Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (1:0, 1:4, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 06.09.2019, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Hosté hrají v pěti!
     
    58:11
    Branka uznána není! Domácí hráč totiž nedostal kotouč do sítě hokejkou, nýbrž bruslí!
     
    58:11
    Hostující kouč si ale vyžádal ještě challenge! Kontroluje se tedy ještě video, i když z opakovaných záběrů není vidět jediný důvod, proč by branka neměla být uznána!
    58:11 Neuznaná branka Lokomotivu
     
    58:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí ale nakonec využívají přesilovou hru a srovnávají stav dnešního utkání, v té chvíli už hráli bez gólmana! Staffan Kronwall nahodil kotouč před branku, kde ho hokejkou trefil GEORGIJ IVANOV, jenž ho usměrnil do sítě! Asistence: Staffan Kronwall.
     
    57:14
    Daniil Apalkov v obrovské šanci! Domácí tlačí svého soupeře v obranném pásmu, ale domácí hráč s číslem čtyřicet nezamířil ze slotu přesně!
     
    56:53
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Anton Volčenkov – 2 min., sekání).
     
    56:46
    A má výhodu, bude hrát přesilovku!
     
    53:17
    Nikita Čerepanov je na ledě!
     
    51:58
    No, už to vypadalo, že se Torpedo vrátí do dvoubrankového vedení! Damir Žafjarov mířil do "teploměru" a Alexandr Lazušin vyrazil jeho střelu jen před sebe. Tam vznikla hodně nepřehledná situace, ale kotouč nakonec zůstal někde pod gólmanem domácích.
     
    51:17
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Nikita Čerepanov – 2 min., podrážení).
     
    46:50
    To byla obrovská šance pro domácí! Ti se totiž po chybě hostů dostali ve dvojici před gólmana Lindbäcka. Přesto ho překonat nedokázali.
    40:24 Artur KAJUMOV - 3:4
     
    40:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se znovu prosazují na začátku třetiny a už prohrávají jen gól! Anton Lander měl kotouč v rohu útočného pásma, načež ho poslal na modrou čáru. Tam napřáhl Jakub Nakládal, do jehož rány ještě sáhl ARTUR KAJUMOV, jenž se trefil do protipohybu brankáře. Asistence: Jakub Nakládal a Anton Lander.
     
    40:01
    Střídání v týmu Lokomotiv Jaroslavl: ze hřiště odchází Ilja Konovalov, přichází Alexandr Lazušin.
    39:50 Damir ŽAFJAROV - 2:4
     
    39:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Deset vteřin do konce druhé třetiny a hosté se dostávají do dvoubrankového vedení! Paul Szczechura vybojoval kotouč u mantinelu. Michail Varnakov ho poté posunul před branku, kde byl DAMIR ŽAFJAROV, jenž v pohodě trefil odkrytou část branky. Asistence: Michail Varnakov a Paul Szczechura.
     
    39:00
    Minuta do konce třetiny!
    33:24 Arťom ALJAJEV - 2:3
     
    33:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A hosté dokonce během několika málo minut otáčejí stav ve svůj prospěch, to je selhání v podání domácích! Michail Varnakov posunul kotouč na ARŤOMA ALJAJEVA, jenž se prosadil střelou zápěstím mezi betony Konovalova! Asistence: Michail Varnakov a Quinton Howden.
    31:53 Denis BARANCEV - 2:2
     
    31:53
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Jaroslavl úplně přestala hrát, a tak Nižnij Novogord srovnává stav během několika málo minut! Daniil Iljin posunul kotouč na DENISA BARANCEVA, který si sjel z modré do lepší pozice. Nikoho před sebou neměl a parádní ranou trefil vzdálenější růžek branky! Asistence: Daniil Iljin a Stanislav Bočarov.
    28:48 Sergej GONČARUK - 2:1
     
    28:48
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Domácí si asi mysleli, že už mají dnes výhru jistou, jenže inkasují a už je to jen o gól! Torpedo se dostalo do přečíslení a využilo ho beze zbytku. Kirill Urakov našel křižným pasem SERGEJE GONČARUKA, který měl lehkou pozici, když trefoval odkrytou část branky. Asistence: Kirill Urakov a Andrej Belevič.
    23:07 Ty RATTIE - 2:0
     
    23:07
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A Lokomotiv se krátce po oslabení dostává do dvoubrankového vedení! Jegor Averin dostal krásnou přihrávku k brankovišti. S ničím se ale nerozpakoval a z první našel u druhé tyčky TYE RATTIEHO, jenž měl jednoduchou pozici. Asistence: Jegor Averin a Nikita Čerepanov.
     
    22:47
    Anton Lander je na ledě!
     
    20:47
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Anton Lander – 2 min., napadení).
    14:24 Artur KAJUMOV - 1:0
     
    14:24
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí využili menších zmatků v obraně hostí a jdou jako první do vedení! Nikolaj Kovalenko udržel v těžké pozici kotouč. Poté ho naservíroval přesně na hokejku ARTURA KAJUMOVA, jenž se prosadil střelou zápěstím mezi betony gólmana! Asistence: Nikolaj Kovalenko.
     
    13:18
    Tak to byly velké šance Nižniho Novgorodu, jenže zůstaly nevyužity! Michail Varnakov jel nejprve sám na gólmana, jenže ten jeho pokus vyrazil. Poté vzniklo ještě přečíslení, při kterém zakončoval Viktor Šachvorostov, ovšem ani on nebyl úspěšný.
     
    12:22
    Denis Alexejev mohl vstřelit první branku utkání, ale není úspěšný! Dostal totiž krásný pas na útočnou modrou a šel ze strany na gólmana. Nakonec pálil mezi betony, ale Anders Lindbäck je sklapl včas!
     
    09:46
    Michail Varnakov v se už řítil sám na gólmana, na kterého chtěl nejspíše vyzrát bekhendovou kličkou! V tu chvíli se ale vrátil Jakub Nakládal, jenž ho od zakončení odstavil!
     
    09:29
    Quinton Howden je na ledě!
     
    08:37
    A tohle měl být gól, po kterém by šli domácí do vedení! Artur Kajumov zůstal zapomenutý u branky, když Anders Lindbäck vyrazil jen před sebe. Zkoušel tedy poslat kotouč do růžku branky, ale minul! Možná i kotouč lapačkou škrtl Anders Lindbäck.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Quinton Howden – 2 min., držení).
     
    05:19
    Jegor Averin měl dobrou šanci na vstřelení dnešní první branky! Dostal krásný křižný pas skrze celé obranné pásmo, ale svou střelu z první nasměřoval jen vedle branky!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 15. Kajumov (Kovalenko), 24. Rattie (J. Averin, Čerepanov), 41. Kajumov (Nakládal, Lander) – 29. Gončaruk (Urakov, Belevič), 32. Barancev (D. Iljin, Bočarov), 34. Aljajev (Varnakov, Q. Howden), 40. Žafjarov (Varnakov, Szczechura)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (41. Lazušin) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – J. Averin, Lander, Rattie – Denisenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Polunin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Mišarin, Ch. Genoway, Aljajev, Volčenkov, Zborovskij – Szczechura, Schroeder, Žafjarov – Q. Howden, Šenfeld, Bočarov – D. Iljin, Varnakov, Urakov – Šachvorostov, Gončaruk, Počivalov – Belevič.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Antonov, Kuprijanov
    thejrc.org