Kunlun – Ufa 4:3 (3:2 po s.n.) | Novosibirsk – Chabarovsk 2:1 (kon.) | Barys – Vladivostok 1:3 (kon.)
Jokerit – Omsk 1:3 (kon.) | CSKA Moskva – Kazaň 3:2 (kon.)
konec
Barys Nur-Sultan
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
Admiral Vladivostok
Úterý 03.09.2019, 15:30 • Kazachstan Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Martin Bakoš 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:55 (17:58:19)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:15.
    Zblokované střely – 11:19.
    Vyloučení – 7:7.
    Využití přesilovek 1/7 – 2/7.
    Vhazování – 41:25.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Admiralu, který svého soupeře porazil poměrem 3:1. Domácímu celku se podařilo snížit na rozdíl jediné branky, načež měl i nadále více ze hry, avšak vyrovnání se nakonec nepovedlo. Naopak do prázdné branky zamířil hostující Střelcov, který rozhodl o osudu tohoto zápasu.
     
    Konec zápasu.
     
    59:30
    Domácí to opět zkoušejí bez brankáře!
    59:05 Vasilij STRELCOV - 1:3
     
    59:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! Barys to zkoušel bez brankáře, nicméně krátce za modrou čárou vyhrál souboj o puk hostující VASILIJ STRELCOV, který velice přesně poslal puk do odkryté branky.
    Asistence: Oleg Lomako.
     
    58:06
    Ve vzduchu se podařilo zasáhnout pozornému Ostrovskimu, který poslal puk do bezpečí. Admiral se tak stačil zformovat, což vedlo k narušení další akce soupeře.
     
    57:21
    Bary se na dlouhou dobu usadil v pásmu soupeře. Svedberg opět zkoušel nahazovat do přehuštěného prostoru, avšak žádný ze spoluhráčů nahrávku netečoval.
     
    55:21
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Kirill Ďjakov – 2 min., podrážení).
     
    54:07
    Od modré čáry zkoušel své štěstí obránce Semjonov, který pouze orazítkoval beton hostujícího brankáře. Do konce zápasu zbývá něco málo kolem pěti minut.
     
    53:09
    Další útočná snaha Nur-Sultanu skončila ještě před červenou čárou, do přihrávky totiž vložil hokejku hostující Ibatullin. Admiral pouze vyhodil kotouč.
     
    52:01
    U zadního hrazení svedl hodně důrazný souboj domácí Pakarinen, který ho dokázal ustát. Barys se dostává k náporu, naopak hostující celek se pouze brání.
     
    51:05
    Ihned po vhazování to zkoušel přímo na branku Metalnikov, kterému se povedlo najít pouze náruč brankáře Olkinuory, jenž pro změnu raději přerušil hru.
    50:55 Corban KNIGHT - 1:2
     
    50:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají na dostřel jediné branky! Také Barys si vyzkoušel přesilovou hru, přičemž CORBAN KNIGHT nejprve naznačil zakončení a posléze z pravého kruhu nahazoval na branku, což naprosto překvapilo brankáře, který nedokázal reagovat.
    Asistence: Adam Helewka.
     
    50:37
    Vyloučení v týmu Admiral Vladivostok (Nikita Bobrjašov – 2 min., hákování).
     
    49:14
    Sudí si ale všiml ofsajdového postavení v podání Nur-Sultanu, hra je tak vykázána do středního pásma. Rovněž přichází na řadu předposlední komerční přestávka.
     
    48:03
    Barys má velké problémy s přechodem do pásma soupeře, v tomto případě to nevyšlo ani Boydovi. Až další útok domácích konečně přinesl zisk útočné třetiny.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 51. Knight (Helewka) – 32. Ljungh (Bakoš, Almqvist), 37. Almqvist (Ljungh, V. Butuzov), 60. V. Strelcov (Lomako)


    Barys Nur-Sultan: Pasquale (H. Karlsson) – Metalnikov, Dietz (C), Svedberg, Makljukov, Blacker, Orechov, M. Semjonov – Pakarinen, Boyd (A), Tangradi – Michajlis, Knight, R. Starčenko (A) – Ševčenko, Sagadejev, Akolzin – Helewka, Petuchov, Šesťakov.
    Admiral Vladivostok: Olkinuora (Veremčuk) – Lalonde, Almqvist, Ibatullin (A), Ugolnikov, Ďjakov, Ostrovskij, Kozlovskij, Bobrjašov – Bakoš, Ljungh, V. Butuzov – Lomako, A. Strelcov, V. Strelcov – K. Voronin (C), Vicharev (A), Glazačev – J. Petrov, Zajcev, Lisin.

    Rozhodčí: Gamalej, Fraňo – Golovljov, Savenkov
    thejrc.org