Jablonec B – Liberec B 3:2 (kon.) | Zbuzany – Teplice B 3:1 (kon.) | Přepeře – Chlumec n/C 1:3 (kon.)
Ml. Boleslav B – Velvary 2:2 (4:5 po pen.) | Živanice – Brozany 1:0 (kon.)
konec
FK Přepeře
1:3 (0:1)
FK Chlumec nad Cidlinou
Sobota 31.08.2019, 10:30Česká fotbalová liga (B) • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji Vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:22:22)
     
    Dnešní utkání sleduje 150 diváků.
     
    A je konec! Dnešní utkání nakonec zaslouženě ovládli hostující hráči, kteří zvítězili 3:1 a berou tři body do tabulky z venkovního hřiště. V druhém poločase se dvakrát za hosty prosadil Tomáš Bastin, jenž se ukázal jako správný kapitán a nasměřoval svůj tým k výhře. Na druhé straně stihl už jen snížit střídající Martin Ježek. Přepeře v zápase dvakrát trefili brankovou konstrukci, ale v utkání byly horším týmem.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Utkání už se spíše dohrává. O vítězi dnešního zápasu už je nějakou dobu jasno, navíc Chlumec nad Cidlinou drží míč na svých kopačkách.
     
    90+1
    Gólová šance u ba druhé straně! Střídající Jakub Veselský šel z úhlu na gólmana. Chtěl ho propálit silou, ovšem Hyka předvedl velmi dobrý zákrok a míč vyrazil!
     
    90
    No, a po něm ještě klidně mohlo přijít drama na stadionu v Přepeřích! Domácí hráč totiž napřáhl, jenže balón se odrazil znovu jen od tyče. To je dnes už podruhé na domácí straně!
     
    89
    Místo velkého náporu domácího týmu se u míče drží ten hostující. Domácí obránce se však prezentoval velmi dobrým obranným skluzem, čímž založil útok.
     
    88
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Jan Novotný, přichází Jakub Veselský.
     
    88
    Jenže ta skončila rychleji, než vlastně začala. Rozhodčí si totiž všiml nějakého faulu v šestnáctce a hostující tým má znovu k dispozici odkop od brány.
     
    87
    Hráč domácího celku byl nyní sestřelen na útočné polovině. Faul je odpískán, ovšem karta žádná nepřišla. Standardka pro domácí mančaft.
     
    86
    Nyní domácí reklamovali hru rukou, ale hlavní rozhodčí byl velmi blízko celé situaci a jakékoliv hraní rukou rezolutně odmítl. Čas domácím rychle plyne.
     
    85
    Ti se sice dostali do zajímavé situace, kdy odkopával hostující obránce míč z čáry, ale veškeré vzrušení bylo znovu předčasné. Byl totiž odpískán ofsajd.
     
    84
    Tentokrát z něj žádné nebezpečí nevzniklo, ale Chlumec nad Cidlinou ukrojil další dvě minuty z dnešního zápasu. Nyní se však dopředu ženou domácí.
     
    83
    Hosté pokračují ve své aktivní hře. Po krátkém obléhání šestnáctky se dostali ke střele, avšak ta byla sražena na rohový kop. Z toho už hosté dnes skórovali.
     
    82
    Střídání v týmu FK Chlumec nad Cidlinou: ze hřiště odchází Tomáš Bastin, přichází Martin Kosař.
    81. JEŽEK - 1:3
     
    81
    Přepeře právě vstřelily branku!
    Domácí se v tomto zápase poprvé prosazují, ale s případnými body to dnes budou mít ještě velmi složité. Na centr si naskočil střídající MARTIN JEŽEK, jenž rozvlnil síť za Dundou.
     
    79
    Domácí se nemohou dostat k ničemu. Spíše jen přitvrdili a faulují svého soupeře. Ten nadále vede o tři branky a dnes si nejspíše připíše tři body.

    Denisa Józsová

    Branky: 81. Ježek – 38. Havel, 51. Bastin, 71. Bastin

    Karty:   49. Venc (PRP), 55. Novotný (PRP), 77. Díl (PRP) – 30. J. Labík (CCN), 62. Havel (CCN), 77. T. Labík (CCN)


    FK Přepeře: Hyka – Novotný, Venc, Nesvadba (K), Tvaroha, Pavlata, Jarosz (64. Ježek), Novotný (64. Krasnický), Volf, Díl, Synek.
    Náhradníci: Vlach, Ježek, Krasnický, Ma. Sedláček, Mi. Sedláček, Elbel, Kumprecht.

    FK Chlumec nad Cidlinou: Dunda – Havel, Kopáč, T. Labík, Žahourek (46. Špidlen), Koubek, Veselka, Kučera (78. Korba), J. Labík, Novotný (88. Veselský), Bastin (K) (82. Kosař).
    Náhradníci: Korba, Jarkovský, Petr, Kosař, Veselský, Špidlen.

    Rozhodčí: Vyhnanovský – Matějček, Kvítek

    Diváci: 150
    thejrc.org