Kobra – Slavia 3:7 (kon.) | Mladá Boleslav – Sparta 3:0 (kon.) | Michalovce – Košice 1:3 (kon.)
Jihlava – Pardubice 1:3 (kon.) | Litvínov – Ústí n/L 2:1 (kon.) | K. Vary – Kassel Huskies 5:4 (kon.)
Žilina – Topoľčany 5:1 (kon.) | Bílina – Řisuty 9:6 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 3:2 (kon.)
Kometa Brno – Zlín 2:3 (kon.) | Litoměřice – Sokolov 3:4 (kon.) | Vsetín – Poruba 2011 3:2 (po pr.)
Zvolen – Detva 5:1 (kon.) | Jastrzębie – Havířov 2:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Žďár n/S 11:1 (kon.)
Martin – Šumperk 3:1 (kon.) | Kolín – Dvůr Králové n. L. 5:1 (kon.) | Děčín – Engineers Prague 3:5 (kon.)
Kadaň – Chomutov 2:4 (kon.) | SHK Hodonín – Vienna Capitals B 4:3 (kon.) | Písek – Příbram 1:4 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (1:1, 0:1, 2:0)
HC Frýdek-Místek
Čtvrtek 05.09.2019, 18:00 • MEO Aréna, Přerov. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    Domácí byli blízko čtvrtému gólu, puk ale nakonec do branky nedostali. Ani Sýkora, ani třeba Dvořák.
     
    59:35
    Konec time-outu.
     
    59:35
    Time-out pro Frýdek-Místek.
     
    59:02
    Frýdek to zkouší se šesti muži v poli!
     
    58:01
    Moučka mohl potrestat chybu v soupeřově rozehrávce, jeho střela se do branky Frýdku o kousek nevešla.
     
    54:48
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubry to nicméně mrzet nemusí, místo přesilovky skórují! Před Danečka se totiž velmi pohledným způsobem probil MIKULÁŠ ZBOŘIL – a sice při signalizovaném trestu hostů, takže sudí faul přece jen viděli – osamocený si položil svou poslední překážku a pak zametl puk do prázdné brány. Velmi hezký hokejový moment!
    Asistence: Daniel Indrák.
     
    53:27
    Domácí hrají v plném počtu a hned vyrazili dopředu. Na konci přečíslení třech proti dvěma byl Černý, který svou střelu tahem poslal nad branku. Neurodilo se ani z další šance domácího celku.
     
    51:58
    Slibná kombince Frýdku-Místku v útočném pásmu, jeden z jeho hráčů mířil u pravé tyče o kousek nad. Hosté pak ještě chvíli kombinovali dál, nicméně Přerované v čele s Klimešem odolali.
     
    51:27
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Černý – 2 min., vysoká hůl).
     
    50:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři srovnávají skóre. Do prostoru mezi kruhy obdržel kotouč DAREK HEJCMAN, za přihrávku může poděkovat Jakubu Navrátilovi. Střela domácího centra prošla Danečkovi přes betony až do sítě.
    Asistence: Jakub Navrátil.
     
    49:48
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Číp – 2 min.).
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Motloch – 2 min., hrubost).
     
    49:48
    Doležal už mohl z prostoru mezi kruhy pálit, místo toho ale pustil kotouč dolů na Pšurného, který si nicméně s Danečkem nedokázal poradit. Gólman Frýdku ukryl kotouč ve své výstroji.
     
    47:02
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Krisl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:12
    Na druhé straně stál před brankou dobře Sýkora a zblízka se probil k zakončení, mířil jen do těla Danečka.
     
    44:43
    Zahradníček poslal účelný pas od modré čáry, do kterého u pravé tyče Číhající Martynek jen vložil svou hůl, lépe řečeno ji nastavil. Kotouč skončil těsně vedle branky Klimeše.
     
    39:23
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    37:34
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Klimša – 2 min., hákování).
     
    36:35
    Číp zezadu objel bránu a předal Moučkovi, který vybídl na modré čáře ke střele Krisla. Tomu zakončení nevyšlo, kotouče se ale chopil Moučka a Daneček nedostal černou gumu pod kontrolu. Vypadla mu z výstroje, naštěstí pro hosty mimo branku.
     
    34:05
    Přerované způsobili před Danečkem pořádný rozruch a gólman Frýdku se musel pořádně ohánět, aby zvládl zasáhnout proti sérii střel. Nakonec to zvládl, stejně jako si poradil s šancí domácího hráče u levé tyče. Jeden ze Zubrů byl přitom před gólmanem Rysů v podstatě nekrytý.
     
    32:00
    Tvrdou ránu vyslal od modré čáry bek Hrachovský, puk proletěl vzduchem a minul přerovskou klec. Vzápětí se musel natahovat před sebe a řešit závar, což se mu povedlo. Mnohem více práce měl při tutovkce Martynka, ten jel na něj sám, ovšem bekhendovým blafákem si na maskovaného muže Zubrů nepřišel. Klimeš zakročil betonem a podržel Hanáky.
     
    29:57
    Velká šance Přerova! Číp a Hejcman se řítili proti jedinému soupeři. Prvně jmenovaný nakonec nahrál dolů na druhého, Hejcman ovšem z voleje přestřelil Danečkovu branku.
     
