Třinec – Pelicans Lahti 5:3 (kon.) | Tappara – EC-KAC 8:3 (kon.) | Djurgården – Vienna Capitals 3:6 (kon.)
Augsburg – Luleå 4:5 (po pr.) | Frisk Asker – Biel 2:3 (kon.) | Mannheim – Tychy 5:0 (kon.)
Lausanne – Junosť Minsk 3:2 (kon.)
konec
Adler Mannheim
5:0 (4:0, 0:0, 1:0)
GKS Tychy
Pátek 06.09.2019, 19:30 • SAP Arena, Mannheim • Hokejová Liga mistrů • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    48:26 Jan-Mikael JÄRVINEN - 5:0
     
    48:26
    Mannheim právě vstřelil branku! Mark Katic skvěle podržel puk na pravém křídle a po jeho zpětné přihrávce poté skóroval JAN-MIKAEL JÄRVINEN, který napřáhl na vrcholu pravého kruhu k nádherné střele zápěstím a vymetl vzdálenější levý horní roh! Asistence: Mark Katic.
    19:21 Sinan AKDAG - 4:0
     
    19:21
    Mannheim právě vstřelil branku! SINAN AKDAG to nyní udělal báječně, když si z pravého kruhu pro vhazování sjel za bránu a po jejím rychlém objetí bekhendem zasunul kotouč do prázdné sítě! Krásně provedeno. Asistence: Marcel Goc.
    15:24 Cody LAMPL - 3:0
     
    15:24
    Mannheim právě vstřelil branku! CODY LAMPL na vrcholu pravého kruhu dobruslil odražený puk a krásnou střelou s příklepem vymetl vzdálenější levý horní roh brány! Mannheim přečkal oslabení a hned poté udeřil. Dnes to vypadá na debakl – 3:0. Asistence: Denis Reul a Brent Raedeke.
    12:05 Ben SMITH - 2:0
     
    12:05
    Mannheim právě vstřelil branku! Hokejisté domácího Mannheimu rozebrali obranu Tychy do posledního šroubku a na konci krásné kombinace nyní skóroval z blízkosti do prázdné brány BEN SMITH! Domácí využili přesilovou hru a vedou 2:0. Asistence: Tim Stützle a Matthias Plachta.
    07:03 David WOLF - 1:0
     
    07:03
    Mannheim právě vstřelil branku! DAVID WOLF si najel v mezikruží na diagonální přihrávku Chada Billinse z pravého kruhu pro buly a nádhernou bekhendovou střelou vymetl pravý horní roh brány! Asistence: Chad Billins a Björn Krupp.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 8. Wolf (Billins, Krupp), 13. Smith (Stützle, Plachta), 16. Lampl (Reul, Raedeke), 20. Akdag (Goc), 49. Järvinen (Katic)


    Adler Mannheim: Gustafsson (Endras) – Katic, Lehtivuori, Akdag, Reul, Billins, Lampl, Krupp – Wolf, Goc, Plachta – Stützle, Smith, Huhtala – Hungerecker, Järvinen, Rendulic – Kraemmer, Raedeke, Soramies. Hlavní trenér: Pavel Gross.
    GKS Tychy: Lewartowski (16. Murray) – Novajovský, Jeronau, Bryk, Kotlorz, Ciura, Pociecha, Akimoto, Kolarz – Jafimenka, Szmatula, Mroczkowski – Witecki, Galant, Bagiński – Szczechura, Cichy, Klimenko – Jeziorski, Komorski, Kogut. Hlavní trenér: Andrei Gusow.

    Rozhodčí: Andrei Schrubok, André Schrader. Čároví: Kai Jürgens, Andreas Kowert

    Diváci: 7752
    thejrc.org