Helas Brno – Česká Lípa 2:2 (kon.) | Olympik Mělník – FTZS Liberec 5:6 (kon.) | Slavia – Vysoké Mýto 5:3 (kon.)
Hodonín – Interobal Plzeň 2:9 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:3 (1:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 06.09.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Krásný večer všem sportovním nadšencům! Vítáme vás u utkání VARTA Futsal Ligy mezi SK Slavia Praha a 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto. Zápas začíná v 20:00 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    VARTA Futsal Liga je tady! Po letní pauze se do českých hal opět vrací futsal a s ním i tuzemská nejvyšší soutěž. Po úvodní čtvrteční předehrávce, kdy na sebe narazila mistrovská Sparta s Českými Budějovicemi a Teplice s Chrudimí, je na řadě duel pražské Slavie a nováčka z Vysokého Mýta, který se po roční pauze vrací mezi českou futsalovou smetánku.

    Sešívaní patří několik posledních pár let k absolutní špičce českého futsalo. Minulou sezónu jejich cesta skončila v semifinále, když nestačili na teplické hráče ze Svarogu. Není to ale tak dávno, co v jednom ročníku sváděli s Chrudimí napínavou bitvu ve finále ligy.

    Trnitou cestu východočeského celku zná takřka každý. Jeden z nejstarších a nejúspěšnějších českých klubů, který má na svém konto i jeden mistrovský titul, se minulou sezónu přihlásil kvůli finančním problémům pouze do 2. ligy. Letos ale slaví návrat zpět a my se tak můžeme těšit na další celek předvádějící pohlednou kopanou .

    Páteční utkání odřídí Vladimír Melničuk a Miroslav Chládek.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ UTKÁNÍ:

    15.12.2017 Nejzbach – Slavia 5:3
    08.09.2017 Slavia – Nejzbach
    24.02.2017 Nejzbach – Slavia 3:3
     
    SK SLAVIA PRAHA

    Slavia má za sebou dalších z povedených sezón. Sešívaní postoupili přes západočeskou Plzeň do semifinále, kde se utkali s vítězem základní části z Teplic. Ten ukázal, proč zaslouženě patří k nejlepší trojce týmů v zemi a futsalisty z Prahy vyřadil po třech zápasech.

    Letos by slavisté rádi mířili podobně vysoko. Byť kádr opustil Srb Marko Pršič, který dal přednost odchodu do Rumunska, stále má sešívaný tým velkou kvalitu. Přes léto se navíc funkcionářům v Vršovic podařilo v klubu udržet druhého srbského hráče v týmu – Marka Radovanoviče. Jeho přestup do francouzské ligy sice byl jednu dobu na spadnutí, týden před začátkem ligy ale Slavia na svých oficiálních stránkách oznámila, že by měl důrazný pivot v týmu pokračovat.

    Z týmu odchází i Vojtěch Turek, ten však minulou sezónu nenastoupil ani k jednomu zápasu, a tak radši odešel na hostování do západočeské Plzně.

    Nové tváře přivítaly ve Slavii rovnou dvě. Jan Křemen se vrací do Prahy, tentokrát však k úhlavnímu rivalovi svého mateřského klubu. K sešívaným přestoupil společně se svým zkušeným spoluhráčem Zdeňkem Slámou z Plzně.

    Jako generálku před ligou pražským futsalistům posloužil Memoriál Martina Grendára v Bratislavě.Slavia proti slovenským soupeřům ani jednou nezaváhala, a nakonec brala zasloužené první místo..

    Ivan Božovič (trenér): „Máme za sebou intenzivní přípravu, která vyvrcholila turnajem v Bratislavě. Rád bych, abychom úvod soutěže zvládli nejenom výsledkově, ale také solidními výkony. Naším cílem musí být to, abychom v pátém kole cestovali do Chrudimi s plným bodovým ziskem.“

    ZÁPASY V PŘÍPRAVĚ:

    31.08.2019 Slavia – Semic Bratislava 3:0
    31.08.2019 Slavia – Macroteam Žilina 5:4
    31.08.2019 Slavia – FOFO Bratislava 5:2
     
    1. FC NEJZBACH VYSOKÉ MÝTO

    Nejzbach to je stála značka českého futsalu, a takřka každý fanoušek tak musel uvítat, když se po vysoké výhře nad Opavou ve finále 2. ligy mohli východočeští hráči radovat z postupu zpět do VARTA Futsal Ligy.

