Motor ČB – Linz 4:0 (kon.)
konec
Banes Motor České Budějovice
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
Steinbach Black Wings Linz
Středa 28.08.2019, 17:30 • Budvar Aréna (České Budějovice) • Motor Cup
Partner:
     
    57:51
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Risk s odkrytou klecí se hostujícímu celku nakonec nevyplací, když počtvrté inkasuje. Z velkého úhlu se trefil MARTIN BER8NEK a možná dal skóre dnešního urkání definitivní podobu. Asistence: Lukáš Endál, Jan Kloz.
     
    48:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor jde do tříbrankového vedení a výhře se tak zase o razantní krok přiblížil! Pavel Pýcha vystřelil od modré čáry, načež se v předbrankovém prostoru zorientoval JAN VESELÝ a rozradostnil budějovické fanoušky potřetí. Asistence: Jan Kloz, Pavel Pýcha.
     
    33:00
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A českobudějovičtí fanoušci se radují z druhé branky! Od zadního mantinelu se kotouč odrazil přímo pro MIROSLAVA HOLCE. Ten využil volného prostoru, napřáhl a z první poslal puk až do sítě za Loclertova záda! Asistence: Pavel Pýcha.
     
    11:33
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku utkání! Pavel Pýcha se díky Klozově přihrávce dostal do dobré střelecké pozice. Pak ale ještě lepší nahrávkou našel MARTINA NOVÁKA, a ten se pohotovou střelou do odkryté části klece nezmýlil. Asistence: Pavel Pýcha, Jan Kloz.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 12. Novák (Pýcha, Kloz), 33. Holec (Pýcha), 49. Veselý (Kloz, Pýcha), 58. Beránek (Endál, Kloz)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený, Plášil, Pýcha, Suchánek, Lytvynov, Pavel – Novák, Kloz, Endál – Karabáček, Gilbert, Doležal – Christov, Prokeš, Veselý – Beránek, Venkrbec, Holec.
    Steinbach Black Wings Linz: Kickert (Mocher) – Kragl, Rutkowski, Wolf, Roach, Finn, Altmann, Matzka – Lebler (C), McNeill, Woger – Kalus, Brucker, Gaffal – Kristler, Schofield, Umičevič – Leiler, Florek

    Rozhodčí: Pražák, Horáček – Zika, Polonyi
    thejrc.org