 23. Polata (Stuchlý), 28. Janoušek (Tot), 54. Hampl (Macel), 55. Janoušek (Polata), 59. Gottfried (Šešina)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Svoboda (Volke) – Šešina, Stuchlý, Štěpánek, Jarábek, Tot – Janoušek, Gottfried, Macel, Matloch, Kušej, Hampl, Čermák.
    Mostečtí Lvi: Haspra (31. Kubík) – Hoffmann, Matys, Žižka, Žítek, Hodek, Kratochvíl, Dohnal, Vainer, Beran, Boháč, Řehoř, Leitner, Kitzberger, Uher, Heidenreich, Svoboda.

    Rozhodčí: Biedermann – Cícha, Grunt
    thejrc.org