    A to, že Nejzbach nebude v lize pouze do počtu, dokazuje už před sezónou. Vysoké Mýto by rádo postoupilo minimálně do play-off, a pak se uvidí. Z Chrudimi přešel k beranům mládežnický reprezentant Dominik Fejl, z Helasu Brno pak brankář David Kubica. Důležitý může být i návrat Roman Michalec, který se po rok dlouhém zranění vrací na palubovku.

    V přípravě odehrál Nejzbach rovnou tři přípravná utkání. První výhru si východočeši připsali s celkem Žabinští vlci Brno. V generálce na ligu se žluto-černí utkali s Helasem Brno, jihomoravský celek byl tím úspěšnějším a svého soupeře zdolal 6:1.

    Martin Brychta st. (trenér): "Na začátek ligy k nám los moc příznivý nebyl, jedeme na Slavii, do Teplic, a hostíme Plzeň. To jsou mužstva z top pětky. Slavia navíc v přípravě zaznamenala dobré výsledky, na rozdíl od nás, kdy po pohárové blamáži jsme na tom po herní i psychické stránce dole. Budeme se tedy o každý bod rvát, a začneme hned v pátek."

    ZÁPASY V PŘÍPRAVĚ:

    23.08.2019 Nejzbach – Žabinští vlci 8:2
    30.08.2019 Nejzbach – Helas Brno 1:6
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z vršovického Edenu, kde za chvíli vypukne duel úvodního kola VARTA futsal ligy mezi Slavií a Nejzbachem Vysoké Mýto. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Křemen

    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (Kubica) – Michalec, Kubát, Štanglica, Šabata, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Židik, Fejl, Semerád, Vágner (C)

    Rozhodčí: Vladimír Melničuk, Miroslav Chládek.
     
    Hráči už nastupují na hrací plochu, domácí slavisté nastoupí v klasických červeno-bílých "sešívaných" dresech. Hosté z východu Čech přijeli v černém.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:20
    Kapitán domácích, Jan Homola, výkopem zahájil úvodní poločas dnešního utkání. Zápas může začít!
     
    00:40
    Hostující hráči se pod tlakem domácích zbavují míče odkopem mimo hrací plochu.
     
    00:58
    I Slavii to ale v rozehrávce skřípe. Přihrávka ze středu na hřiště k levé lajně byla moc dlouhá a nabíhajícímu hráči utekla do zámezí.
     
    01:10
    A máme tu první větší šanci dnešního utkání! Jan Homola parádní přihrávkou od levé lajny našel před hostující brankou úplně volného Zdeňka Slámu, ten se pokusil o parádní lob. Jan Špinar konečky prstů změnil trajektorii míče, střela nové sešívané posily tak letěla kousek od pravé tyčky. Roh pro domácí.
     
    01:24
    Ani jeden z trojice domácích rohů branku Vysoké Mýta neohrozil. Celou akci ukončila nekvalitní dalekonosná střela Martina Brychty, která skončila v ochranné síti za brankou východočechů.
     
    02:27
    Tohle přečíslení 2 na 1 nevyřešili hráči Nejzbachu optimálně. Šimon Štanglica sice nadějnou přihrávkou vyslal na druhé straně hřiště do náběhu Miroslava Semráda, zkušený střelec z východu Čech ale na míč nedosáhl.
     
    03:15
    Nepřesnosti na obou stranách. Dalekonosný pak Jana Špinara nejdříve skončil v náručí domácího gólmana, ten pak rozehrál na nabíhajícího Jana Homolu, který nedokázal přihrávkou na levé křídlo najít nikoho z útočících hráčů.
     
    04:10
    Slavia pod nátlakem hostujících hráčů ztrácí míč. Nejzbach bude rozehrávat ze zámezí.
     
    04:14
    Střelu Jaroslava Kubáta takřka z poloviny hřiště srazil jeden z obětavých hráčů nohou do zámezí.
     
