Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 06.09.2019, 17:45 • Enteria aréna, Pardubice • turnaj O Pohár DHL • 1. kolo
Partner:
     
    58:14
    Ještě jeden trest v závěru dnešního utkání. Martin Baďura (ZLN) dostává za zbytečné seknutí ještě pobyt na trestné lavici.
     
    50:40
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Fajkus – 2 min., hákování).
     
    50:14
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Antoníček – 2 min., hákování).
     
    47:09
    Domácí se budou jedenáct vteřin bránit ve třech, Jiří Bucek (PCE) dostává menší trest za nesportovní chování.
     
    45:20
    Jednu z posledních šancí, jak se dostat zpět do zápasu, dostanou Zlínští v početní výhodě. Za podrážení dnes podruhé míří k časoměřičům Jan Oliva (PCE).
     
    40:30
    Do závěrečné periody řádné hrací doby vstupujeme vyloučením. Za hrubost dostává menší trest Dan Handl (ZLN). Již šestá početní výhoda pro Dynamo, zatím se domácí v přesilové hře radovali jen jednou.
     
    36:32
    Radek Šír šikovně obešel posledního obránce, následně připravil tutovku pro Kale Costu, který ale nechal vyniknout Kořénka. Při zakončení byl zřejmě trochu vyveden z míry Janem Jaroňkem (ZLN), jenž míří za katr za hákování.
     
    28:59
    Zlín se může dostat do hry v nabídnuté přesilové hře. Daniel Blažej (PCE) obdržel menší trest za hru vysokou holí.
     
    20:49
    Pardubičtí hokejisté se v úvodu druhé třetiny těšili z přesilové hry, jejich nadšení je ale u konce. Za držení protihráče putuje na trestnou lavici Jan Oliva (PCE), síly na ledové ploše se tak na 27 sekund vyrovnají.
     
    19:09
    Jenže jejich plány jsou rázem výrazně narušeny. Rozhodčí posílají hostujícího Filipa Weintritta (ZLN) na trestnou lavici za hru vysokou holí hned na čtyři minuty. Dobrá šance pro Dynamo, jak vedení navýšit.
     
    16:35
    Rouha se po odpískání hry postrkoval se zlínský zadákem, vše vyřešil Tadeáš Talafa (ZLN), jenž zcela zbytečně poslal soupeře k zemi krosčekem. Zlínskému hráči již patří místo za katrem, druhá přesilová hra Pardubic je na světě.
     
    12:34
    Výhoda na straně Dynama neměla dlouhého trvání. Dominik Luža (ZLN) zahákoval unikajícího protihráče a následující okamžiky bude hru sledovat z trestné lavice.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Leder (Costa, Secký), 20. Antoníček (Bucek, Oliva), 35. Bucek (Kostka)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Borovička) – Chabada, Oliva, Kubíček, Leder, Blažej, Secký, Kaštánek – Pavlík, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdíra, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář

    Rozhodčí: Veselý – Klouček, Hnát
    thejrc.org