Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
HC Dynamo Pardubice
3:0 (2:0, 1:0, 0:0)
Berani Zlín
Pátek 06.09.2019, 17:45 • Enteria aréna, Pardubice • turnaj O Pohár DHL • 1. kolo
Partner:
     
    58:14
    Ještě jeden trest v závěru dnešního utkání. Martin Baďura (ZLN) dostává za zbytečné seknutí ještě pobyt na trestné lavici.
     
    57:17
    Kale Costa mohl využít svoji rychlost a navýšit náskok na čtyřbrankový, udělal kličku Kořénkovi, následně ale zakončením na přední tyč nechal vracejícího se brankáře Berana vyniknout!
     
    50:40
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Fajkus – 2 min., hákování).
     
    50:14
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Antoníček – 2 min., hákování).
     
    47:09
    Domácí se budou jedenáct vteřin bránit ve třech, Jiří Bucek (PCE) dostává menší trest za nesportovní chování.
     
    47:05
    Tak přece jen se ve velké šanci ocitl Petr Pavlas, který si z prostoru kruhů mohl vybrat, kam puk poslat. Nečas rychle vyjel, zmenšil úhel a následně kvalitním zákrokem zachránil čisté konto!
     
    45:20
    Důležitost následující dvouminutovky si uvědomují i pardubičtí trenéři, kteří si vyžádali čas na rychlou poradu.
     
    45:20
    Jednu z posledních šancí, jak se dostat zpět do zápasu, dostanou Zlínští v početní výhodě. Za podrážení dnes podruhé míří k časoměřičům Jan Oliva (PCE).
     
    40:30
    Do závěrečné periody řádné hrací doby vstupujeme vyloučením. Za hrubost dostává menší trest Dan Handl (ZLN). Již šestá početní výhoda pro Dynamo, zatím se domácí v přesilové hře radovali jen jednou.
     
    39:30
    Rázem mohlo být sníženo! Nedůsledné vyhození vrátilo puk jen na hokejku Kozubíka, který ho z mezikruží zametl zpět na branku. Nečas nemohl vidět vůbec nic a měl velké štěstí, že ho střela trefila do hrudi!
     
    36:32
    Radek Šír šikovně obešel posledního obránce, následně připravil tutovku pro Kale Costu, který ale nechal vyniknout Kořénka. Při zakončení byl zřejmě trochu vyveden z míry Janem Jaroňkem (ZLN), jenž míří za katr za hákování.
     
    34:35
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí odskakují na rozdíl tří branek! Kostka se před brankou neunáhlil, našel ještě čepel lépe postaveného JIŘÍHO BUCKA, který lehkou tečí usměrnil kotouč do odkryté zlínské branky. Dynamo tak vede již 3:0! Asistence: Martin Kostka.
     
    31:40
    Směrem dopředu zahrozilo i Dynamo, jmenovitě měl třetí branku na hokejce Radek Šír! Ten se opřel na mezikruží do puku příklepem, Kořének byl na svém místě stoprocentně připraven.
     
    28:59
    Zlín se může dostat do hry v nabídnuté přesilové hře. Daniel Blažej (PCE) obdržel menší trest za hru vysokou holí.
     
    20:49
    Pardubičtí hokejisté se v úvodu druhé třetiny těšili z přesilové hry, jejich nadšení je ale u konce. Za držení protihráče putuje na trestnou lavici Jan Oliva (PCE), síly na ledové ploše se tak na 27 sekund vyrovnají.
     
    19:17
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Od vyloučení uplynulo jen osm vteřin a početní výhoda byla přetavena ve druhý gól Dynama! Buckovu střelu sice gólman Kořének betonem vyrazil, bohužel pro něj jen na hokejku PETRA ANTONÍČKA, který se z první trefil do odkryté branky – 2:0! Asistence: Jiří Bucek a Jan Oliva.
     
    19:09
    Jenže jejich plány jsou rázem výrazně narušeny. Rozhodčí posílají hostujícího Filipa Weintritta (ZLN) na trestnou lavici za hru vysokou holí hned na čtyři minuty. Dobrá šance pro Dynamo, jak vedení navýšit.
     
    16:35
    Rouha se po odpískání hry postrkoval se zlínský zadákem, vše vyřešil Tadeáš Talafa (ZLN), jenž zcela zbytečně poslal soupeře k zemi krosčekem. Zlínskému hráči již patří místo za katrem, druhá přesilová hra Pardubic je na světě.
     
    14:40
    Hrubou chybu na útočné modré čáře spáchal Jan Oliva, kterému hostující Dobiáš sebral kotouč a přes tři čtvrtiny hřiště pálil sám na branku. Nakonec volil přímou střelu na lapačku, se kterou si ale domácí Vojtěch Nečas bravurně poradil!
     
    13:12
    Pardubická defenzíva dala až hodně prostoru Davidu Kozubíkovi, který se procpal před Nečase a donutil ho k úvodnímu ostrému zákroku! Rameno gólmana Dynama bylo včas na místě.
     
    12:34
    Výhoda na straně Dynama neměla dlouhého trvání. Dominik Luža (ZLN) zahákoval unikajícího protihráče a následující okamžiky bude hru sledovat z trestné lavice.
     
    08:45
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Branka pardubického výběru dlouho visela ve vzduchu, silný tlak Berani přestát nemohli. Nakonec se ujalo nenápadné nahození od modré čáry z hokejky VÁCLAVA LEDERA, těžko posoudit, zda jeho pokus nebyl ještě tečován – 1:0! Asistence: Kale Costa a Dominik Secký.
     
    07:51
    Obrana Beranů nyní naprosto zapomněla na Ondřeje Rohlíka, který táhl přečíslení ve dvou proti jednomu. Nakonec vzal zodpovědnost na sebe a prudkou střelou napálil jen vyrážečku Kořénka. Za dané situace to zřejmě bylo logičtější řešení, úspěch ale nepřineslo.
     
    07:18
    Agilní dvojice Rozlílek – Kostka znovu v akci! První jmenovaný vracel kotouč na brankoviště právě Martinu Kostkovi, který z bezprostřední blízkosti trefil Michala Kořénka jen do hrudi! Dynamo si hlasitě říká o úvodní branku nové sezony.
     
    02:36
    Vít Rozlílek zpoza branky vykouzlil perfektní pas na hokejku Martina Kostky, který z hranice brankoviště ani nadvakrát kotouč za Kořénkova záda nedostal! To byla první opravdu velká šance na otevření střeleckého účtu.

    Petr Dejnožka

    Branky a nahrávky: 9. Leder (Costa, Secký), 20. Antoníček (Bucek, Oliva), 35. Bucek (Kostka)


    HC Dynamo Pardubice: Nečas (Borovička) – Chabada, Oliva, Kubíček, Leder, Blažej, Secký, Kaštánek – Pavlík, Rouha, Rozlílek, Antoníček, Costa, Kostka, Chára, Rohlík, Šír, Bucek, Šťastný
    Berani Zlín: Kořének (Šarman) – Janošek, Holík, Talafa, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdíra, Dobiáš, Fajkus, Baďura, Apolenář

    Rozhodčí: Veselý – Klouček, Hnát
    bahis siteleri