    04:41
    Tak tohle Jaroslav Kubát nevyřešil ideálně. Nejdříve si zpracoval míč na dlouhou nohu, následně se nechal od balónu odstrčit a přišel tak o něj. Slavisté budou kopat roh.
     
    05:13
    Jaroslav Kubát byl v souboji o míč u lajny pozdě a Davida Jošta poslal nekompromisně k zemi. Od rozhodčího za to dostal žlutou kartu a upozornění, že při dalším takovém zákroku půjde hnedka ven.
     
    Utkání bude velmi pikantní pro Martina Brychtu ml., který bude podruhé v kariéře hrát proti týmu, který povede jeho otec.„Pozdravíme se a budeme si každý hledět svého. Oba budeme chtít uspět,“ řekl k tomu domácí pivot pro slavistický web.
     
    05:42
    Hostující kapitán Jakub Vágner nepřesnou přihrávkou ze zámezí našel pouze dobře postaveného Jana Křemena, ten se ihned vydal proti nezformované východočeské obraně a vystřelil. Jeho trefa ze střední vzdálenosti ale nakonec letěla vysoko nad brankou Nejzbachu.
     
    06:23
    Další hrubka v domácí rozehrávce. Igor Leovski se pokusil přenést hru a najít na druhé straně hřiště volného Jana Křemena, místo toho ale poslal balón do zámezí.
     
    07:05
    Tohle mohl být gól! Marek Karpiak výkop hostujícího gólmana vyboxoval pouze k Janu Rosůlkovi, který se tak dostal do těžkého zakončení z otočky. Poloprázdnou sešívanou branku ale nakonec netrefil, míč prosvištěl těsně vedle levé tyčky.
     
    07:50
    Povedeným skluzem teď zastavil Jaroslav Kubát unikajícího Martina brychtu po lajně
     
    08:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Radim Záruba se na levé straně kličkou do strany uvolnil a poslal před hostující branku nebezpečný centr, ten si nakonec trochu nešťastně srazil do vlastní branky Jan Rosůlek.
     
    09:27
    Slavii první branka nastartovala k mnohem lepšímu výkonu! Do další nebezpečné šance se dostal Martin Brychta, když se z pravé strany napřáhl ke střele. Tu nakonec dokázal Jan Špinar vytáhnout na pravou tyč, od které se balón odrazil pryč z branky.
     
    10:10
    Další dvě nadějné šance pro Slavii! Zdeněk Sláma nejdříve dostal nadějný pas ze středu hřiště na levé křídlo, následně se pak po parádní kličce uvolnil do střely z takřka totožné pozice. Ani jednou ale nedokázal dobře chytajícího Jana Špinara prostřelit.
     
    11:07
    Další sešívaná střela! David Jošt se na ose hřiště otočil, a protlačil se tak do nadějné střelecké pozice. Na střelu ale neměl dostatek času a dokázal tak svůj razantní pokus zamířit pouze těsně vedle levé tyče.
     
    11:38
    A máme tu další střelu! Tentokrát se ze střední vzdálenosti ke střele odhodlal Igor Leovski, jeho trefa ale skončila pouze v ochranné síti vedle východočeské branky.
     
    11:59
    Sešívání odstřelují branku Nejzbachu! Tentokrát se po nadějně rozehraném rohu dostal do střelecké pozice Jan Křemen, ani ten ale nedokázal ze středně velké dálky branku černo-žluté celku ohrozit.
     
    12:30
    A máme tu první střelu staronové posily Slavie. Marko Radovanovič se dostal do střelecké pozice ze středu hřiště, jeho tvrdá rána letěla mimo.
     
    13:35
    Dlouhý centr hostujícího gólmana Jana Špinara vápnem sešívaných pouze prolétl, Marek Karpiak tak míč mířící přesně doprostřed branky musel uklidit do náruče.
     
    14:36
    I druhý akumulovaný faul hostující celku má na svědomí Jaroslav Kubát, tentokrát si v souboji u postranní čáry pomohl popostrčením hráče.
     