    26:39
    Nebezpečný kontr Frýdku-Místku. Klimšovu střelu Klimeš vyrazil doleva, kam si sjel Przybyla. Tomu nescházelo mnoho, aby se trefil. Nakonec proti němu Klimeš předvedl skok jako z učebnice Lva Jašina a útočník Rysů zacílil do boční sítě.
     
    24:30
    Süss obdržel před branku povedený pas a velké šanci chtěl střílet pod břevno. Přesně tuto část branky nakonec orazítkoval, Přerov byl teď blízko vyrovnání.
     
    23:56
    Přerov nahodil puk za branku Danečka a dostal se do dvou velkých šancí. Zbořil si povyjel až na pravý kruh, nicméně Danečka, ačkoliv se před ním nacházel chumel těl neprostřelil. Následně dostal stejný hráč domácích možnost reparátu, nabruslil si do strany a chtěl prostrčit kotouč mezi betonem hostujícího gólmana a pravou tyčí. Černé gumě skutečně nechybělo moc, aby se doklouzala za brankovou čáru.
     
    21:42
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Hamrlík – 2 min., hákování).
     
    20:58
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Krásná akce hostujícího celku, který se prosazuje hned zkraje druhé třetiny. Mikulík přesně načasoval nahrávku na LUKÁŠE KAUKIČE, který si naprosto ideální pobídku zpracoval a z prostoru mezi kruhy zavěsil pod břevno mimo dosah Klimeše.
    Asistence: Milan Mikulík, Ondřej Hrachovský.
     
    19:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Krisl – 2 min., hákování).
     
    18:35
    Dobře to myslel Havránek, z levé strany pronikl před Klimeše a nakonec – neúmyslně, protože mu nesedla střela – předložil spoluhráči Flokovi kotouč na doklepnutí do volné části klece. Hostujícímu útočníkovi se to však zblízka nepovedlo.
     
    17:33
    A sami mohli udeřit. Před Danečka pronikl Hejcman, gólman Frýdku ale zastavil jak zakončení, tak samotného domácího útočníka, který upadl na led.
     
    15:03
    Moučka zapomněl kotouč u hrazení za brankou a hosté mohli trestat. Proti Kvasnicovi se zaskvěl Klimeš, který jeho ránu zblízka vyrazil betonem mimo.
     
    11:05
    Přerov si mohl vzápětí vzít vedení zpátky. Z levé strany obdržel přesnou přihrávku před branku volný Pšurný, který okamžitě vypálil. Frýdeckou klec však zcela minul. To je pro Zubry velká škoda.
     
    10:27
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hned dva hráči Frýdku-Místku se natlačili před branku, kde vytvářeli tlak zejména na Klimeše. Puk chvílemi poletoval ve vzduchu a hosté se nakonec za svou snahu dočkali gólové odměny. Zblízka skóroval LUKÁŠ MOTLOCH.
    Asistence: Lukáš Kaukič, Ondřej Hrachovský.
     
    09:29
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Weinhold – 2 min., podrážení).
     
    07:11
    Vyloučení v týmu HC Frýdek-Místek (Rufer – 2 min., hákování).
     
    07:06
    Daleko, daleko lépe vypadal útok Přerova. Kubeš se rozhodl, že si zaútočí a také obdržel přihrávku mezi dva soupeře. Poté se s pukem na holi otočil a vystřelil do klečícího Danečka.
     
    02:57
    Přerovští kombinovali u zadního mantinelu za vlastní klecí. Následně přešli do útoku, kdy Hejcman mezi dvěma hráči prostrčil puk na volného Čípa. Ten si najel až před Danečka, který jeho bekhendové zakončení betonem vyrazil před sebe. Následně si puk málem do vlastní branky srazil bek Kudla. Další Čípův pokus, o chvíli později, nebyl přesný a šel mimo branku hostů.
     
    00:13
    Přerov právě vstřelil branku!
    To byla rychlost! Přerovu stačilo na vstřelení první branky 13 sekund. Udeřila první útočná formace, Doležal poslal přihrávku na pravou stranu, odkud z první vypálil JAKUB NAVRÁTIL a překonal překvapeného Danečka.
    Asistence: Tomáš Doležal, Roman Pšurný.

    Petr Komárek

    Branky a nahrávky: 1. Navrátil (Doležal, Pšurný), 51. Hejcman (Navrátil), 55. Zbořil (Indrák) – 11. Motloch (Kaukič, Hrachovský), 21. Kaukič (Mikulík, Hrachovský)


    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Šimonů) – Krisl (A), Černý, Zbořil (A), Kubeš, Hamrlík, Weinhold, Pohl – Navrátil, Pšurný, Doležal – Číp, Hejcman, Moučka – Kratochvil, Sýkora (C), Goiš – Süss, Indrák, Dvořák
    HC Frýdek-Místek: Daneček (Malík) – Hrachovský, Kudla, Zahradníček, Michálek, Adámek, Stránský, Rufer – Motloch, Mikulík (C), Kaukič – Martynek (A), Stuchlík, Květoň – Klimša (A), Przybyla, Kvasnica – Flok, Kalus, Havránek

    Rozhodčí: Novotný, Sedlák – Kučera, Novák
    thejrc.org