Helas Brno – Česká Lípa 2:2 (kon.) | Olympik Mělník – FTZS Liberec 5:6 (kon.) | Slavia – Vysoké Mýto 5:3 (kon.)
Hodonín – Interobal Plzeň 2:9 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
5:3 (1:1)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 06.09.2019, 20:00 • SH Eden, Praha • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Od nás je to pro dnešní utkání vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na počtenou. (21:37:51)
     
    Na sešívaném svatostánku dnes byla k vidění parádní podívaná. Slavia musela dvakrát otáčet skóre zápasu, nakonec ale po dobrém výkonu bere nad nováčkem z Vysokého Mýta tři body.

    Gólové konto dnešního utkání otevřel nešťastný způsobem v 9. minutě hostující Jan Rosůlek, když si centr Radima Záruby z levé strany srazil do vlastní branky. Odpověď hráčů v černém přišla v 19. minutě, kdy se po diskutabilním zákroku na domácího gólmana prosadil hostující kapitán Jakub Vágner.

    Druhý poločas by se dal označit jako gólová divočina. Už po minutě se trefil hostující Jiráský a poslal tak Nejzbach do jednobrankového vedení. Ve 25. minutě bylo vyrovnáno, kdy po centru z levé strany zakončoval úspěšně domácí kapitán Jan Homola. Sešívaná radost ale netrvala dlouho, o dvě minuty později se po chybce domácího gólmana prosadil hlavičkou Miroslav Semerád.

    Ve 34. minutě opět hosté dokázali vyrovnat, když Radim Záruba v klíčovém momentu ze střední vzdálenosti vsítil branku. Katem Vysokého Mýta se stal v závěrečných minutách syn tamního trenéra, Martin Brychta ml. , když se gólově prosadil rovnou dvakrát.
     
    Konec zápasu.
     
    39:37
    Michal Jiráský parádně vystihl sešívanou kombinaci, v nadějném úniku ale nakonec a ani do střely se tak nedostal.
     
    39:08
    Domácí branka pod tlakem, Marek Karpiak teď musel připsat několik dobrých zákroků, aby skóre udržel nezměněné.
     
    38:16
    Dominik Fejl v souboji jeden na jednoho nedokázal projít přes parádně bránícího Igora Leovskiho. Nadějná akce Nejzbachu tak končí neúspěšně.
     
    37:21
    Ani jeden z dalekonosných centrů hostující gólmana nenašel před sešívanou branku nikoho v černém. Vysokému Mýtu dochází čas i síly a vypadá to,že o výsledku dnešního utkání už je tak rozhodnuto.
     
    36:22
    Radim Záruba opět v ohrožení hostující branky. Po parádní kličce, při které se zbavil obránce, se dostal z velkého úhlu z pravé branky do zakončení. Jeho razantní trefa se od bližší pravé tyče odrazila ven z branky.
     
    Jan Lištvána, který momentálně obléká dres Vysokého Mýta, má za sebou sešívanou minulost. Na východ Čech se přestěhoval v únoru 2018.Do dnešního utkání ale z neznámého důvodu nezasáhl.
     
    35:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme tu pátou branku Slavie! Martin Směřička našel přízemním centrem z pravé strany před hostující brankou volného MARTINU BRYCHTU, kterému už stačilo placírkou dorazit balón do hostující branky: Asistence: Martin Směřička.
     
    34:03
    Slavia právě vstřelila branku!
    Katem východočeského celku se stává syn tamního trenéra! MARTIN BRYCHTA se po parádní přihrávce od Radima Záruby takřka přes celé herní pole uvolnil do nadějné střelecké pozice a trefou k tyči dokončil další, v pořadí už třetí, obrat v dnešním utkání. Asistence: Radim Záruba.
     
    V minulém vzájemné utkání zazářil Vojtěch Turek. Ten v dresu sešívaných vsítil rovnou 5 branek, a pomohl tak pražskému celku v vysoké výhře 5:1. Letos přestoupil do Itálie, kde by měl nastupovat v tamní druhé lize.
     
    33:04
    Slavia právě vstřelila branku!
    RADIM ZÁRUBA ukazuje proč patří v sešívaném týmu ke klíčovým oporám. Po přihrávce ze zámezí z pravé strany od Igora Leovskiho se parádní kličkou po klamavém pohybu dostal přes obránce a vystřelil. Jeho tvrdá střela k pravé tyči z osy hřiště prosvištěla okolo brankářovi nohy a skončila v síti! Asistence: Igor Leovski.
     
    32:47
    Radim Záruba opět u míče, tentokrát jeho razantní trefa ze středu hřiště letěla vysoko nad branku soupeře.
     
    32:35
    Centr Radima Záruby z levé strany srazil jeden z bránicích hráčů nohou do zámezí. Slavia vyvíjí nad hostující branku enormní tlak.
     
    31:41
    Radim Záruba se napřáhl k trefě ze střední vzdálenosti a trefil tyč!
     
    31:03
    Slavia se ještě snaží s výsledkem něco udělat! Tentokrát se do nadějné střely ze střední vzdálenosti dostal zkušený Zděnek Smála, jeho razantní trefa ale letěla pouze do míst, kde dokázal Jan Špinar míč zastavit nohou.
     
    30:35
    Šimon Štanglica dostal parádní pas do běhu na pravé křídlo. Z těžké pozice v obležení dvou bránicích hráčů ale dokázal zakončit přízemní trefou pouze vedle vzdálenější tyče.
     
    30:18
    Hra je přerušena a rozhodčí signalizuje druhý akumulovaný faul pro Slavii.

    Libor Kokoška

    Branky: 9. Rosůlek (vla.), 25. Homola (Záruba), 34. Záruba (Leovski), 35. Brychta ml. (Záruba), 36. Brychta ml. (Směřička) – 19. Vágner, 22. Jiráský (Fejl), 27. Semerád (Špinar)

    Karty:   6. Kubát (VMY), 23. Vágner (VMY)


    SK Slavia Praha: Karpiak (Žežulka) – Brychta, Klíma, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Křemen
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Špinar (Kubica) – Michalec, Kubát, Štanglica, Šabata, Lipavský, Rosůlek, Jiráský, Židik, Fejl, Semerád, Vágner (C)

    Rozhodčí: Vladimír Melničuk, Miroslav Chládek
    bahis siteleri