    14:59
    Radim Záruba špatně vystihl pohyb Michala Jiráského a zfauloval ho. Nejzbach teď tak bude rozehrávat nadějnou standardní situaci.
     
    15:01
    Razantní trefa z přímého kopu z levé strany Michala Jiráského letěla pouze do zdi, od které se míč odrazil do zámezí.
     
    Slavia postoupila do finále pražské části národního poháru. Příští úterý se tak utká o postup do hlavní celostátní fáze s týmem Wizards Praha.
     
    15:52
    Nadějný brejk hostující celku zastavil parádním zákrokem jeden z obránců, když přihrávku Jaroslava Kubáta skluzem srazil do zámezí.
     
    16:07
    Slavia si za nedovolený zákrok v průběhu hry připisuje druhý akumulovaný faul.
     
    16:39
    Michal Jiráský našel ze středu hřiště na levé straně nabíhajícího Dominika Fejla, ten z první poslal míč do vnější sítě.
     
    16:59
    Oddechový čas pro domácí.
     
    17:36
    Michal Jiráský se kličkou do stranu vyhnal do zámezí. Nejzbach se oklepal z úvodního sešívaného tlaku a jeho výkon se postupně zlepšuje.
     
    18:30
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak tahle branka vzbudila vášně! Jeden z hostujících hráčů svedl s domácím gólmanem Markem Karpiakem hlavičkový souboj, po kterém nejenže zůstal sešívaný gólman ležet na zemi, balón se ale navíc odrazil k JAKUBOVI VÁGNEROVI, který do prázdné domácí branky úspěšně zakončil.
     
    19:23
    Na zemi zůstává ležet Radim Záruba a vypadá to, že má nějaký problém s kolenem. S pomocí zdravotnice odchází do zámezí a v dnešním utkání ho tak už možná neuvidíme.
     
    19:45
    Dominik Fejl našel dlouhou přihrávkou Michala Jiráska, který z otočky vystřelil. Razantní trefa nakonec letěla vedle levé tyčky.
     
    19:55
    Oddechový čas pro hosty.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 20:56.
     
    První poločas přinesl nečekaný výsledek, když je i po dvaceti minutách hry zápas stále nerozhodný 1:1. Nejzbach se v úvodním zápase letošního ročníku jakožto nováček prezentuje bojovným výkonem, jehož největší zbraní jsou dlouhé nákopy a následné dorážky sražených balónů.

    Gólové konto dnešního utkání otevřel nešťastný způsobem v 9. minutě hostující Jan Rosůlek, když si centr Radima Záruby z levé strany srazil do vlastní branky. Odpověď hráčů v černém přišla v 19. minutě, kdy se po diskutabilním zákroku na domácího gólmana prosadil hostující kapitán Jakub Vágner.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    20:06
    Úvodní výkop druhého poločasu mají na starost hostující hráči.
     
    20:49
    Slavisté kombinují na soupeřově polovině, do zakončení se ale nemůžou dostat. Marko Radovanovič navíc z nadějné pozice ve středu hřiště pouze promáchl.
     
    21:31
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je nečekaný obrat! Hostující futsalisté se dostali do přečíslení 3 na 1. Dominik Fejl na sebe dobře stáhl bránícího hráče a na druhé straně našel úplně volného MICHALA JIRÁSKÉHO, který ze stoprocentní pozice prostřelil přesouvajícího se Marka Karpiaka! Nejzbach jde do vedení. Asistence: Dominik Fejl.
     
    22:18
    Do zakončení dalekonosné přihrávky se dostal Miroslav Semerád, atletickým způsobem ale dokázal z těžké pozice zakončit pouze nad domácí branku.
     
    22:34
    Jakub Vágner podkopl před vlastní brankou mrštného Marka Radovanoviče, za což dostal žlutou kartu. Slavia bude zahrávat zajímavě vypadající standardní situaci.
     
    22:43
    Razantní trefa od Radima Záruby šla pouze do zdi. Nadějný sešívaný signál končí neúspěchem.
     
    Radim Záruba i přes drobné zranění, které utrpěl v prvním poločase, je zpět na hřišti!
     
