Tisková konference Svazu futsalu ČR (kon.) | Tisková konference BK Mladá Boleslav (kon.)
Tisková konference Mountfieldu HK (kon.) | Tisková konference Handball Club Zubří (kon.)
konec
Tisková konference BK Mladá Boleslav

Úterý 03.09.2019, 11:00Tiskové konference
     
    Tím končí oficiální část tiskové konference. Díky za pozornost. (11:19:47)
     
    Jan Tůma a Pavel Patera o situaci Davida Ciencaly:

    Pavel Patera:
    "Vypadá to s ním špatně, začátek sezony nestihne."

    Jan Tůma:
    "Řešil to Radim Vrbata s manažerem reprezentace. Potom jsme komunikovali s lidmi ze svazu v otázce určité kompenzace. Kompenzace tam je, mělo by to být bez problémů. Řešili jsme, že to nebylo v oficiálním zápase, ale svaz se k tomu staví kladně."
     
    Jan Stránský o přípravě:

    "Ano odehrál jsem všech pět zápasů. Zatím máme čtyři výhry a jednu prohru, vypadá to výsledkově dobře. Chceme ještě vrátit Spartě tu porážku."
     
    Jan Stránský o Boleslavi:

    "Zapadl jsem sem dobře, zatím nebyly žádné konflikty. (úsměv) Do Boleslavi jsem se přestěhoval před dvěma týdny, takže město teprve poznávám."
     
    Martin Ševc o přestupu z Liberce:

    "Liberec beru jako každý jiný klub. Rivalitu jsem nějak nevnímal ani dřív. Beru to jako svou práci, kterou každý člověk může změnit. Podle mě je ta rivalita spíš mezi fanoušky. Boleslavské fanoušky si chci získat předvedenou hrou."
     
    Martin Ševc o své roli v týmu:

    "Samozřejmě už mám něco odehráno, asi bych měl předávat zkušenosti. Začíná to ale tím, že budu muset sám předvést nějaký výkon."
     
    Lukáš Žejdl o cílech pro novou sezonu:

    "Důležitý je začátek, nechci, abychom zažili to, co minulý rok. Osobně je to o tom zůstat zdravý."
     
    Michal Vondrka o nových posilách:

    "Myslím, že noví kluci zapadli skvěle. Nejsou tam žádné zádrhele."
     
    Michal Vondrka o minulé sezoně, kdy vynechal pouhé dva zápasy:

    "Myslím, že jsem pořád dost mladý. Asi je to o skloubení nějakého štěstí – v zápase je spousta střetů, situací, kdy se hráč může zranit, což mě nepotkalo. Druhá věc jsou nemoci mimo led. To se mi oboje vyhýbalo. Taky k tomu přispěl zdravý životní styl."
     
    Pavel Patera o přípravě:

    "Spokojenost bude až třeba po první čtvrtině ligy, až uvidíme, jestli jsme na to navázali. Důležité bude, abychom do toho vstoupili stoprocentní, v plné síle."
     
    Pavel Patera o trenérské výzvě:

    "Každou novinku, která pomůže spravedlnosti v hokeji, vítáme. Mrzí nás, že jsme si to nemohli vyzkoušet. Víme ale, že od prvního zápasu máme možnost to využít."
     
    Radim Vrbata o aktuální podobě kádru:

    "Asi nebudeme výjimka, jsme s týmem spokojení. Je to ale nekonečný proces hledání řešení situací, které nastanou. Teď, když nepřijdou žádná zranění, tak je to kádr, s jakým do sezony jdeme. Budeme věřit, že se bude dařit, a že změny nebudou potřeba."
     
    Radim Vrbata o svém působení v klubu:

    "Loni jsem si myslel, že první rok po přesunu z Ameriky si dám volno a budu se věnovat rodině. Nakonec jsem se už od ledna zapojil, a od té doby pracujeme na tom, aby bylo nějak nastavené Áčko, aby hrálo dobře. Co se týče mládeže, tam chceme vychovávat hráče nejen pro A tým, ale pro hokej jako takový. Je to nějaký určitý proces."
     
    Jan Tůma o novinkách před novou sezonou:

    "Myslím, že přímý sestup se nás nesmí týkat, to si nemůžeme dovolit. Další věc je trenérská výzva, jsem zvědavý, jak to bude fungovat. Věřím, že to nebude zpomalovat hru. I tady v Mladé Boleslavi máme pár novinek, které se týkají fanoušků. Ale říkal jsem to několikrát – zásadní je to, jak dobrý se hraje hokej."
     
    Jan Plachý o nově nastolené sportovní cestě:

    "Jsou to dva světy. U A týmu se výsledky očekávají hned. Potom je mládež, i proto přišli Radim Vrbata s Petrem Hakenem, chceme si vychovat vlastní hráče."
     
    Jan Plachý o svých představách o sezoně:

    "Představuji si to pořád stejně – abychom dobře začali, aby se hráčům vyhýbala zranění, aby v týmu nebyly krizové situace, atd. Je to pořád stejné. Bude náročná sezona, přímý sestup – neříkám, že by se nás měl týkat, ale bude to těžké tím proplout."
     
    Tisková konference Bruslařského klubu právě začíná.
     
    Tiskové konference se zúčastní majitel Mgr. Jan Plachý, MBA, generální manažer Mgr. Jan Tůma, sportovní ředitel Radim Vrbata, trenér Pavel Patera, kapitán Michal Vondrka a další hráči Lukáš Žejdl, Martin Ševc a Jan Stránský.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Michal Konvalina

    ocianews.com