Letňany – Ústí n/L 4:7 (kon.)
konec
HC Letci Letňany
4:7 (0:3, 1:3, 3:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
Čtvrtek 29.08.2019, 15:15 • Ice Arena Letňany, Praha • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    To je z naší strany vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (17:19:13)
     
    Dnešní zápas je u konce! Slovan nakonec zaslouženě vítězí 7:4.

    Skóre otevřel ve 2. minutě gólovou trefou Macel, o osm minut později se gólově prosadil hostující Jarábek. Třetí ústecká branka padla po dorážce Harkabuse ve 14. minutě.

    Ve druhé třetině měli opět navrch hosté. Ve 27. minutě přidal čtvrtou severočeskou branku Matloch, pak ale přišlo snížení. Po obrovské chybě Volkeho se do prázdné branky ve 31. minutě prosadil Vorobyev. O pět minut se opět radovali hosté, když se gólově podruhé v dnešním zápase prosadil Harkabus. Tři sekundy před koncem navíc přidal šestou ústeckou branku Macel.

    Do třetí třetiny vstoupilo domácí mužstvo jako proměněné. Ve 49. minutě přidal druhou letňanskou branku Hlaváč, v 51. minutě pak na něj navázal Zrcek. V 52. si sice hosté pojistili vítězství po gólové trefě Čermáka. Poslední slovo měli ale domácí Letci, v 56. minutě se po gólové lahůdce prosadil Stránský.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Další obrovská šance pro Ústí! Gottfried tentokrát orazítkoval pravou tyč!
     
    58:44
    Obrovská šance pro Ústí! Gottfried si sjel na hranici levého kruhu, odkud vypálil do levé tyče, od té se puk odrazil ven z branky! Chyběli milimetry, aby severočeský střelec přidal dvanáctou branku dnešního utkání!
     
    58:26
    Hostující brankář Volke má teď napilno, nejdříve musel zneškodnit samostatný únik Končela, pak musel zasáhnout proti razantní střele od modré.
     
    58:00
    Zbývají dvě minuty do konce základní hrací doby.
     
    57:50
    Po buly ihned Šešina vypálil z příklepu od modré, Habart si ale s jeho pokusem poradil.
     
    57:44
    Adam Janoušek si povedeně sjel z pravé strany do středu hřiště, kde přes obránce vypálil na domácí branku. Svou střelu zamířil pouze doprostřed branky, kde si s ní poradil Habart.
     
    57:19
    Střelu Stuchlého od modré lajny srazil nohou jeden z obětavých obránců, který navíc málem založil parádní letňanský brejk.
     
    56:29
    Po zákroku domácího brankáře je hra přerušena, vhazovat se bude po jeho levici.
     
    56:18
    Domácí v plném počtu.
     
    55:47
    Hosté v plném počtu.
     
    55:24
    Letňany právě vstřelily branku!
    Tak to byla hokejová paráda! MATYÁŠ STRÁNSKÝ obraně vybojoval puk, když odstrčil jednoho z útočících hráčů a přes celé hřiště po lajně zaspurtoval až do útočné třetiny, kde se prosmýkl okolo posledního obránce, protlačil se před hostující branku a jednoduchou dlouhou kličkou poslal puk za záda pomalu se přesouvajícího se Volkeho! Bez asistence.
     
    54:18
    Domácí přesilovka trvala pouze deset sekund. Na trestnou lavici odchází další hráč, hrát se tak bude opět pouze v osmi lidech v poli.
     
    54:18
    Vyloučení v týmu HC Letci Letňany (Riley – 2 min., držení).
     
    54:08
    Domácí v plném počtu.
     
    53:45
    Počet hráčů na ledě se vyrovnává, necelou půlminutu se bude hráč 4 na 4!
     
    53:45
    Vyloučení v týmu HC Slovan Ústí nad Labem (Štěpánek – 2 min., podrážení).

    Libor Kokoška

    Branky a nahrávky: 31. Vorobyev, 49. Hlaváč (Riley), 51. Zrcek (Pejchal), 56. Stránský – 2. Macel (Gottfried, Čermák), 10. Jarábek (Hampl, Janoušek), 14. Harkabus (Janoušek, Tot), 27. Matloch (Hampl), 36. Harkabus (Janoušek), 40. Macel (Gottfried), 52. Čermák (Šešina, Gottfried)


    HC Letci Letňany: Habart (Fürst) – Kloutvor (C), Riley, Stránský – Kříž, Souček, Hlaváč, Vorobyev, Pejchal (A), Zrcek, Jelínek (A), Končel, Fencl
    HC Slovan Ústí nad Labem: Kmoch (21. Volke) – Šešina, Štěpánek, Jarábek, Macel – Tot, Gottfried, Janoušek, Stuchlý, Harkabus, Kušej, Čermák, Matloch, Hampl
    thejrc.org