    23:52
    Radim Záruba našel vysokým centrem u vzdálenější tyče zakončujícího Marko Radovanoviče, srbský pivot nakonec dokázal tvrdou ránu zamířit ale pouze do míst, kde už stál připravený Jan Špinar.
     
    24:24
    Po nesmlouvavém zákroku u lajny si Nejzbach přičetl už druhý akumulovaný faul v prvním poločase.
     
    24:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Radim Záruba parádním centrem zleva našel v hostujícím vápně volného kapitána JANU HOMOLA, který z první nekompromisně poslal míč do východočeské branky. Asistence: Radim Záruba.
     
    25:02
    Třetí akumulovaný faul hostující celku.
     
    25:31
    Domácí gólman Marek Karpiak teď měl napilno! Nejdříve se s trochou toho štěstíčka do střely protlačil u pravé lajny Šimon Štanglica, z následné dorážky navíc s lehkým zpožděním zakončoval i Jan Rosůlek. Ani jeden z nich ale nedokázal překonat zatím skvěle chytajícího vršovického brankáře.
     
    25:40
    Dalekonosná střela Radima Záruby takřka z poloviny hřiště letí vysoko nad brankou Nejzbachu.
     
    26:12
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hráči hostujícího celku jsou v euforii! Výkop gólmana Jana Špinara letěl přesně na hlavu vysokého Miroslava Semeráda, zkušený útočník zády k braně poslal nerazantní hlavičku k pravé tyči. Brankář Slavie, Marek Karpiak, zřejmě trochu zaspal a proti gólové střele se vydal až moc pozdě. Míč mu tak propadl mezi rukou a tyči až do brankovéh sítě. Asistence: Jan Špinar.
     
    27:23
    Jan Rosůlek si v souboji o míč u lajny pomohl přidržením soupeře, tohle bude čtvrtý akumulovaný faul pro Vysoké Mýto.
     
    27:36
    Marko Radovanovič se odhodlal ke střele z osy hřiště, razantní trefa srbského pivota ale nakonec letěla těsně východočeskou branku.
     
    28:13
    Po dobře zachycené přihrávce Jaroslava Kubáta, dostal míč Jan Rosůlek, který si na polovině hřiště šikovně došel pro faul. Tohle je tak první akumulovaný faul sešívaných v druhé polovině hry.
     
    29:28
    Igor Leovski zkušeně v souboji jeden na jednoho obral unikajícího Dominika Fejla o míč. Nejpalčivější problém by ale ráda Slavia řešila na druhé polovině hřiště, proti nováčkovi z Vysokého Mýta totiž trošku nečekaně prohrává o jednu branku.
     
    30:18
    Hra je přerušena a rozhodčí signalizuje druhý akumulovaný faul pro Slavii.
     
    30:35
    Šimon Štanglica dostal parádní pas do běhu na pravé křídlo. Z těžké pozice v obležení dvou bránicích hráčů ale dokázal zakončit přízemní trefou pouze vedle vzdálenější tyče.
     
    31:03
    Slavia se ještě snaží s výsledkem něco udělat! Tentokrát se do nadějné střely ze střední vzdálenosti dostal zkušený Zděnek Smála, jeho razantní trefa ale letěla pouze do míst, kde dokázal Jan Špinar míč zastavit nohou.
     
    31:41
    Radim Záruba se napřáhl k trefě ze střední vzdálenosti a trefil tyč!
     
    32:35
    Centr Radima Záruby z levé strany srazil jeden z bránicích hráčů nohou do zámezí. Slavia vyvíjí nad hostující branku enormní tlak.
     
    32:47
    Radim Záruba opět u míče, tentokrát jeho razantní trefa ze středu hřiště letěla vysoko nad branku soupeře.
     
    33:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA ukazuje proč patří v sešívaném týmu ke klíčovým oporám. Po přihrávce ze zámezí z pravé strany od Igora Leovskiho se parádní kličkou po klamavém pohybu dostal přes obránce a vystřelil. Jeho tvrdá střela k pravé tyči z osy hřiště prosvištěla okolo brankářovi nohy a skončila v síti! Asistence: Igor Leovski.
     
