Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 06.09.2019, 17:45 • Enteria aréna, Pardubice • turnaj O Pohár DHL • 1. kolo
Partner:
     
    34:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí odskakují na rozdíl tří branek! Kostka se před brankou neunáhlil, našel ještě čepel lépe postaveného JIŘÍHO BUCKA, který lehkou tečí usměrnil kotouč do odkryté zlínské branky. Dynamo tak vede již 3:0! Asistence: Martin Kostka.
     
    19:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Od vyloučení uplynulo jen osm vteřin a početní výhoda byla přetavena ve druhý gól Dynama! Buckovu střelu sice gólman Kořének betonem vyrazil, bohužel pro něj jen na hokejku PETRA ANTONÍČKA, který se z první trefil do odkryté branky – 2:0! Asistence: Jiří Bucek a Jan Oliva.
     
    08:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka pardubického výběru dlouho visela ve vzduchu, silný tlak Berani přestát nemohli. Nakonec se ujalo nenápadné nahození od modré čáry z hokejky VÁCLAVA LEDERA, těžko posoudit, zda jeho pokus nebyl ještě tečován – 1:0! Asistence: Kale Costa a Dominik Secký.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Leder (Costa, Secký), 20. Antoníček (Bucek, Oliva), 35. Bucek (Kostka)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Borovička) – Chabada, Oliva, Kubíček, Leder, Blažej, Secký, Kaštánek – Pavlík, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdíra, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář

    Rozhodčí: Veselý – Klouček, Hnát
    thejrc.org