Helas Brno – Česká Lípa 2:2 (kon.) | Olympik Mělník – FTZS Liberec 5:6 (kon.) | Slavia – Vysoké Mýto 5:3 (kon.)
Hodonín – Interobal Plzeň 2:9 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:3 (1:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 06.09.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    36:22
    Radim Záruba opět v ohrožení hostující branky. Po parádní kličce, při které se zbavil obránce, se dostal z velkého úhlu z pravé branky do zakončení. Jeho razantní trefa se od bližší pravé tyče odrazila ven z branky.
     
    35:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou branku Slavie! Martin Směřička našel přízemním centrem z pravé strany před hostující brankou volného MARTINU BRYCHTU, kterému už stačilo placírkou dorazit balón do hostující branky: Asistence: Martin Směřička.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Katem východočeského celku se stává syn tamního trenéra! MARTIN BRYCHTA se po parádní přihrávce od Radima Záruby takřka přes celé herní pole uvolnil do nadějné střelecké pozice a trefou k tyči dokončil další, v pořadí už třetí, obrat v dnešním utkání. Asistence: Radim Záruba.
     
    33:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA ukazuje proč patří v sešívaném týmu ke klíčovým oporám. Po přihrávce ze zámezí z pravé strany od Igora Leovskiho se parádní kličkou po klamavém pohybu dostal přes obránce a vystřelil. Jeho tvrdá střela k pravé tyči z osy hřiště prosvištěla okolo brankářovi nohy a skončila v síti! Asistence: Igor Leovski.
     
    31:41
    Radim Záruba se napřáhl k trefě ze střední vzdálenosti a trefil tyč!
     
    26:12
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hráči hostujícího celku jsou v euforii! Výkop gólmana Jana Špinara letěl přesně na hlavu vysokého Miroslava Semeráda, zkušený útočník zády k braně poslal nerazantní hlavičku k pravé tyči. Brankář Slavie, Marek Karpiak, zřejmě trochu zaspal a proti gólové střele se vydal až moc pozdě. Míč mu tak propadl mezi rukou a tyči až do brankovéh sítě. Asistence: Jan Špinar.
     
    24:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Radim Záruba parádním centrem zleva našel v hostujícím vápně volného kapitána JANU HOMOLA, který z první nekompromisně poslal míč do východočeské branky. Asistence: Radim Záruba.
     
    22:34
    Jakub Vágner podkopl před vlastní brankou mrštného Marka Radovanoviče, za což dostal žlutou kartu. Slavia bude zahrávat zajímavě vypadající standardní situaci.
     
    21:31
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je nečekaný obrat! Hostující futsalisté se dostali do přečíslení 3 na 1. Dominik Fejl na sebe dobře stáhl bránícího hráče a na druhé straně našel úplně volného MICHALA JIRÁSKÉHO, který ze stoprocentní pozice prostřelil přesouvajícího se Marka Karpiaka! Nejzbach jde do vedení. Asistence: Dominik Fejl.
     
    19:23
    Na zemi zůstává ležet Radim Záruba a vypadá to, že má nějaký problém s kolenem. S pomocí zdravotnice odchází do zámezí a v dnešním utkání ho tak už možná neuvidíme.
     
    18:30
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak tahle branka vzbudila vášně! Jeden z hostujících hráčů svedl s domácím gólmanem Markem Karpiakem hlavičkový souboj, po kterém nejenže zůstal sešívaný gólman ležet na zemi, balón se ale navíc odrazil k JAKUBOVI VÁGNEROVI, který do prázdné domácí branky úspěšně zakončil.
     
    09:27
    Slavii první branka nastartovala k mnohem lepšímu výkonu! Do další nebezpečné šance se dostal Martin Brychta, když se z pravé strany napřáhl ke střele. Tu nakonec dokázal Jan Špinar vytáhnout na pravou tyč, od které se balón odrazil pryč z branky.
     
    08:35
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku dnešního utkání! Radim Záruba se na levé straně kličkou do strany uvolnil a poslal před hostující branku nebezpečný centr, ten si nakonec trochu nešťastně srazil do vlastní branky Jan Rosůlek.
     
    05:13
    Jaroslav Kubát byl v souboji o míč u lajny pozdě a Davida Jošta poslal nekompromisně k zemi. Od rozhodčího za to dostal žlutou kartu a upozornění, že při dalším takovém zákroku půjde hnedka ven.

    Libor Kokoška

    Branky: 9. Rosůlek (vla.), 25. Homola (Záruba), 34. Záruba (Leovski), 35. Brychta ml. (Záruba), 36. Brychta ml. (Směřička) – 19. Vágner, 22. Jiráský (Fejl), 27. Semerád (Špinar)

    Karty:   6. Kubát (VMY), 23. Vágner (VMY)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Křemen
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (Kubica) – Michalec, Kubát, Štanglica, Šabata, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Židik, Fejl, Semerád, Vágner (C)

    Rozhodčí: Vladimír Melničuk, Miroslav Chládek
    thejrc.org