    V minulém vzájemné utkání zazářil Vojtěch Turek. Ten v dresu sešívaných vsítil rovnou 5 branek, a pomohl tak pražskému celku v vysoké výhře 5:1. Letos přestoupil do Itálie, kde by měl nastupovat v tamní druhé lize.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Katem východočeského celku se stává syn tamního trenéra! MARTIN BRYCHTA se po parádní přihrávce od Radima Záruby takřka přes celé herní pole uvolnil do nadějné střelecké pozice a trefou k tyči dokončil další, v pořadí už třetí, obrat v dnešním utkání. Asistence: Radim Záruba.
     
    35:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou branku Slavie! Martin Směřička našel přízemním centrem z pravé strany před hostující brankou volného MARTINU BRYCHTU, kterému už stačilo placírkou dorazit balón do hostující branky: Asistence: Martin Směřička.
     
    Jan Lištvána, který momentálně obléká dres Vysokého Mýta, má za sebou sešívanou minulost. Na východ Čech se přestěhoval v únoru 2018.Do dnešního utkání ale z neznámého důvodu nezasáhl.
     
    36:22
    Radim Záruba opět v ohrožení hostující branky. Po parádní kličce, při které se zbavil obránce, se dostal z velkého úhlu z pravé branky do zakončení. Jeho razantní trefa se od bližší pravé tyče odrazila ven z branky.
     
    37:21
    Ani jeden z dalekonosných centrů hostující gólmana nenašel před sešívanou branku nikoho v černém. Vysokému Mýtu dochází čas i síly a vypadá to,že o výsledku dnešního utkání už je tak rozhodnuto.
     
    38:16
    Dominik Fejl v souboji jeden na jednoho nedokázal projít přes parádně bránícího Igora Leovskiho. Nadějná akce Nejzbachu tak končí neúspěšně.
     
    39:08
    Domácí branka pod tlakem, Marek Karpiak teď musel připsat několik dobrých zákroků, aby skóre udržel nezměněné.
     
    39:37
    Michal Jiráský parádně vystihl sešívanou kombinaci, v nadějném úniku ale nakonec a ani do střely se tak nedostal.
     
    Konec zápasu.
     
    Na sešívaném svatostánku dnes byla k vidění parádní podívaná. Slavia musela dvakrát otáčet skóre zápasu, nakonec ale po dobrém výkonu bere nad nováčkem z Vysokého Mýta tři body.

    Gólové konto dnešního utkání otevřel nešťastný způsobem v 9. minutě hostující Jan Rosůlek, když si centr Radima Záruby z levé strany srazil do vlastní branky. Odpověď hráčů v černém přišla v 19. minutě, kdy se po diskutabilním zákroku na domácího gólmana prosadil hostující kapitán Jakub Vágner.

    Druhý poločas by se dal označit jako gólová divočina. Už po minutě se trefil hostující Jiráský a poslal tak Nejzbach do jednobrankového vedení. Ve 25. minutě bylo vyrovnáno, kdy po centru z levé strany zakončoval úspěšně domácí kapitán Jan Homola. Sešívaná radost ale netrvala dlouho, o dvě minuty později se po chybce domácího gólmana prosadil hlavičkou Miroslav Semerád.

    Ve 34. minutě opět hosté dokázali vyrovnat, když Radim Záruba v klíčovém momentu ze střední vzdálenosti vsítil branku. Katem Vysokého Mýta se stal v závěrečných minutách syn tamního trenéra, Martin Brychta ml. , když se gólově prosadil rovnou dvakrát.
     
    Od nás je to pro dnešní utkání vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na počtenou. (21:37:51)

    Libor Kokoška

    Branky: 9. Rosůlek (vla.), 25. Homola (Záruba), 34. Záruba (Leovski), 35. Brychta ml. (Záruba), 36. Brychta ml. (Směřička) – 19. Vágner, 22. Jiráský (Fejl), 27. Semerád (Špinar)

    Karty:   6. Kubát (VMY), 23. Vágner (VMY)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Křemen
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (Kubica) – Michalec, Kubát, Štanglica, Šabata, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Židik, Fejl, Semerád, Vágner (C)

    Rozhodčí: Vladimír Melničuk, Miroslav Chládek
    thejrc.org