Southampton – Manchester Utd. 1:1 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 1:0 (kon.) | Chelsea – Sheffield Utd. 2:2 (kon.)
Leicester – Bournemouth 3:1 (kon.) | Manchester City – Brighton 4:0 (kon.) | Newcastle – Watford 1:1 (kon.)
West Ham – Norwich 2:0 (kon.) | Burnley – Liverpool 0:3 (kon.)
konec
Leicester City
3:1 (2:1)
AFC Bournemouth
Sobota 31.08.2019, 16:00 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, díky za pozornost a někdy příště na počtenou! (18:00:46)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:11.
     
    Je dobojováno, Leicester dnes podal velice solidní výkon a i po čtvrtém kole nového ročníku Premier League zůstává neporažen. Lišky se dostaly do vedení zásluhou rozjetého Jamieho Vardyho, už za tři minuty ale srovnal Callum Wilson. Domácí si ztracený náskok vzali zpět ještě před přestávkou, tentokráte přesně mířil Youri Tielemans. Ve druhé půli už svěřenci trenéra Rodgerse dominovali. Měli hned několik gólových příležitostí, nakonec se ale ujala pouze jedna, když se znovu prosadil Jamie Vardy.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Domácí se dostali do situace dvou proti dvěma. Demarai Gray to vzal na sebe, nejprve prováhal ideální moment pro zakončení a trefil pouze Cooka, o chvíli později jej vychytal Ramsdale.
     
    90+5
    Po faulu na polovině hřiště poslal balon až do šestnáctky Ryan Fraser, nikdo z jeho kolegů se ale ve vzduchu neprosadil, nebezpečí naopak odvrátil Pereira.
     
    90+4
    Až nyní se Lišky opravdu zatáhly a pouze odolávají tlaku ze strany Cherries. Zatím jim to nečiní vážnější problémy, hosté už působí trochu odevzdaným dojmem.
     
    90+3
    Fraser jen tak nazdařbůh napálil míč na hranici pokutového území, kde Solankemu v souboji s Ndidim chyběl krok k tomu, aby mohl vymyslet něco zajímavého.
     
    90+2
    Gray udržel balon na svých kopačkách a poslal kupředu Choudhuryho. Ten se pokoušel kombinovat s Chilwellem, ovšem vzájemně si neporozuměli.
     
    90+1
    Utkání se nám, i přes velkou nespokojenost z ochozů King Power Stadium, ještě trochu protáhne. Pokud se ale nic nezmění, Leicester pohodově dokráčí k výhře.
     
    90
    Nastavovat se bude hned sedm minut.
     
    89
    Youri Tielemans zvolil úplně opačnou taktiku, když si ve vzdálenosti zhruba pětatřiceti metrů od branky nachystal míč na střelu a poslal jej nad horní tyč.
     
    88
    Gray si udělal z obránců soupeře tréninkové kužely, poté se ale rozhodl nikam zbytečně nepospíchat a raději trochu zklidnil hru pasem pro Choudhuryho.
     
    87
    Jamie Vardy dnes hraje skvělé utkání. Nyní znovu aktivně napadal rozehrávajícího Mephama, a donutil jej tak k nepřesnému pasu na Frasera. Aut pro Foxes.
     
    86
    Střídání v týmu Leicester City: ze hřiště odchází James Maddison, přichází Christian Fuchs.
     
    85
    Individuálně se zkoušel prosadit Philip Billing, v souboji těžkých vah obou týmů ale nestačil na Wifreda Ndidiho, který předvedl povedený obranný zákrok.
     
    84
    Lišky drží balon na svých kopačkách a svého soupeře stále nepouští k rozpoutání závěrečného náporu. Chilwell a Söyüncü mají na rozehrávku spoustu času.
     
    83
    Ibe si znovu naprosto zbytečně zkomplikoval situaci, když se s balonem vrátil na vlastní polovinu. Měl štěstí, že Maddison to ve vzájemném souboji přehnal s důrazem a fauloval.

    Vojtěch Tůma

    Branky: 12. Vardy (Chilwell), 41. Tielemans (Vardy), 73. Vardy (Tielemans) – 15. C. Wilson (Fraser)

    Karty:   40. Albrighton (LEC) – 21. Billing (BTH), 32. Lerma (BTH), 69. C. Wilson (BTH)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 5:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:5. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 9:11.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, Söyüncü, J. Evans, Chilwell – Ndidi – Albrighton (64. D. Gray), Maddison (86. Fuchs), Tielemans, H. Barnes (71. Choudhury) – Vardy.
    Náhradníci: D. Ward – Justin, Fuchs, D. Gray, Choudhury, Praet, Ayoze Pérez.

    AFC Bournemouth: Ramsdale – Mepham, S. Cook (C), Aké – A. Smith (64. Ibe), Lerma, Billing, Fraser – H. Wilson (64. Solanke), C. Wilson, J. King (79. Surman).
    Náhradníci: Boruc – Rico, Stacey, Simpson, Surman, Ibe, Solanke.

    Rozhodčí: Peter Bankes – Peter Kirkup, Derek Eaton

    Diváci: 31 613
    thejrc.org