Bayern – Mohuč 6:1 (kon.) | Freiburg – Kolín nad Rýnem 1:2 (kon.) | Leverkusen – Hoffenheim 0:0 (kon.)
Schalke – Hertha 3:0 (kon.) | Wolfsburg – Paderborn 1:1 (kon.) | Union Berlín – Dortmund 3:1 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
6:1 (2:1)
1. FSV Mohuč 05
Sobota 31.08.2019, 15:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12. (17:24:07)
     
    Šedesát nastavených sekund uplynulo a zápas končí. Bayern přejel na domácím trávníku Mohuč 6:1!

    Mnichovský tým sice vstoupil do zápasu podle očekávání s velkým nasazením, ale do vedení se dostali hosté. Po centru Pierre-Gabriela využil lehkého zaváhání Benjamina Pavarda Jean-Paul Boëtius. Bayern se poté nadechl k velkému tlaku, ale na vyrovnání se načekal až těsně před poločas, kdy centru Perišiće zužitkoval Pavard. Ještě v nastaveném čase poté zavěsil parádní ránou přes zeď David Alaba.

    Po změně stran se rozjel ofenzivní kolotoč. Na 3:1 zvyšoval parádní hlavičkou pod břevno Ivan Perišić. Po rohovém kopu uklidil balon do sítě také Kingsley Coman. Deset minut před koncem zužitkoval Müllerovu přihrávku Robert Lewandowski, který prostřelil bezmocného gólmana Mohuče. Na konečných 6:1 poté upravil Alphonso Davies, který pouze doklepl míč do prázdné branky po přihrávce Thomase Müllera.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase jednu minutu.
     
    90
    Bayern už se po brankové smršti tolik netlačí do útoku. Souhra Mohuče ale vázne už ve středu pole a tak se balonu ujal opět Joshua Kimmich. Domácí mohou dohrát zápas s míčem pod kontrolou.
     
    89
    Bote Baku nebyl v zápasu příliš vidět, ale nyní se připomněl na trávníku. Průnikovou přihrávkou oslovil Szalaie, ale maďarský útočník byl obsazen hned dvojicí soupeřů.
     
    88
    Aaron Martín rozjel útočnou akci Mohuče podél levé postranní lajny. Se španělským bekem si narazil Malong, dále už ale postup hostů nepokračoval.
     
    86
    Také Mohuč se ještě pokusila útočit. Malong postupoval směrem na Neuera, ale ještě v dostatečné vzdálenosti od branky zakročil Benjamin Pavard.
     
    85
    Bayern se i nadále snaží útočit. Davies si narazil s Müllerem, poté proskočil do vápna, kde ho ale o balon připravil čistým způsobem Moussa Niakhaté.
     
    84
    Střídání v týmu 1. FSV Mohuč 05: ze hřiště odchází Karim Onisiwo, přichází Jerry St. Juste.
    82. Alphonso DAVIES - 6:1
     
    82
    Bayern právě vstřelil branku!
    Bayern v závěru rozebírá obranu Mohuče! Po lobu do pokutového území už mohl pálit Thomas Müller, ale kolem brankáře hostujícího celku postrčit balon na zcela volného ALPHONSE DAVIESE, který už měl poté velmi snadno úlohu dopravit míč do zcela prázdné branky.
     
    81
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Thiago Alcântara, přichází Mickaël Cuisance.
    80. Robert LEWANDOWSKI - 5:1
     
    80
    Bayern právě vstřelil branku!
    Také na ROBERTA LEWANDOWSKÉHO se dostalo. Na pravé straně měl spoustu prostoru pro průnik do vápna Thomas Müller. Tentokrát ale místo střely ještě zvolil přihrávku na střed šestnáctky, kde si zpracoval míč polský snajpr a prudkou ránou překonal Müllera.
     
    79
    Žlutou kartu dostává Pierre Malong (1. FSV Mohuč 05).
     
    78
    S Kimmichem si narazil David Alaba, poté se rakouský bek dostal rychlostně před Martína, ale do pokutového území nedokázal prolétnout kolem Niakhatého.
     
    76
    Žlutý trest vidí také Thiago Alcanatara, který zadržel Pierrea Malonga u středového kruhu. Bayern bude muset ještě přidat pokud nechce nechat soupeře rozehrát.

    Vít Schück

    Branky: 38. Pavard (Perišić), 45+1. Alaba, 56. Perišić (Pavard), 65. Coman (Kimmich), 80. Lewandowski (T. Müller), 82. A. Davies (T. Müller) – 8. Boëtius (Pierre-Gabriel)

    Karty:   21. Kimmich (BAY), 75. Lucas Hernández (BAY), 76. Th. Alcântara (BAY) – 34. Niakhaté (MAI), 45. Hack (MAI), 79. Malong (MAI)


    Držení míče: 67 % : 33 %.
    Střely na branku: 10:4. Střely mimo: 7:1. Rohy: 10:1. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 16:12.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, Süle, Lucas Hernández, Alaba – Th. Alcântara (81. Cuisance), Kimmich, Coutinho (70. T. Müller) – Perišić (69. A. Davies), Lewandowski, Coman.
    Náhradníci: Ulreich – Javi Martínez, Cuisance, J. Boateng, Goretzka, A. Davies, Gnabry, Tolisso, T. Müller.

    1. FSV Mohuč 05: F. Müller – Pierre-Gabriel, Niakhaté, Hack, Aaron Martín – E. Fernandes, Baku, Latza (C) (46. Malong) – Onisiwo (84. St. Juste), Boëtius, Burkardt (57. Szalai).
    Náhradníci: Zentner – Malong, St. Juste, Awoniyi, Öztunali, Maxim, Quaison, Brosinski, Szalai.

    Rozhodčí: Schmidt – Günsch, Assmuth
    thejrc.org