Jekatěrinburg – Petrohrad 5:2 (kon.) | Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Jaroslavl – N.Novgorod 3:4 (kon.)
CSKA Moskva – Nižněkamsk 3:2 (po pr.) | Dynamo Moskva – Spartak Moskva 3:2 (po pr.) | Omsk – Čerepovec 1:5 (kon.)
Soči – Minsk 5:4 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:4 (1:0, 1:4, 1:0)
Torpedo Nižnij Novgorod
Pátek 06.09.2019, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (20:34:07)
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 32 – 38
    Trestné minuty: 4 – 4
    Vhazování: 28 – 30
    Zblokované střely: 7 – 22
    Hity: 13 – 12
     
    Československá stopa

    Jakub Nakládal – 0+1, 4 střely na branku, 1 zblokovaná střela, čas na ledě – 25:25.
     
    Je konec, Nižnij Novogorod nakonec udržel své vedení a bere tři body do tabulky! Domácí sice vykřesali naději hodně brzy, když se trefil Artur Kajumov, který dal branku už po necelé půl minutě třetí periody. Lokomotiv poté měl obrovský tlak a podařilo se mu vstřelit gól. Aréna v tu chvíli propukla nadšením, ale vše se nakonec ukázalo jako předčasné. Hostující trenér si totiž vzal výzvu a udělal dobře. Georgij Ivanov totiž dostal puk do sítě nejspíše bruslí a branka nemohla být uznána. To se stalo necelé dvě minuty před koncem zápas a Jaroslavl se už do žádné gólové šance nedostala, přestože to zkoušela se šesti bruslaři v poli.
     
    Konec zápasu.
     
    59:38
    Už to vypadalo, že se definitivně rozhodne! Hned dvojice hostů se dostala do útoku, ale vše pokazila nepřesná přihrávka. Jaroslavl ještě žije.
     
    59:24
    Alexandr Polunin zkoušel nahodit puk na teč, která se jednomu z jeho spoluhráčů i povedla. Anders Lindbäck byl ale na své přední tyči připraven.
     
    58:53
    Hosté hrají v pěti!
     
    58:30
    Domácím ještě pokračuje přesilová hra, ale to byl tvrdý direkt, který právě inkasovali. Alexandr Lazušin už je mimo svou svatyni a domácí hrají v šesti!
     
    58:11
    Branka uznána není! Domácí hráč totiž nedostal kotouč do sítě hokejkou, nýbrž bruslí!
     
    58:11
    Ovšem rozhodčí se i nadále ladí a fanouškům se to ani trochu nelíbí. Možná se řeší případný ofsajd, opravdu je záhadnou, na co si vzal trenér hostů výzvu.
     
    58:11
    Hostující kouč si ale vyžádal ještě challenge! Kontroluje se tedy ještě video, i když z opakovaných záběrů není vidět jediný důvod, proč by branka neměla být uznána!
    58:11 Neuznaná branka Lokomotivu
     
    58:11
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí ale nakonec využívají přesilovou hru a srovnávají stav dnešního utkání, v té chvíli už hráli bez gólmana! Staffan Kronwall nahodil kotouč před branku, kde ho hokejkou trefil GEORGIJ IVANOV, jenž ho usměrnil do sítě! Asistence: Staffan Kronwall.
     
    57:42
    Alexandr Lazušin zatím zůstává ve své bráně a nyní pomohl svým spoluhráčům s rozehrou. Hosté totiž puk vyhodili a mohli vystřídat.
     
    57:14
    Daniil Apalkov v obrovské šanci! Domácí tlačí svého soupeře v obranném pásmu, ale domácí hráč s číslem čtyřicet nezamířil ze slotu přesně!
     
    56:53
    Vyloučení v týmu Torpedo Nižnij Novgorod (Anton Volčenkov – 2 min., sekání).
     
    56:46
    A má výhodu, bude hrát přesilovku!

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 15. Kajumov (Kovalenko), 24. Rattie (J. Averin, Čerepanov), 41. Kajumov (Nakládal, Lander) – 29. Gončaruk (Urakov, Belevič), 32. Barancev (D. Iljin, Bočarov), 34. Aljajev (Varnakov, Q. Howden), 40. Žafjarov (Varnakov, Szczechura)


    Lokomotiv Jaroslavl: Konovalov (41. Lazušin) – Savčenko, Kronwall, Nakládal, Rafikov, M. Osipov, Čerepanov, Misjul – J. Averin, Lander, Rattie – Denisenko, Kudrjavcev, Alexejev – Ivanov, Kajumov, Kovalenko – Iljenko, Apalkov, Kraskovskij – Polunin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Mišarin, Ch. Genoway, Aljajev, Volčenkov, Zborovskij – Szczechura, Schroeder, Žafjarov – Q. Howden, Šenfeld, Bočarov – D. Iljin, Varnakov, Urakov – Šachvorostov, Gončaruk, Počivalov – Belevič.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Soin – Antonov, Kuprijanov
    thejrc.org